michal_45 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 ...dal jsem v noci [Rec] a [Rec] ? ... a docela dobry ... ... doporucuji vsem, kteri se radi lekaji a boji ... http://www.csfd.cz/film/232793-rec/http://www.csfd.cz/film/245655-rec-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Viděl jsem animovaný Kozí příběh.Moc hezky výtvarně zpracované,námět dle historických událostí.Vadily mi dvě věci:1.)Ač velmi hezká hudba,tak mi svým pompézním projevem příliš připomínala americké trháky a ne staropražský příběh z prostředí obyčejných lidí.2.)Chování přítelkyně hlavního hrdiny-Kozy-jako by z oka vypadlo chování Shrekova druha oslíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Vcera jsem byl na cinema royal ... me doporucneni tedy neni na fim, ale na akce ktere se konaji pod timto jmenem ... jedna se o promitani tajneho filmu na tajnem miste, vcera sel rocky a dobre jsem se pobavil ... http://www.cinemaroyal.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Akurat pozeram Tron Legacy a neviem, ci sa mi viac paci vizual, alebo hudba, ale stoji to za to... 8/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 (upraveno) Ja som sa nejak začumel na Oliviu. Ten naivný výraz jej žeriem aj s navijákom... Akurat pozeram Tron Legacy a neviem, ci sa mi viac paci vizual, alebo hudba, ale stoji to za to... 8/10 Upraveno 27. listopadu 2011 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Včera jsem byl, v rámci festivalu francouzského filmu, na předpremiéře snímku Le Havre, od finského barda Aki Kaurismakiho. Děj je celkem prostinký, ale vizuální schopnosti tohoto režiséra jsou stále ohromující. Navíc jde o film v podstatě velmi laskavý, což je u Akiho takový malý zázrak. Ostatně předřečnice ze CinemArtu citovala samotného režiséra, který na otázku jak je to možné odpověděl, že čím je naše doba depresivnější, tím on musí točit pozitivnější filmy. Oficiální premiéra v rámci České republiky je stanovena na 5. ledna 2012. Tenhle film rozhodně stojí za vidění. http://www.youtube.com/watch?v=BpAFPgNyxmc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Během posledních pár dní jsem juknul na Elitní zabijáky a na Mechanik zabiják . Obojí bylo vcelku slušné...žádnej oskarovej biják, ale ani to neurazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Přidám se k Lexovi na předchozí stránce a doporučím Devil's double. Je to o klukovi, co se stal nedobrovolně dvojníkem Udaje Husseina, syna tehdejšího Iráckého vládce. Vskutku zajímavě provedený film, někdy brutální. A o hodinky tam taky není nouze, byť jde vždy o zlaté Rolády (Daytony, Datejust, Day-Date s diamanty...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 zlaty rolady? uz to sosam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) Predpokladam ze to tu uz bolo, ale opakovane som zhliadol The Guard s brilantnym vykonom Brendana Gleesona. prijemne, zabavne, inteligentne /aj ked kazde tretie slovo je "fok"/ Ak ste to este nevideli, uvodna scena filmu na linku nizsie nieco napovie /dajte si to vyhladat cez google, potom to funguje/ http://kinokanal.blo...hwarz-11840265/ Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Predpokladam ze to tu uz bolo, ale opakovane som zhliadol The Guard s brilantnym vykonom Brendana Gleesona. prijemne, zabavne, inteligentne /aj ked kazde tretie slovo je "fok"/Psal jsem o tom pár stránek dozadu. Společně s novým stand-upem Dylana Morana letošní největší lekce angličtiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Parfém: Příběh vraha, docela drsná podíváná, ale ten konec za to stojí. "Mohl si získat lásku všeho lidstva, mohl si nechat zlíbat nohy od papeže, ale řekl si, k čertu s tím" nic tak dobrýho jsem dlouho neviděl..njn Tykwer no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 50/50 super film o capkovi co ma rakovinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Predpokladam ze to tu uz bolo, ale opakovane som zhliadol The Guard s brilantnym vykonom Brendana Gleesona. prijemne, zabavne, inteligentne /aj ked kazde tretie slovo je "fok"/ Ak ste to este nevideli, uvodna scena filmu na linku nizsie nieco napovie /dajte si to vyhladat cez google, potom to funguje/ http://kinokanal.blo...hwarz-11840265/ jj, videl sem vcera na vase doporuceni a je to narez.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) 50/50 super film o capkovi co ma rakovinu. A který to byl, Josef nebo Karel? Bo mám tušení, že jsem v češtině asik nedával pozor. P.S. To je tak, když se tady s..e na češtinu. Interpunkce věc neznámá a další zhovadilosti. Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 ja se proste s hackama a carkama zdrzovat nebudu, dej si me do ingore listu, jestli chces. btw, me to naopak bavi, babam sem psaval do semesky Zadana, ci zadana? a neveril bys, jak to krasne fungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Tak se s tím nezdržuj Sibiři. Ušetříš tím spoustu času. Tvoje věc.Dík za tip, ale Ignore list nepoužívám. Ani na ty největší kabrňáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Zdravím , určitě doporučuji film Vymeřený čas ( odkaz : http://www.csfd.cz/film/281357-vymereny-cas/), je to povinnost pro všechny chronomaniaky .Bavil jsem se od začátku až do konce. Aplikovat čas jako měnu vytvoří systém, který podezřele dobře a přesně funguje. Justin Timberlake mě herecky opět velmi příjemně překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Jeden z nejdiskutovanějších románů poslední doby se dočkal filmového zpracování - Černobílý svět - Help, povedená záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 pekny film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se