Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak  p r o m e t h e u s  dle csfd recenzí nic moc.. ale když už pro nic jiného, tak na charlize se podívat půjdu... 

doporučuju  c l u b b e d, dnes 0050 na hbo..

Odesláno (upraveno)

Pobavilo mne odpočinkové retro Únos aut (1980) , dobrá oddychovka, nebo před spaním.

Nejvíc mě berou ty fára mého dětství,

Díky za link. Ještě teď mě zebou nohy když si vzpomenu, jak jsem na tenhle film jel jako malej kluk v dešti, na starým favoritu do kina Hvězda v Uherským Hradišti. To bylo v roce 1985. Bouřka přišla nečekaně, leč kino jsem stihnul a v těch mokrejch hadrech jsem proseděl celej film. Potom jsem byl tejden nemocnej. Ale ničeho nelituju. :D

EDIT: tenkrát jsem, mimochodem, poprvé slyšel jméno Monteverdi v souvislosti s auty.

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Návštěvník Tada
Odesláno

Jojo, Únos aut je výbornej :) osobně ho mám radši s českým dabingem, ty německé hlasy mi tam moc nesedly...

Odesláno (upraveno)

Pobavilo mne odpočinkové retro Únos aut (1980) , dobrá oddychovka, nebo před spaním.

Nejvíc mě berou ty fára mého dětství,

Diky za tip, dneska jsem to videl poprve a hoooodne dobry :)

Chtelo by to vic takovych filmu! Dneska uz se toci jinak.

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

Ještě k tomu Únosu aut. Už si to moc nepamatuju, ale není tam, jak nějaký chlápek s hlasem Jiřího Schmitzera vykládá, že nějaká auta se dají otevřít nehtem? V 80. letech se mi ten film moc líbil, musím se na něj znovu podívat.

Odesláno

kto mate MGM tak je rozbehnuty full metal jacket. ten uvodny vymaz osobnosti v podani serza Hartmana proste nema chybu..

Todaaay... is Christmas! There will be a magic show at zero-nine-thirty! Chaplain Charlie will tell you about how the free world will conquer Communism with the aid of God and a few Marines! God has a hard-on for Marines because we kill everything we see! He plays His games, we play ours! To show our appreciation for so much power, we keep heaven packed with fresh souls! God was here before the Marine Corps! So you can give your heart to Jesus, but your *** belongs to the Corps! Do you ladies understand?

SIR YES SIR!..

I DONT FU..N HEAR YOU!

SIR YES SIR!

post-4112-038615600 1339100616.jpg

Odesláno

Ještě k tomu Únosu aut. Už si to moc nepamatuju, ale není tam, jak nějaký chlápek s hlasem Jiřího Schmitzera vykládá, že nějaká auta se dají otevřít nehtem? V 80. letech se mi ten film moc líbil, musím se na něj znovu podívat.

Jo v 13té minutě ale myslím, že to říká Fišer.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...