montemar Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 tak p r o m e t h e u s dle csfd recenzí nic moc.. ale když už pro nic jiného, tak na charlize se podívat půjdu... doporučuju c l u b b e d, dnes 0050 na hbo..
Ludwig Wittgenstein Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Dneska jsem si z nudy pustil (už poněkolikátý) film Wonder Boys a (už poněkolikátý) jsem se výborně bavil. Pokud neznáte, doporučuju. http://www.youtube.com/watch?v=sveK_fhIqhs Upraveno 5. června 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein
pavel67 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Pobavilo mne odpočinkové retro Únos aut (1980) , dobrá oddychovka, nebo před spaním. Nejvíc mě berou ty fára mého dětství,
Ludwig Wittgenstein Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 (upraveno) Pobavilo mne odpočinkové retro Únos aut (1980) , dobrá oddychovka, nebo před spaním. Nejvíc mě berou ty fára mého dětství, Díky za link. Ještě teď mě zebou nohy když si vzpomenu, jak jsem na tenhle film jel jako malej kluk v dešti, na starým favoritu do kina Hvězda v Uherským Hradišti. To bylo v roce 1985. Bouřka přišla nečekaně, leč kino jsem stihnul a v těch mokrejch hadrech jsem proseděl celej film. Potom jsem byl tejden nemocnej. Ale ničeho nelituju. EDIT: tenkrát jsem, mimochodem, poprvé slyšel jméno Monteverdi v souvislosti s auty. Upraveno 5. června 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein
Jay Doll Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Jj, ten je dobrej. Taky jsem na něj koukal na youtube a doporučuji
Návštěvník Tada Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Odesláno 5. června 2012 Jojo, Únos aut je výbornej osobně ho mám radši s českým dabingem, ty německé hlasy mi tam moc nesedly...
Pirx Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 Tyjo Unos aut... Pamatuju jak ten zelenej plakat byl na uplne vsech kinech, a ja na to nemohl pac to bylo az od dvanacti... A ten Mergl... Jo a to Monteverdi je uz asi rok na prodej v CR: http://www.tipcars.com/veterani-monteverdi-ostatni/sierra-2910879.html#
tmoris Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 já se kromě pro mě pecky roku 2012 těším hooodně i na toto: http://www.youtube.com/watch?v=24mTIE4D9JM doufam hlavne, ze se ti pitomci v CR konecne proberou a daji to u nas v Imaxu a ne jako posledne kdyz prosrali Imax verzi Dark Knighta..
Potkan Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 (upraveno) Pobavilo mne odpočinkové retro Únos aut (1980) , dobrá oddychovka, nebo před spaním. Nejvíc mě berou ty fára mého dětství, Diky za tip, dneska jsem to videl poprve a hoooodne dobry Chtelo by to vic takovych filmu! Dneska uz se toci jinak. Upraveno 6. června 2012 uživatelem Topkan
BrotHell Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Odesláno 6. června 2012 Dokoukal jsem právě ProjectX, a až mi zase někdo bude říkat, že minulej víkend to byla Párty Hárd, tak se mu asi vysměju=D
mondeo2 Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 (upraveno) Sice to patří jinam ale ještě k tomu Únosu aut a k Monteverdi http://www.e500.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=87 http://www.e500.cz/i...d=81&Itemid=101 Upraveno 7. června 2012 uživatelem mondeo2
Mari Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Ještě k tomu Únosu aut. Už si to moc nepamatuju, ale není tam, jak nějaký chlápek s hlasem Jiřího Schmitzera vykládá, že nějaká auta se dají otevřít nehtem? V 80. letech se mi ten film moc líbil, musím se na něj znovu podívat.
instant Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 kto mate MGM tak je rozbehnuty full metal jacket. ten uvodny vymaz osobnosti v podani serza Hartmana proste nema chybu.. Todaaay... is Christmas! There will be a magic show at zero-nine-thirty! Chaplain Charlie will tell you about how the free world will conquer Communism with the aid of God and a few Marines! God has a hard-on for Marines because we kill everything we see! He plays His games, we play ours! To show our appreciation for so much power, we keep heaven packed with fresh souls! God was here before the Marine Corps! So you can give your heart to Jesus, but your *** belongs to the Corps! Do you ladies understand? SIR YES SIR!.. I DONT FU..N HEAR YOU! SIR YES SIR!
mondeo2 Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Ještě k tomu Únosu aut. Už si to moc nepamatuju, ale není tam, jak nějaký chlápek s hlasem Jiřího Schmitzera vykládá, že nějaká auta se dají otevřít nehtem? V 80. letech se mi ten film moc líbil, musím se na něj znovu podívat. Jo v 13té minutě ale myslím, že to říká Fišer.
organic Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Na dnešek mám lístky do IMAXU na Prometheus v 3D. Tak uvidíme, jestli recenzenti mají pravdu.
quaero Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 (upraveno) Trailer na nový film od Tarantina: Upraveno 8. června 2012 uživatelem quaero
Moty Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 WOW WOW WOWten Tarantino vypadá famózně, už se těším
montemar Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 ... koukám právě na t r u s t (nova) ... takovou husí kůži jsem už dlouho neměl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se