Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Perfektní film, jako děcko jsem na něm vyrostl a nedávno jsem na to kouknul znovu s tím že to bude asi blbost která se mě líbila jen díky nízkému věku..a ne!:D Plno skvělých aut, hlášek a hlavně zvuky motorů!! Taková daytona na začatku v ranním NY..parada.

http://www.youtube.com/watch?v=XTT1_JZp2Sg

Přesně tak, je to neopakovatelný filmový zážitek :)

Daytona, AC Cobra, 911, Camaro, Mercedes 300 SL, atd.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt, že zvuk Ferrari je nepřekonatelnej, ale moje srdce má stejně AC Cobra. :)

AC Cobra je krása, pokud máš našetřeno, vím o jedné, nevím, jestli to zde smím vyslovit, takže kdyby něco tak nic, hmm "replice" (je fakt, že tyhle repliky aut stojí jako nové Explorery nebo Daytony na druhou stranu...)

Za 100 fíků dobré ne ? :)

***ZDE***

post-21738-090434100 1340477359.jpg

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři

AC Cobra je krása, pokud máš našetřeno, vím o jedné, nevím, jestli to zde smím vyslovit, takže kdyby něco tak nic, hmm "replice" (je fakt, že tyhle repliky aut stojí jako nové Explorery nebo Daytony na druhou stranu...)

Za 100 fíků dobré ne ? :)

***ZDE***

Jo, vypadá to pěkně. :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Fejkové hodinky vám nevoní, ale fejková auta nevadí :sad01_anim:

Únos aut je klasika :) Kdo by nechtěl být jako Franco... Když jsme tu samí znalci, jaké je první pravidlo italské jízdy? :whistle:

Odkaz ke komentáři

Únos aut je klasika :) Kdo by nechtěl být jako Franco... Když jsme tu samí znalci, jaké je první pravidlo italské jízdy? :whistle:

Já vím, jde o princip, ale stejně, fejkový brajtle stojí třeba 2 tácy a nešel bych do nich.... Ale tohle fejkový lambo se Ti nelíbí ? Počítám, že přijde na cca půl mega a nějaká ta korunka baj vočko ;)

Už jenom abych nas*al sousedy bych do toho šel :D

http://www.youtube.com/watch?v=EZYgf89g_Q8

Pravidlo italské jízdy ?

"To, co se děje za mnou mě nezajímá" a šup se zpětným zrcátkem do prčic... :)

Odkaz ke komentáři

Ještě k těm fejkovým autům. To se prostě nedá srovnávat s hodinkama. To jsou dva naprosto odlišné subjekty. Falešné rolexky si koupíš za čičapade na tržišti u rákosky a o nějaké přidané hodnotě se zde nemůžeme bavit, ale taková replika Lamba Murcielaga, to je jiná. Tady jde hlavně o to, že si to můžeš postavit svépomoci doma v garáži a kdo může říct, postavil jsem si doma lambo? Koupíš Pontiaca Fiero a už jedeš... Snad se tady najdou jedinci, kteří to pochopí... Jo a není replika jako replika viz příloha. ;)

post-21738-052248900 1340483943.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Já ti nevím, jezdit to bude, stejně tak jako fejkové brajtle budou nějakou dobu snad i ukazovat čas... :) Pontiak je pontiak, lambo je lambo... Aneb z hovna bič neupleteš, ale Babica z něj něco uvaří :D

Odkaz ke komentáři

Když tu zmiňujete ty repliky aut a dráždíte s Kobrou, která pravidelně obsazuje přední příčky v anketách o nejkrásnější auto všech dob, tak jsem si vzpomněl, že v 90. letech se ve Zlíně pořádaly autosalony a na jednom z nich byla replika countache s motorem T613. Zajímavá kreace.

Odkaz ke komentáři

Díky citaci jsem bohužel po čase přečetl nějaký Tadův příspěvek... Nepochybuju, že v tom má ve všem jasno a nejspíš neexistuje na světě člověk, kterej by (nejen) automobilům rozuměl víc než on, takže si jen dovolím připomenout, že sám Carroll Shelby jednoho z výrobců replik (RAM Automotive) respektoval. Ale na druhou stranu chápu, že je jednodušší postovat povšechný odsudky.

Odkaz ke komentáři

Když tu zmiňujete ty repliky aut a dráždíte s Kobrou, která pravidelně obsazuje přední příčky v anketách o nejkrásnější auto všech dob, tak jsem si vzpomněl, že v 90. letech se ve Zlíně pořádaly autosalony a na jednom z nich byla replika countache s motorem T613. Zajímavá kreace.

Nemyslíš MTX V8?

Posted Image

To nebyl fejk, ale regulérní manufaktura v Praze. Něco jako Prim... nebo spíš JVD :) . To auto nic nenapodobovalo

Odkaz ke komentáři

Nemyslíš MTX V8?

Posted Image

To nebyl fejk, ale regulérní manufaktura v Praze. Něco jako Prim... nebo spíš JVD :) . To auto nic nenapodobovalo

to auto bylo slavny, prekonalo svou dobu, rozhodne bych ho nesrovnaval s Jasnenou..

ad repliky na fieru, pod heslem navrch huj, uvnitr fuj - ono fiero neni zadnej zazrak, ani v nejmensim - pokud se ti to libi, pripada ti to ok a jezdil bys v tom, tak ses fakt pozer a na ruku si muzes dat aji breitlingeny s turbem.

Odkaz ke komentáři

replika "7" od Caterhamu je prakticky víc známá než originál od Lotusu a když to začal dělat Kaipan tak je taky nikdo nechtěl upálit na hranici z ojetých pneumatik. Ale asi bude lepší když to bude ta příslovečná výjimka potvrzující pravidlo. Když jsme v té rubrice o filmech tak tahle klasika nemůže chybět http://www.youtube.com/watch?v=BpohVMExrpk&feature=related

Odkaz ke komentáři

to auto bylo slavny, prekonalo svou dobu, rozhodne bych ho nesrovnaval s Jasnenou..

ad repliky na fieru, pod heslem navrch huj, uvnitr fuj - ono fiero neni zadnej zazrak, ani v nejmensim - pokud se ti to libi, pripada ti to ok a jezdil bys v tom, tak ses fakt pozer a na ruku si muzes dat aji breitlingeny s turbem.

áá další znalec... Já tvrdím, že je to fajn hlavně z toho důvodu, že si to můžeš postavit sám doma v garáži, koupíš si KIT a s Fierem to už nemá vůbec nic společného, motor tam můžeš dát úplně jiný a to klidně 12Válec.

Staví se i z 406 coupe, z Corvetty, z MR2, z Celicy, z Fiata Coupe... je toho moc... Tady jde o ten pocit něco sám stvořit, ale to jsi ty evidentně nepochopil... to nemá s pozérstvím nic společného ;)

Ad. Breitlingeny - tohle bych si na ruku fakt nedal, ale to tady nebudeme rozebírat...

Abych se držel tématu :)

http://www.youtube.com/watch?v=gsvBjQkObM8

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...