VintageLover Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Perfektní film, jako děcko jsem na něm vyrostl a nedávno jsem na to kouknul znovu s tím že to bude asi blbost která se mě líbila jen díky nízkému věku..a ne! Plno skvělých aut, hlášek a hlavně zvuky motorů!! Taková daytona na začatku v ranním NY..parada. http://www.youtube.com/watch?v=XTT1_JZp2Sg Přesně tak, je to neopakovatelný filmový zážitek Daytona, AC Cobra, 911, Camaro, Mercedes 300 SL, atd....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Je fakt, že zvuk Ferrari je nepřekonatelnej, ale moje srdce má stejně AC Cobra. AC Cobra je krása, pokud máš našetřeno, vím o jedné, nevím, jestli to zde smím vyslovit, takže kdyby něco tak nic, hmm "replice" (je fakt, že tyhle repliky aut stojí jako nové Explorery nebo Daytony na druhou stranu...) Za 100 fíků dobré ne ? ***ZDE*** Upraveno 23. června 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 AC Cobra je krása, pokud máš našetřeno, vím o jedné, nevím, jestli to zde smím vyslovit, takže kdyby něco tak nic, hmm "replice" (je fakt, že tyhle repliky aut stojí jako nové Explorery nebo Daytony na druhou stranu...) Za 100 fíků dobré ne ? ***ZDE*** Jo, vypadá to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 http://www.csfd.cz/film/226327-street-kings/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Fejkové hodinky vám nevoní, ale fejková auta nevadí Únos aut je klasika Kdo by nechtěl být jako Franco... Když jsme tu samí znalci, jaké je první pravidlo italské jízdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 http://www.csfd.cz/film/226327-street-kings/ skvělej film !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Fejkové hodinky vám nevoní, ale fejková auta nevadí Únos aut je klasika Kdo by nechtěl být jako Franco... Když jsme tu samí znalci, jaké je první pravidlo italské jízdy? Já vím, jde o princip, ale stejně, fejkový brajtle stojí třeba 2 tácy a nešel bych do nich.... Ale tohle fejkový lambo se Ti nelíbí ? Počítám, že přijde na cca půl mega a nějaká ta korunka baj vočko Už jenom abych nas*al sousedy bych do toho šel http://www.youtube.com/watch?v=EZYgf89g_Q8 Pravidlo italské jízdy ? "To, co se děje za mnou mě nezajímá" a šup se zpětným zrcátkem do prčic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Fejkové hodinky vám nevoní, ale fejková auta nevadí Únos aut je klasika Kdo by nechtěl být jako Franco... Když jsme tu samí znalci, jaké je první pravidlo italské jízdy? Ještě k těm fejkovým autům. To se prostě nedá srovnávat s hodinkama. To jsou dva naprosto odlišné subjekty. Falešné rolexky si koupíš za čičapade na tržišti u rákosky a o nějaké přidané hodnotě se zde nemůžeme bavit, ale taková replika Lamba Murcielaga, to je jiná. Tady jde hlavně o to, že si to můžeš postavit svépomoci doma v garáži a kdo může říct, postavil jsem si doma lambo? Koupíš Pontiaca Fiero a už jedeš... Snad se tady najdou jedinci, kteří to pochopí... Jo a není replika jako replika viz příloha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Já ti nevím, jezdit to bude, stejně tak jako fejkové brajtle budou nějakou dobu snad i ukazovat čas... Pontiak je pontiak, lambo je lambo... Aneb z hovna bič neupleteš, ale Babica z něj něco uvaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 není replika jako replika Fejk je fejk a zůstane fejkem ať je to auto, kabelka, hodinky nebo alpská vesnička v Číně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Zítra HBO - 20:00127 Hodinhttp://www.csfd.cz/film/272015-127-hodin/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 take lambo stoji za howno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Když tu zmiňujete ty repliky aut a dráždíte s Kobrou, která pravidelně obsazuje přední příčky v anketách o nejkrásnější auto všech dob, tak jsem si vzpomněl, že v 90. letech se ve Zlíně pořádaly autosalony a na jednom z nich byla replika countache s motorem T613. Zajímavá kreace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 na čt1 právě skonšivší Gone baby gone , silný film a Ben Affleck jako režisér, jeho brácha jako hlavní hrdina a jiní herci, fakt dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Díky citaci jsem bohužel po čase přečetl nějaký Tadův příspěvek... Nepochybuju, že v tom má ve všem jasno a nejspíš neexistuje na světě člověk, kterej by (nejen) automobilům rozuměl víc než on, takže si jen dovolím připomenout, že sám Carroll Shelby jednoho z výrobců replik (RAM Automotive) respektoval. Ale na druhou stranu chápu, že je jednodušší postovat povšechný odsudky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Když tu zmiňujete ty repliky aut a dráždíte s Kobrou, která pravidelně obsazuje přední příčky v anketách o nejkrásnější auto všech dob, tak jsem si vzpomněl, že v 90. letech se ve Zlíně pořádaly autosalony a na jednom z nich byla replika countache s motorem T613. Zajímavá kreace. Nemyslíš MTX V8? To nebyl fejk, ale regulérní manufaktura v Praze. Něco jako Prim... nebo spíš JVD . To auto nic nenapodobovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Nemyslíš MTX V8? To nebyl fejk, ale regulérní manufaktura v Praze. Něco jako Prim... nebo spíš JVD . To auto nic nenapodobovalo to auto bylo slavny, prekonalo svou dobu, rozhodne bych ho nesrovnaval s Jasnenou.. ad repliky na fieru, pod heslem navrch huj, uvnitr fuj - ono fiero neni zadnej zazrak, ani v nejmensim - pokud se ti to libi, pripada ti to ok a jezdil bys v tom, tak ses fakt pozer a na ruku si muzes dat aji breitlingeny s turbem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 to auto bylo slavny, prekonalo svou dobu, rozhodne bych ho nesrovnaval s Jasnenou.. Přesně tak, MTX byl sen - kór v té době.. A repliky nebrat, to už raději "tunit" Golfy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 replika "7" od Caterhamu je prakticky víc známá než originál od Lotusu a když to začal dělat Kaipan tak je taky nikdo nechtěl upálit na hranici z ojetých pneumatik. Ale asi bude lepší když to bude ta příslovečná výjimka potvrzující pravidlo. Když jsme v té rubrice o filmech tak tahle klasika nemůže chybět http://www.youtube.com/watch?v=BpohVMExrpk&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 to auto bylo slavny, prekonalo svou dobu, rozhodne bych ho nesrovnaval s Jasnenou.. ad repliky na fieru, pod heslem navrch huj, uvnitr fuj - ono fiero neni zadnej zazrak, ani v nejmensim - pokud se ti to libi, pripada ti to ok a jezdil bys v tom, tak ses fakt pozer a na ruku si muzes dat aji breitlingeny s turbem. áá další znalec... Já tvrdím, že je to fajn hlavně z toho důvodu, že si to můžeš postavit sám doma v garáži, koupíš si KIT a s Fierem to už nemá vůbec nic společného, motor tam můžeš dát úplně jiný a to klidně 12Válec. Staví se i z 406 coupe, z Corvetty, z MR2, z Celicy, z Fiata Coupe... je toho moc... Tady jde o ten pocit něco sám stvořit, ale to jsi ty evidentně nepochopil... to nemá s pozérstvím nic společného Ad. Breitlingeny - tohle bych si na ruku fakt nedal, ale to tady nebudeme rozebírat... Abych se držel tématu http://www.youtube.com/watch?v=gsvBjQkObM8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se