sibirnaya Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 vcera jsem byl na iron sky, a je to jednim slovem nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 včera jsem zhlédl konečně The Help. Mohu vřele doporučit, moc dobré to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 [REC]? Génesis IMDB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 zítra jdu na Batmana, těším se moc. Jsem fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 vcera jsem byl na iron sky, a je to jednim slovem nadhera Já to včera viděl taky a chvílema nadšení, chvílema dost trapný. Nevím proč ale občas mi to připomínalo Tajemný hrad v Karpatech. Ale za ty prachy je to pecka. Spousty dobrých frků, třeba finální titulky a propojení a-bombingu s klavírem - špica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Iron sky je skvělé Pobavil mě vynález USB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Iron sky je skvělé Pobavil mě vynález USB taky albiniser/dealbiniser a vůbec jsou tam frky, třeba jednání OSN jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 me nejvic rozsekala Palin na Orbitracu na medvedovi v ovalne pracovne jasne, ze to bylo chvilema az trapny, co me spis iritovalo, byly vybuchy se zvukem, pripadne horici ohne ve vesmiru ale kdyz si vemu, ze to byl z casti fanouskovskej film, tak me mrzi, ze jsem jim na to neprispel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Včera jsem byl na Batmanovi a byl to opravdu zážitek. Nejlepší film z celé trilogie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 na Batmana sa tesim tiez, dufam, ze sa s tvojim nazorom budem moct stotoznit, zatial u mna vedie dark knight. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 No ja jen doufam, ze tu o Batmanovi nebudete zas psat, jak je to chytrej film, kdyz je to deravy jak cednik ... jako se to delo v pripade inception ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 A on snad byl nějaký film podle komiksu chytrý? Od toho blockbustery nejsou. A kéž by všechny vypadaly tak dobře jako Nolanova trilogie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 už jsem taky viděl a čím víc nad tím přemýšlím, tím víc snižuju hodnocení...oproti dark knight je závěr trilogie podle mě o dost horší a je to škoda, celkově podle mě vyznívá hodně prázdně ve srovnání s dvojkou. Jsem zvědavej na další hodnocení tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Ryzí akce... http://www.csfd.cz/film/297710-zatah/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 A on snad byl nějaký film podle komiksu chytrý? Od toho blockbustery nejsou. A kéž by všechny vypadaly tak dobře jako Nolanova trilogie. Ackoliv o to nejde, protoze jsem to nikde netvrdil, samozrejme existuji: watchmen, x-men 1, 2 a first class, dejiny nasili, road to perdition ... Samozrejme nemam nic proti blockbusterum, dodnes se slzou v oku vzpominam na vybornou battleship ... ale to klise, ktere se u nolanovych filmu pise me dost znepokojuje ... o inception se take psalo jak je to inteligentni film prestoze nedaval dohromady moc smyslu a nedrzel pohromade ... u batmana ocekavam stejne pohadky ... nicmene az to vsichni uvidi a budeme moc zacit spoilerovat, rad se o tom pobavim, proc je ten film smesnej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 (upraveno) Tak Batmana považuji za velmi podařené vyvrcholení celé trilogie, kterou měl Nolan v úmyslu natočit. Jsem ale fanda komiksů, Batmana zvláště, takže na to možná nekoukám nezaujatě.....film jsem si užil a dávám 10 z 10-ti, jako ostatně všem dílům. S podivem jsem ale zjistil, že tu nebyl zmíněn jeden film, který je velmi, velmi dobrý. Takže pánové, KLIK !!!! EDIT - pravopis Upraveno 29. července 2012 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Tak Batmana považuji za velmi podařené vyvrcholení celé trilogie, kterou měl Nolan v úmyslu natočit. Jsem ale fanda komiksů, Batmana zvláště, takže na to možná nekoukám nezaujatě.....film jsem si užil a dávám 10 z 10-ti, jako ostatně všem dílům. S podivem jsem ale zjistil, že tu nebyl zmíněn jeden film, který je velmi, velmi dobrý. Takže pánové, KLIK !!!! EDIT - pravopis Gile ten už byl, nedávno se o něm tady mluvilo . Včera večer na HBO 2 dost dobrý to bylo http://www.csfd.cz/film/238678-vyhazovaci/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 jsem si nevšiml Vyhazovači jsou gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Vim, ze to tady uz bylo. Ale ja jsem tedy po vsech tech recenzich shledl Intouchables http://www.csfd.cz/film/306731-nedotknutelni/ a je to naprosta pecka. Takhle jsem se u filmu dlouho nezasmal. A navic je to bez patosu, umelejch kecu, moralizovani, apod. Proste jen super pribeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Vim, ze to tady uz bylo. Ale ja jsem tedy po vsech tech recenzich shledl Intouchables http://www.csfd.cz/f...-nedotknutelni/ a je to naprosta pecka. Takhle jsem se u filmu dlouho nezasmal. A navic je to bez patosu, umelejch kecu, moralizovani, apod. Proste jen super pribeh. Souhlasím. Moc se mi do toho filmu nechtělo, i když ho KFL moc doporučoval. To téma mně trochu odrazovalo. Pak jsem se u toho řezal smíchy. Herecké výkony výborné. Úvodní scéna skvělá. Prý komerčně nejúspěšnější francouzký film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se