Goran02 Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 Lincoln-chápu, že akademii tohle historické drama těší a Američanům posiluje ega, podle mě ale spíš jen dobře řemeslně zpracovaný pohled na historii, který drží hlavně (pouze) herecké výkony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 Zajímalo by mě, jestli tady náhodou není nějaký filmový nadčenec, který by mi dokázal objasnit Fontánu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 pro Zuzanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 (upraveno) Django celkem dobrý, u tohohle filmu, kde se to hemží slovy negr mě napadlo, že spoustu američanů musí tahle historie jitřit city. Pamatuju se jak mi kamarád vyprávěl, jak na jedné akci začal asistent amerického velvyslance vykládat, že by Češi měli vyřešit cikánskou otázku a nedělat jim takové hrozné věci. Jeden chlap se nas.ral a řekl mu "vy kteří jste vybíjeli statisíce indiánů jako dobytek a zotročili jste statisíce černochů nám tady budete kázat o morálce?" Ten asistent zezelenal a začal hrozně řvát a nadávat, museli ho odvést nebo by dostal asi brzo na držku. Upraveno 20. ledna 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 objasnit asi ne, ale ten film se mi desne libi. a k tematu - i kdyz to tady stopro bylo, pac ty Clooneyho speedmastery maji par celkem slusnejch zaberu zblizka - shledl jsem "The American" a byl jsem odvarenej z toho uzasne pomalyho tempa, jednoducheho pribehu a pusobiveho (i kdyz zcela ocekavaneho) konce. za me naprosta parada.Zajímalo by mě, jestli tady náhodou není nějaký filmový nadčenec, který by mi dokázal objasnit Fontánu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 pro Zuzanu? ne, je to film z roku 2006. http://www.csfd.cz/film/116226-fontana/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Zajímalo by mě, jestli tady náhodou není nějaký filmový nadčenec, který by mi dokázal objasnit Fontánu? Podle mě to není otázka pro filmového nadšence, ale pro nadšence do omamných látek :wine:Takovej psychedelickej guláš jsem snad ještě neviděl. Ale je to pěkně barevný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Doporucuji film/dokument Samsara. Uz dlouho me nic tak neoslovilo a zaroven neutvrdilo v mem presvedceni.http://www.youtube.com/watch?v=qp967YAAdNk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 jestli máte rádi filmy se Stallonem, tak můžu doporučit Kriminál (1989), je to takový odvar Shawshanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pertino Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Sjíždím teď po delší době Růžové pantery a ten Sellers byl fakt geniální. Steve Martin mu v těch nových dvou dílech nesahá ani po kotníky. Jinak je ještě výborná komedie Večírek. http://www.csfd.cz/film/2548-vecirek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 @ nAscA - díky za tip, těším se... je dobře si čas od času srovnat hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Nova serie Californication. Hank zase jede jak fik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Doporucuji film/dokument Samsara. Uz dlouho me nic tak neoslovilo a zaroven neutvrdilo v mem presvedceni.http://www.youtube.com/watch?v=qp967YAAdNk Ten film už v kinech je? Nebo bude( což ukazoval ten trailer)? Na to bych zaručeně šel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 @ tange Dokázal bych ti říct, kde ho najdeš, ale nesměl by jsi si to uložit. Jinak kino asi bude daleko víc fajn a určitě fér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 @ tange Dokázal bych ti říct, kde ho najdeš, ale nesměl by jsi si to uložit. Jinak kino asi bude daleko víc fajn a určitě fér. Na netu bude ke stažení brzy také , ale na Barace jsem taky byl v kině a atmosféra je u těchto smyslovych zážitku daleko důležitější .. Stejně jako vyniknul Pi a jeho život na platne okoreneny vizuální umem Ang leeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Django - super. Californication musím dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Cali je zvlastni, premoudrela Becca me s..e, jinak dobry. Mitchkin mi tam taky moc nepasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Cali je zvlastni, premoudrela Becca me s..e, jinak dobry. Mitchkin mi tam taky moc nepasuje Jj. Becca dospela a taky mi jeji soucasna verze nesedi. Mitchkin - dejme mu jeste cas.. Ale nahrazuje mi to vse porad Hank a Charlie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 ne, je to film z roku 2006. http://www.csfd.cz/film/116226-fontana/ Aronofskyho mám rád víceméně celkově Pí je excelentní film; Requiem za sen je trochu melodrama ale neurazí; Fontána se mi líbila tím stylem natočení, vizuálně atd. Vzhledem k roku vzniku je to střihem/vrstvením docela přelomový film. Od tohoto filmu se dá vysledovat inspirace v mnoha snímcích; Wrestler se mi velmi líbil jako surová sonda do života bez přemíry melodramatičnosti a patetismu atd.; Černá labuť pro mne byla jeden z nejočekávanějších filmů r.2010 a nezklamala mne. Líbí se mi tam poměr formálně dobrého filmu z USA produkce v kontextu magického realismu a žánrově životní sondy. Navíc mám rád Čajkovského; Komu se líbí Requiem za sen i Fontána, tak doporučuji Enter the Void od Gaspara Noého. Vizuálně je to psychidelická slast, dějově si myslím že je konec trochu utahaný, ale i tak hodnotím kladně. Komu se líbí Wrestler, tak mě trochu tematicky napadá super tip... Shinya Tsukamoto a jeho řekl bych metamorfózní filmová linie.... Tokyo-fist a potom od něj jednoznačně Tetsuo: The Iron Man ... je to artovější, takže na vlastní nebezpečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montre Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Tetsuo: The Iron Man ... je to artovější, takže na vlastní nebezpečí díky za typ na ten Enter the Void. Koukal jsem i na trailer k Tetsuo a to mi asi bude stačit. Vypadalo to, jako když má dělník ve šroubárně epileptický záchvat . Jestli máte rádi Redforda tak tady jsou nějaké typy: Brubaker, Tři dny Kondora a Podraz. (je jich hodně, ale tady ty mi přišly nej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se