Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Gilius napsal:
Tak jsem teď propadl Harrymu Potterovi :lol2: Je to milé,pěkně udělané......líbily se mi zatím všechny díly.

Ale fuj....Harry se ma cist (asi si jej sezenu i v originale), filmy jsou az na trojku takove nejake nemastne-neslane. I kdyz je pravda, ze si zadny nenecham v kine ujit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted jsem se vratil z kina. film Hnagover "Parba ve Vegas" fakt doporucuju. uz sem se dlouho tak nepobavil

uryvek z recenze

"Ty vole ! Překvapení roku ! Naprosto bezchybná komedie ! Žádná hluchá místa, žádná nuda. Už ten trailer, co jsem viděl v kině na tento film mě navnadil. Zasloužené umístění v TOP 250 filmů na IMDb. Philips je prostě třída. Myslel jsem si, že jeho výtečnou komedii Road trip nic nepřekoná, ale zatraceně jsem se mýlil. Tohle je prostě BOMBA ! Valte na to do kina ,-)) PS: Vyplatí se dívat i na závěrečné titulky ,-)"

http://www.csfd.cz/film/249773-hangover-the/

Odkaz ke komentáři

lolohh napsal:
Ač má Finist dost zvrácený vkus, tak se s pochvalou na "Pařbu ve Vegas" připojuji, je to fakt celkem sranda.

ja kdyz jsem to dokoukal a utrel si oci od slz, tak prvni kdo me napadnul jsi byl ty a Millisak. :D dostal jsem i takovej silenej napad jit na ten film jeste jednou totalne na plech...ale jsem slusnej bohatyr.

Odkaz ke komentáři

911 napsal:
ja kdyz jsem to dokoukal a utrel si oci od slz, tak prvni kdo me napadnul jsi byl ty a Millisak. :D dostal jsem i takovej silenej napad jit na ten film jeste jednou totalne na plech...ale jsem slusnej bohatyr.

Při sledování toho filmu chvílema litoval, že já vlastně rozlučku se svobodou nestihl. Když nepočítám, že jsem večer před svatbou vypil doma sám půl litr rumu. A chvílema jsem při tom sledování filmu byl rád, že jsem ji nestihl :D

Byly jsme na dovolené a během týdne nám asi dvakrát skoro tři hodiny nepršelo, takže jsme byli v kině celkem pětkrát :)

Odkaz ke komentáři

midloch napsal:
Včera jsem shlídl monstrum a byl jsem velmi ale velmi mile překvapen, famózní reálný zážitek plný adrenalinu: http://www.csfd.cz/film/232884-monstrum-cloverfield/

Já to viděl v sobotu. Po nudných úvodních minutách mě to vtáhlo do sebe jako už dlouho žádný jiný film. U tohoto snímku je ale důležitý kvalitní zvuk. Moje domácí 2.1 soustava si hrábla na dno sil :)

Taky se ti tak líbila na konci ta B2 v akci? To byla "krása".

Odkaz ke komentáři

Skipi napsal:
Já to viděl v sobotu. Po nudných úvodních minutách mě to vtáhlo do sebe jako už dlouho žádný jiný film. U tohoto snímku je ale důležitý kvalitní zvuk. Moje domácí 2.1 soustava si hrábla na dno sil :)

Taky se ti tak líbila na konci ta B2 v akci? To byla "krása".

Jasan! Přesně jak píšeš, s kámošem jsme na to prvních 15 minut čučeli a já mu nadával co to pučil za kravinu, pak najednou dostaly věci neuvěřitelnej spád, člověk by si myslel, že je opravdu účastníkem celé té akce, něco jako v totálně reálné hře typu call of duty. Nejlepší byl pro mě ten záběr, jak byli rozdělení na té ulici, ležel pod tím autem a kolem utíkali vojáci a šili to... To byl neuměřitelnej reál. Díval jsem se pak jak to točili, herci skákali o přestávkách přes švihadla, aby byli spocení a zadýchaní a tak nejlíp simulovali adrenalín a stres. Mám kvalitní aprarát a zvuk byl naprosto excelentní prostě po dlouhé době opravdu, ale opravdu pořádnej zážitek.

Odkaz ke komentáři

midloch napsal:
Nejlepší byl pro mě ten záběr, jak byli rozdělení na té ulici, ležel pod tím autem a kolem utíkali vojáci a šili to... To byl neuměřitelnej reál.

To si samozřejmě taky vybavuju, paráda. Opravdu, připadal jsem si, že jsem tam s nima.

Štěstí, že jsem to po 10 minutách nevypl, neboť se mi z té roztřesené kamery začínala točit hlava.

Odkaz ke komentáři

Monstrum fakt dost dobrý - "Blair Witch kamera" mi sice ze začátku trochen vadila, ale jak přiletí hlava sochy Svobody, vtáhne vás to do děje a nevnímáte to...

Dneska jsem v Bontonlandu náhodou objevil film, který se tu určitě několikrát probíral - Sedm (Seven). Před necelým měsícem to poprvé vyšlo v CZ lokalizaci - doporučuji, David Fincher je Pan Režisér. Mimochodem jeho poslední film "Podivuhodný příběh Benjamina Buttona" mě taky dostal - já bulel jak želva (manželka přilítla k TV v domnění, že brečí děti).

post-3263-1247673339.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...