Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Bron/Broen (krimi seriál Švédsko/Dánsko)  BOMBA!

Skvělá atmosféra šero,chlad,světelný smog,déšť.Bizarní severské ksichty,hlavní vyšetřovatelka s aspergovým syndromem.

Titulkový song na ochutnávku...

http://www.youtube.com/watch?v=3qEaG4Dw3FE&feature=player_embedded

Ve čtvrtek před půlnocí na čt2 začíná druhá série dánské krimi Forbrydelsen,jednička byla super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

<br /><br /><br />Bron/Broen (krimi seriál Švédsko/Dánsko) BOMBA!<br />Skvělá atmosféra šero,chlad,světelný smog,déšť.Bizarní severské ksichty,hlavní vyšetřovatelka s aspergovým syndromem.<br />Titulkový song na ochutnávku...<br /><br /><br /> <br />Ve čtvrtek před půlnocí na čt2 začíná druhá série dánské krimi Forbrydelsen,jednička byla super.<br /> <br />

<br /<br /<br /><br />To je dobre jak cyp, fajna nalada. Kolem te bile spiraly, Turning Torso Malmo, na 19. sekunde casto nalitavam na pristani na letisti v Kodani. Pro mistni pacienty je zajimava tim, ze ji navrhoval Santiago Calatrava.<br /><br /><br /> Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

To je dobre jak cyp, fajna nalada. Kolem te bile spiraly, Turning Torso Malmo, na 19. sekunde casto nalitavam na pristani na letisti v Kodani. Pro mistni pacienty je zajimava tim, ze ji navrhoval Santiago Calatrava.

Já věděl že se chytneš.

Pamatuju jak jsme se bavili o jejich filmech,že je nemusíš protože ty tu atmosféru nasáváš online.Já je mám moc rád.

Odkaz ke komentáři

Já věděl že se chytneš.

Pamatuju jak jsme se bavili o jejich filmech,že je nemusíš protože ty tu atmosféru nasáváš online.Já je mám moc rád.

a seriál Killing jsi viděl?

první dvě série jsem viděl a je tam taky taková prima temnější atmosféra

Odkaz ke komentáři

proč jich tam je tolik na výběr? co je ta velikost? přece nemají 400 MB? to je nesmysl

edit to bude velikost toho jak je to nagrabovaný asi že? pak teda co dělat když to co jsem stahl má každá epizoda 700?

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Záleží na tom, jakej rip jsi stáhnul. Většinou to u každých titulků bývá napsané. 

Např.:

VERZE PRO Broen.S01E01.720p.BRRip.x264-EHD

Jiné jsou pro DVDrip apod. Chce to proklikat je a vybrat si. Někdy to pak bývá napsáno i v diskuzi. Když si stáhneš něco, co tam není uvedeno, tak to chce vyzkoušet. Většinou jsou pro všechny DVDripy stejné titulky, podobně BluRay nebo HDTV.

Odkaz ke komentáři

kde na to bereš titulky? na ulož to je to jen v originále bez

http://www.titulky.com/index.php?Fulltext=Bron%2FBroen

V češtině to tam je do dílu 7,pomalu nahazuje další,slovenských je tam už všech deset.

a seriál Killing jsi viděl?

první dvě série jsem viděl a je tam taky taková prima temnější atmosféra

Jasně,že váháš :)

Ve čtvrtek v noci na dvojce začíná druhá serie.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...