Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Vyzerá, že Vy čo bojujete máte patent na to, čo je cool a čo už nie?a podľa Vás sa budú riadiť všetci.

Existuje nieco ako standardy internetu (rfc). A existuje nieco ako netiketa (RFC 1855). Je to starucke, ale filozofia je invariantna od technologii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyzerá, že Vy čo bojujete máte patent na to, čo je cool a čo už nie?a podľa Vás sa budú riadiť všetci.

Existuje nieco ako standardy internetu (rfc). A existuje nieco ako netiketa (RFC 1855). Je to starucke, ale filozofia je invariantna od technologii.

Ano. Je to netiketa. V dusledku, vice ci mene, o chuti a osobnim rozhodnuti neprudit zbytecne sve okoli.

Odkaz ke komentáři

Ano. Je to netiketa. V dusledku, vice ci mene, o chuti a osobnim rozhodnuti neprudit zbytecne sve okoli.

Ak tu niečo prudí, tak to sú Tvoje etalónové názory na všetko. Zaujímavé, že ešte tak pred pol/trištvrte rokom neboli Tvoje pseudoargumenty tak silné, respektíve si ich tu všetkým nedával tak na plnú hudu vyžrať. Niečo sa muselo stať, že si sa zrazu začal cítiť na to, že si proste najlepší, a môžeš nás tu naučitˇ, ako sa chovať, čo si myslieť a tak ďalej.

Máš proste pravdu. Všetci by sme sa mali nakalibrovať zjavne podľa Tvojich názorov na to čo je správne a čo nie, a hlavne - ako prízvukuješ, ostať konzistentní. 

Do kameňa tesať, ako ktosi hovorí.

F.

Sent from iPhone skrzeva Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Mně se Help/ČB až tak moc nelíbil, přišlo mi to dost předvídatelný a chvílema nudný.

Pro Hasňu :D

------------------------------------------

Naťukáno na klávesnici Logitech K340 napájené z PC HP Elite, kdesi v kanclu v Praze :D

A na druhou stranu přidám, že mi informace o Ťapaťalku přijde taky zbytečná, ale že by mě nějak trápila, to zas né.

Odkaz ke komentáři

Sem teda dost zvědavej na ten poslední díl TD.

Přijde mi že aby se to tak ňák vysvětlilo a vyšetřilo (pokud to tak režisér zamejšlí) tak je hodinka málo. Nebo to bude hrozná rychlovka.

------

A s těma podpisama mi to přijde jako zbytečná pruda.

Stejně tak by vám mohl vadit i seznam hodinek které dotyčnej měl/má/chce mít, nebo různé citáty co sou tady v podpisech.

Odkaz ke komentáři

Hele a máš vůbec nějaký argumenty krom těch Tvejch ironickej keců? Za těch pár příspěvků co se tu hádáte si nenapsal ještě vůbec nic konstruktivního.

Ak tu niečo prudí, tak to sú Tvoje etalónové názory na všetko. Zaujímavé, že ešte tak pred pol/trištvrte rokom neboli Tvoje pseudoargumenty tak silné, respektíve si ich tu všetkým nedával tak na plnú hudu vyžrať. Niečo sa muselo stať, že si sa zrazu začal cítiť na to, že si proste najlepší, a môžeš nás tu naučitˇ, ako sa chovať, čo si myslieť a tak ďalej.

Máš proste pravdu. Všetci by sme sa mali nakalibrovať zjavne podľa Tvojich názorov na to čo je správne a čo nie, a hlavne - ako prízvukuješ, ostať konzistentní. 

F.

Abych nebyl O.T. tak nový díl True detective byl super. Na poslední se těšim i netěšim zároveň. 

Odkaz ke komentáři

F.

Proc porad mluvis za vsechny? Mluv chvili za sebe. A proc mi vkladas mi do ust neco, co jsem nikdy nerekl? Proc tu reprodukujes nejake me postoje? Navic lzive. Ja to nechapu. Zeptal jsem se na duvod, a nic. Zase jen osobni utok. Proc? Stacilo mi sdelit onen duvod, ja bych se treba neco dozvedel a byl by klid.

Odkaz ke komentáři

Sem teda dost zvědavej na ten poslední díl TD.

Přijde mi že aby se to tak ňák vysvětlilo a vyšetřilo (pokud to tak režisér zamejšlí) tak je hodinka málo. Nebo to bude hrozná rychlovka.

------

A s těma podpisama mi to přijde jako zbytečná pruda.

Stejně tak by vám mohl vadit i seznam hodinek které dotyčnej měl/má/chce mít, nebo různé citáty co sou tady v podpisech.

Jeste jsem nevidel sedmicku. Mam tu mati a nemuzu najit chvilku.

Podpis ma sve sdeleni, obsah, neco, s cim chce byt pisatel asociovan. Je to teda taky asi zbytecne, ale ma to svuj smysl. IMHO.

Odkaz ke komentáři

A proto mám zobrazování podpisů kompletně vypnuto. Je neskutečný, co tam jsou lidi všechno schopni nasáčkovat.

Konecne informace! Jsi hvezda. To jde? To jsem vubec nevedel. Kde se to dela?

Odkaz ke komentáři

Neco k tematu, ktery je "odeslano z blackberry pomoci tapatalku" bys nemel? Pokud ses chtel jen otrit o me, pohoda, rad poslouzim.

Mám Tapatalk na mobilu i na tabletu a podpis nepoužívám, nicméně nechápu proč bych měl buzerovat ostatní s tím co budou nebo nebudou používat.

Po tvé agitaci ale zvažuji, že si ty nesmyslné podpisy zaktivuju taky.

A to je tak zhruba všechno a už zase se do zbytečných debat nebudu zapojovat.

Odkaz ke komentáři

dost si uzivam serial Doctor Who. Ano, je to chvilami naivne, obcas sa zapletka riesi sposobom deux ex machina ale je to tak nadherne britske :)

ad podpisy - roky to riesili tisice ludi. Od cias ked sa za pripojenie platilo a ludia vazili slova, lebo za to co si clovek precital, sa platilo. Az podnes ked to maju konzumne internetove masy na salame. Ano, sig "odoslane z mobilu" ma svoj vyznam, adresat mailu pochopi preco som strucny. Ale "napatlane tapatlanim a poslane cez trumpetu" je naco dobre ? Nie je to ani zabavne, ani informativne. Trpezlivo to vysvetluju masam blogery po celom svete, ale ked si niekto zaumieni podpismi prudit a nechce pochopit ze prudi, nic sa neda robit :) Ale facsinuje ma, ze nikto kto to pouziva nevie vysvetlit preco... ako male dieta "lebo chcem, chcem, chcem" resp. "lebo to ludi irituje" :)

Odkaz ke komentáři

A není to u toho tapatalku automaticky ? Já to měl automaticky nastaveno u Galaxy S3 v emilovém klientu ( píše se tam něco jako "Odesláno z mého Samsung Galaxy S3" ) - a nechal jsem si to tam, aby bylo vidět, proč píšu bez diakritiky...

A k tématu, úplně mě dostal seriál Arrow. Já vím, je to taková blbost, ale fakt mě to baví :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...