tarmi Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Škoda, že si nepamatuji všechny ty hlášky o pirátství před filmem. Za všechny jen pár "Auto neukradneš, obraz neukradneš, peněženku neukradeš, KOPÍROVANÍ JE NEZÁKONNÉ"!!!! proč hned taková silná slova. Koupené DVD se dá, světe div se, přehrát i na počítači. Další film, který mě, i přes zcela nelogický konec, pobavil - Náhradníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Škoda, že si nepamatuji všechny ty hlášky o pirátství před filmem. Za všechny jen pár "Auto neukradneš, obraz neukradneš, peněženku neukradeš, KOPÍROVANÍ JE NEZÁKONNÉ"!!!! Já nic nepirátil,mně to půjčil kamarád. A páč je TV většinou obsazená dětma(když není,tak jsem dětma obsazenej já),musím k počítači........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Je to až neuvěřitelné, ale za necelou padesátikorunu jsou na stáncích filmy Luca Bessona! Zatím vydáno: Poslední bitva, Leon. Chystá se: Brutální Nikita, Atlantis, Magická hlubina, Podzemka, Pátý Element. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 ricous: Zrovna Brutální Nikita od Bessona patří mezi moje nejoblíbenější filmy, díky za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 ricous: Zrovna Brutální Nikita od Bessona patří mezi moje nejoblíbenější filmy, díky za upozornění koko.. v.......j film se nejmenuje brutální.....ale jen ta Nikita..hauzáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonebreakers Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Pro mne zase Leon - hlavne ty sceny jak se stara o chudinku kyticku Jinak bych doporucil Siročinec - El Orfanato - (Guillermo Del Toro) - docela pekne pokoukani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psuťák Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 dneska jsem viděl francouzský horor Uvnitř a nevím zda doporučit nebo naopak, jsou to hotová jatka. Pro milovníky tohoto žánru asi zajímavé pokoukání, ale jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 nejlepsi je sedm samuraju od akira kurosawi, 3,5 hod super film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Jdu na nového Emmericha - 2012. Už jste to někdo viděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Jdu na nového Emmericha - 2012. Už jste to někdo viděli? Řeknu Ti zítra..jdu na dvacátou hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 (upraveno) Řeknu Ti zítra..jdu na dvacátou hodinu Pozdě! Já jdu teď od 17:00 do Village Cinemas na Andělu. Upraveno 14. listopadu 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Seven Days in May Je to celé na youtube a hrají tam Bulovy Accutron Astronaut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonebreakers Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 http://www.csfd.cz/film/239242-2012/ Typický katastrofický film s mnoha patetickými a místy hloupými dialogy, s přímočarým příběhem a s kulervoucími efekty. Jestli nejste schopni akceptovat tuto hru od Emmericha, tak do kina radši nechoďte , proste nic moc krome efektu ale ty uz umi skoro kazdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Pandorum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Nevím, zda to tu nebylo, ale dnes jsem viděl Michael Jackson's This is it, a můžu doporučit. Sám jsem nikdy nebyl moc jeho fanoušek a první třetinu filmu jsem spíš přemýšlel, nakolik byl magor, génius a dítě zároveň. Ale pak se rozjede kapela, songy a dostane to správnou šťávu. U pár momentů jsem si málem "ustřík" (hudebně) do kalhot. Jinými slovy - pokud odfiltrujete emotivní stránku filmu (on je bůh, i love you all atd.), hudebně to stojí za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 http://www.csfd.cz/film/239242-2012/ Typický katastrofický film s mnoha patetickými a místy hloupými dialogy, s přímočarým příběhem a s kulervoucími efekty. Jestli nejste schopni akceptovat tuto hru od Emmericha, tak do kina radši nechoďte , proste nic moc krome efektu ale ty uz umi skoro kazdy Teď jsem se vrátil z kina a hodnocení je přesné...kromě efektů velice špatný film plný amerického hrdinství a nesmyslných blábolů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) http://www.csfd.cz/film/239242-2012/ Typický katastrofický film s mnoha patetickými a místy hloupými dialogy, s přímočarým příběhem a s kulervoucími efekty. Jestli nejste schopni akceptovat tuto hru od Emmericha, tak do kina radši nechoďte , proste nic moc krome efektu ale ty uz umi skoro kazdy Když už něco cituješ, nebylo by lepší uvádět celou citaci? Kousek opíšeš a zbytek doplníš vlastním hodnocením nebo textem bůhví odkud a ještě k tomu s čárkou, že to vypadá jako původní text. Tady je kompletní citace: "Typický katastrofický film s mnoha patetickými a místy hloupými dialogy, s přímočarým příběhem a s kulervoucími efekty. Jestli nejste schopni akceptovat tuto hru od Emmericha, tak do kina radši nechoďte. Dostal jsem přesně to co se od traileru a od jména režiséra dalo očekávat, já z kina neodcházel zklamaný a nenudil jsem se, mé hodnocení 4 hvězdičky?." Já se v kině bavil. Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 http://www.csfd.cz/film/239242-2012/ Typický katastrofický film s mnoha bla bla bla bla..... Danny Glover se konečně dočkal a mohl si zahrát US prezidenta dnes 2 tipy: ZOMBIELAND - pobavilo hodně. Část filmu, kdy hraje Bill Muray, je naprosto skvělá. INK - navzdory kritice je to jeden z lepších filmů, které jsem poslední dobou viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Poslední Mohykán....Daniel D. Lewis je fakt Herec.........juknul jsem na to po delší době a znovu jsem si to užil Parádní příběh,parádní herecké výkony,výborná muzika......!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2009 Poslední Mohykán.... výborná muzika......!!!!!! Ten soundtrack je naprosto vybornej, krasna hudba. Kdyz si vybavim tu hlavni melodii, tak mi uplne stoupa adrenalin a pred ocima mam unik pred huronama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se