Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

V 27. 3. 2014 v 9:33, Hasňa napsal:

Hlavne na to delal muziku muj vekly oblibenec. Stejny clovek delal muziku i na Tri dny Kondora, Tootsie, nebo Nahodne setkani.<br /><br />

Ty jo, tak Dave Grusin mi neříkalo doteď vůbec nic, ale každopádně hudební podbarvení vůbec nebylo špatné :) každopádně při jedné z "akčních" závěrečných scén, kdy Cruise utíká před zabijáky tak se žena nechala slyšet, že je ta hudba hrozná a otravná :lol2:   bylo to něco ve stylu smyčky na zaseklém gramofonu, alá Psycho a Ptáci... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 26. 3. 2014 v 12:47, Z. Paul napsal:

V pátek jsu na Noa do kina tak pak poreferuju :)

to je film kterej se nebudu snažit ani najít na webu ke stažení, vůbec ničim mě neláká. A to ho dělal chlapík co natočil Requiem za sen (to je super filmeček) To už bych byl ochotnější zkouknout Pompeje, kde hraje Pomeje

v rámci dnů evropského filmu se chystam na tyhle 3 kousky

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři

V 27. 3. 2014 v 16:58, Kasprik napsal:

Včera jsem dokoukal Atlas mraků a jsem z toho uplně blbej. Nějak mi uniklo o čem ten film vůbec byl.

Tak se na to mrkni ještě jednou :) Mě se to moc líbilo, ale fakt je, že na můj vkus už to bylo docela zdlouhavé a místy bez spádu...ale moooc dobré jako celek...

Odkaz ke komentáři

Včera jsem rozkoukal Jarmuschovu upírskou novinku Přežijí jen milenci. Výborná kamera, děj se zatím vleče. Jsem k Jimovi nekritický, Ghost Dog nebo Broken Flowers patří do top ten mých oblíbených filmů, a mám doma na orig. DVD snad všechny jeho filmy od 80. let. Doporučuji už jen pro hudbu a vizuální zážitek.

Odkaz ke komentáři

V 27. 3. 2014 v 16:58, Kasprik napsal:

Včera jsem dokoukal Atlas mraků a jsem z toho uplně blbej. Nějak mi uniklo o čem ten film vůbec byl.

myslím že ti nic neuniklo :lol2: ,já se tím taky před časem protrápil,zbytečnej čas u toho  :frusty: 

Odkaz ke komentáři

ááá tak to joooo... pokud Ti uniká smysl, tak to je zbytečné na to koukat znova, což o to... ale je fakt, že tenhle typ filmů nesedne každému... už jich bylo natočeno podobných vícero...přirovnal bych třebas k mému oblíbenému STARDUSTU 

Odkaz ke komentáři

Já mám moc rád sci-fi,komedie(hlavně mám moc rád italské herce Terence Hill a Bud Spencer),filmy k zamyšlení,pěkné cestopisné s dokumentární a určitě filmy od Svěrák/Smoljak a taky kvalitní(aspoň podle mně) válečné filmy :)

Star Wars

Event Horizon

Red Planet

Alien

Abyss

Predátor

Microcosmos

Kdybych byl bohatý(výborná Francouzská komedie-nemá fakt chybu)

Černá kočka,Bílej kocour(na to se můžu dívat pořád a jsem v křeči :lol2:

The last of the Mohicans

Tanec s Vlky

Četa

Das Boot

Apokalypsa

Little big man

Sedm let v Tibetu

................atd je toho spoustu

Odkaz ke komentáři

V 28. 3. 2014 v 6:18, Z. Paul napsal:

Nebylo to špatný, ale jsou tam scény, kdy jsem nevěřil že tohle někdo může přežít, vstát a jít zase střílet :D

Jako jo, líbilo se mi to :)

Bylo to zajímavé, i když na můj vkus až trošku moc přehnané... Sleduje tu někdo ruské válečné filmy? ???????? ??????, 

????????e?
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...