Lu2cz Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 V 27. 3. 2014 v 9:33, Hasňa napsal: Hlavne na to delal muziku muj vekly oblibenec. Stejny clovek delal muziku i na Tri dny Kondora, Tootsie, nebo Nahodne setkani.<br /><br /> Ty jo, tak Dave Grusin mi neříkalo doteď vůbec nic, ale každopádně hudební podbarvení vůbec nebylo špatné každopádně při jedné z "akčních" závěrečných scén, kdy Cruise utíká před zabijáky tak se žena nechala slyšet, že je ta hudba hrozná a otravná bylo to něco ve stylu smyčky na zaseklém gramofonu, alá Psycho a Ptáci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Ja Grusina miluju. Mam ho na Spotify a v aute jeho Masterpieces nasavam pomerne casto. Condor, Mountain Dance, Serengetti Walk, Modaji, to jsou super veci na nocni jizdy po prazdne pobrezni ceste.<br /> Upraveno 27. března 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 (upraveno) V 26. 3. 2014 v 12:47, Z. Paul napsal: V pátek jsu na Noa do kina tak pak poreferuju to je film kterej se nebudu snažit ani najít na webu ke stažení, vůbec ničim mě neláká. A to ho dělal chlapík co natočil Requiem za sen (to je super filmeček) To už bych byl ochotnější zkouknout Pompeje, kde hraje Pomeje v rámci dnů evropského filmu se chystam na tyhle 3 kouskyhttp://www.eurofilmfest.cz/filmy/master-of-the-universe.htmlhttp://www.eurofilmfest.cz/filmy/oh-boy.htmlhttp://www.eurofilmfest.cz/filmy/bozi-sichta.html Upraveno 27. března 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Včera jsem dokoukal Atlas mraků a jsem z toho uplně blbej. Nějak mi uniklo o čem ten film vůbec byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 V 27. 3. 2014 v 16:58, Kasprik napsal: Včera jsem dokoukal Atlas mraků a jsem z toho uplně blbej. Nějak mi uniklo o čem ten film vůbec byl. Tak se na to mrkni ještě jednou Mě se to moc líbilo, ale fakt je, že na můj vkus už to bylo docela zdlouhavé a místy bez spádu...ale moooc dobré jako celek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Aguirre , hněv Božíhttp://www.csfd.cz/film/4260-aguirre-hnev-bozi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Co jste říkali na film Lone survivor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 V 27. 3. 2014 v 23:36, JMB napsal: Co jste říkali na film Lone survivor? Nebylo to špatný, ale jsou tam scény, kdy jsem nevěřil že tohle někdo může přežít, vstát a jít zase střílet Jako jo, líbilo se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Včera jsem rozkoukal Jarmuschovu upírskou novinku Přežijí jen milenci. Výborná kamera, děj se zatím vleče. Jsem k Jimovi nekritický, Ghost Dog nebo Broken Flowers patří do top ten mých oblíbených filmů, a mám doma na orig. DVD snad všechny jeho filmy od 80. let. Doporučuji už jen pro hudbu a vizuální zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 V 27. 3. 2014 v 16:58, Kasprik napsal: Včera jsem dokoukal Atlas mraků a jsem z toho uplně blbej. Nějak mi uniklo o čem ten film vůbec byl.... zkus to ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 V 28. 3. 2014 v 7:23, Jarett napsal: ... zkus to ještě jednou už jsem doporučoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 V 27. 3. 2014 v 16:58, Kasprik napsal: Včera jsem dokoukal Atlas mraků a jsem z toho uplně blbej. Nějak mi uniklo o čem ten film vůbec byl.myslím že ti nic neuniklo ,já se tím taky před časem protrápil,zbytečnej čas u toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 ááá tak to joooo... pokud Ti uniká smysl, tak to je zbytečné na to koukat znova, což o to... ale je fakt, že tenhle typ filmů nesedne každému... už jich bylo natočeno podobných vícero...přirovnal bych třebas k mému oblíbenému STARDUSTU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Stardust je povedenej film,škoda že neměl rozpočet jako Atlas mraků,to by bylo teprve pak nádherně udělané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Já mám moc rád sci-fi,komedie(hlavně mám moc rád italské herce Terence Hill a Bud Spencer),filmy k zamyšlení,pěkné cestopisné s dokumentární a určitě filmy od Svěrák/Smoljak a taky kvalitní(aspoň podle mně) válečné filmy Star WarsEvent HorizonRed PlanetAlienAbyssPredátorMicrocosmosKdybych byl bohatý(výborná Francouzská komedie-nemá fakt chybu)Černá kočka,Bílej kocour(na to se můžu dívat pořád a jsem v křeči The last of the MohicansTanec s VlkyČetaDas BootApokalypsaLittle big manSedm let v Tibetu................atd je toho spoustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 V 28. 3. 2014 v 6:18, Z. Paul napsal: Nebylo to špatný, ale jsou tam scény, kdy jsem nevěřil že tohle někdo může přežít, vstát a jít zase střílet Jako jo, líbilo se mi to Bylo to zajímavé, i když na můj vkus až trošku moc přehnané... Sleduje tu někdo ruské válečné filmy? ???????? ??????, ????????e? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 A chto eto takoje? Grozovyje varota? O čem to bylo - odkaz na CSFD by nebyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Minisérie z Čečny, poměrně dobré http://www.csfd.cz/film/236349-prusmyk-smrti/ Čistilišče, taky z Čečenska a dost brutální. http://www.csfd.cz/film/232433-cistilisce/ Je toho hromada, Tichá zástava, Blokpost... Ale ty první dva jsou asi moje nejoblíbenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 byl nekdo na NOEOVI? recenze nic moc... jestli ma cenu nechat v kine petistofku a nebo si za ni radsi koupit dve kila bucku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 kup si ty 2 kg bůčku, neprohoupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se