Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Paráda. Síň City jednička se mi děsně líbila.

asi tak

když jsem to viděl poprvý,tak jsem to hned po titulkách zapl znova a díval se hned po druhý :notworthy:  :notworthy: ...doufám že to pokračování nebude zklamání a naplní to čekání dlouhý :clap: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..?Dneska jsem obstaral první tři díly The Knick...

Tak jsem zkoukl ty tři díly a jsem zaháčkovanej. Těším se na další.

Tady je prima rozhovor s Clivem Owenem, pár tipů na filmy a zajímavé hodinky na pravém zápěstí. Poznáte, co to je?

http://abcnews.go.com/GMA/video/knick-blood-guts-galore-25178530

Odkaz ke komentáři

myslim že pirátská zátoka by ti pomohla. Titulky taham z titulky.com. Kouknu na jaký verze je maj a pak hledam

Tam se bojím, antivirák na mě dělá škaredý obličeje, že je to nebezpečná stránka a tak. Kamarád mi to sosnul, jenže je tak vysazenej na kvalitu, že vybral verzi kde má každej díl půl druha giga.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem teď dokoukal seriálové Fargo a já vám nevím. Herecké výkony hlavních dvou aktérů skvělé, ale tak nějak mi přišlo, že první, opravdu skvělý, díl načal něco, čeho už jsem se do konce seriálu nedočkal. Stále jsem čekal na nějakou zápletku, spiknutí, nevím...no a ono to tam prostě nebylo :)

Teď jdu zkusit Knick, který jste taky doporučovali.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na Vaše doporučení začal sledovat Deadwood a je to fakt povedený seriál. Už mě pohltil.

Taky bych ho ale raději v originále s českými nebo anglickými titulky, tak kdybyste věděli, kde ho bezpečně sosnout, tak mi dejte prosím vědět.

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Ty vole tady to je normální warez forum....hlavně je nejlepší jak všichni dělaj debily z lidí,co nosej fejkový věci a hlavně fejkový hodinky.. a pak dou a kradou zadarmo filmy :giljotiini:

Já sem to našel na internetu :-)

Jakmile bude přístupný něco, kde budou aktuální seriály s titulema, tak se stanu spokojenej předplatitel. Stejně tak s filmama. Na všechno do kina nechci, nebo to nestihnu.

Na muziku mam Spotify a nebo Mixcloud (ten je zadara).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...