Hasňa Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Paráda. Síň City jednička se mi děsně líbila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Paráda. Síň City jednička se mi děsně líbila.asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Paráda. Síň City jednička se mi děsně líbila. asi takkdyž jsem to viděl poprvý,tak jsem to hned po titulkách zapl znova a díval se hned po druhý ...doufám že to pokračování nebude zklamání a naplní to čekání dlouhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 ..?Dneska jsem obstaral první tři díly The Knick...Tak jsem zkoukl ty tři díly a jsem zaháčkovanej. Těším se na další.Tady je prima rozhovor s Clivem Owenem, pár tipů na filmy a zajímavé hodinky na pravém zápěstí. Poznáte, co to je?http://abcnews.go.com/GMA/video/knick-blood-guts-galore-25178530 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Nemáte někdo tip, kde by se dal stáhnout Deadwood v originále, ale nějaké verze, na kterou existují české titule ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 myslim že pirátská zátoka by ti pomohla. Titulky taham z titulky.com. Kouknu na jaký verze je maj a pak hledam Nemáte někdo tip, kde by se dal stáhnout Deadwood v originále, ale nějaké verze, na kterou existují české titule ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 myslim že pirátská zátoka by ti pomohla. Titulky taham z titulky.com. Kouknu na jaký verze je maj a pak hledamTam se bojím, antivirák na mě dělá škaredý obličeje, že je to nebezpečná stránka a tak. Kamarád mi to sosnul, jenže je tak vysazenej na kvalitu, že vybral verzi kde má každej díl půl druha giga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Sin City a ve čtvrtek se v kinech objevilo pokračování Sin City: A Dame To Kill For Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tak jsem teď dokoukal seriálové Fargo a já vám nevím. Herecké výkony hlavních dvou aktérů skvělé, ale tak nějak mi přišlo, že první, opravdu skvělý, díl načal něco, čeho už jsem se do konce seriálu nedočkal. Stále jsem čekal na nějakou zápletku, spiknutí, nevím...no a ono to tam prostě nebylo Teď jdu zkusit Knick, který jste taky doporučovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Kluci ta druha serie Bron je pecka. Zitra me ceka posledni dil tak nemuzu dospat ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 To se ti nedivím. Myslím, že budeš docela překvapen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 (upraveno) Tak jsem na Vaše doporučení začal sledovat Deadwood a je to fakt povedený seriál. Už mě pohltil. Taky bych ho ale raději v originále s českými nebo anglickými titulky, tak kdybyste věděli, kde ho bezpečně sosnout, tak mi dejte prosím vědět. Upraveno 7. září 2014 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Kamarád mi to sosnul, jenže je tak vysazenej na kvalitu, že vybral verzi kde má každej díl půl druha giga.No já teda u seriálu pod giga nejdu. Mam rád čistej obraz. giga a půl je tak akorát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Ty vole tady to je normální warez forum....hlavně je nejlepší jak všichni dělaj debily z lidí,co nosej fejkový věci a hlavně fejkový hodinky.. a pak dou a kradou zadarmo filmy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Už jsem se tomu podivoval, když se sem dávaly odkazy na warez eknihy. Tady by měla být situace stejná jako u různých sexuálních úchylek - děláme to všichni, ale nemusíme o tom mluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Hlavně už to není o filmech, ale o seriálech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Včera na nova cinema běžel horor/thriller Orphan (2009) a fakt parádní film s dobrou atmosférou a hezky natočený. Mám rád Veru Farmigu a ten výběr spratka v hlavní roli velice vydařený! Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Ja si hlavne stahovani filmu a muziky platim a to hodne a poctive. Za kazdou flash, externi disk, papir, cd a dvd, radio v praci, v hospode, v hotelu. atd. platim pausal, tak proc ho nevyuzit :-) Upraveno 8. září 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Ty vole tady to je normální warez forum....hlavně je nejlepší jak všichni dělaj debily z lidí,co nosej fejkový věci a hlavně fejkový hodinky.. a pak dou a kradou zadarmo filmy Já sem to našel na internetu :-)Jakmile bude přístupný něco, kde budou aktuální seriály s titulema, tak se stanu spokojenej předplatitel. Stejně tak s filmama. Na všechno do kina nechci, nebo to nestihnu.Na muziku mam Spotify a nebo Mixcloud (ten je zadara). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Grandhotel Budapešť, vřele doporučuju.Hlavně po vizuální stránce je to nádhera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se