panedge Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Nevím jestli to už tady není-novej seriál na HBO Penny Dreadful,viděl jsem první díl a vypadá to dost dobře,stará Anglie,horor a hlavně Eva Green http://www.hbo.cz/series/penny-dreadful/encyclopedia/serial-penny-dreadful-co-byste-před-jeho-premierou-meli-vedet_49013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Jakože zlatý filmový ruský tankový bitvy?Ne to vůbec nikdo netvrdí Jinak Penny jsem v létě shlédl první sérii a líbilo se mi to- atmosféra, hudba, skloubení více známých postav...těš se na jeden díl, kdy exceluje Eva Green Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Jakože zlatý filmový ruský tankový bitvy? Jasně!Třeba ????? ???? ,to bylo maso Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem tonytrubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Já myslel třeba tohle http://www.csfd.cz/film/77625-bojovali-za-vlast/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Nyní CT 1 Hoří má panenko, prostě nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Dnes sme si pozreli Užívaj si, ako sa len dá! Odporúčam , príjemné . Happy birthday to you,....dear Boris.. :-) Woodyho rukopis mi spríjemnil den. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 V pondeli jsem dal tohle http://www.csfd.cz/film/341208-lucy/ a sracka nejvetsi! Celej stab vcetne Bessona na vopravdu tezkejch halucinogennich drogach :-)Pustil jsem si to předevčírem a usnul jsem u toho, včera jsem to dorazil a byla to ztráta času. Pro Scarlett je hlavní role v tomhle přiblblým béčku karierní omyl. Besson natočil jeden až dva parádní evropské filmy, na které se rád podívám. To, co dělá v Holywoodu mě vůbec neoslovuje. Pubescentní asiaty to ale evidentně baví:Rozpočet $40miliónov?Tržby USA $125,830,080?Tržby Celosvetovo $406,330,080 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Rozpočet $40miliónov?Tržby USA $125,830,080?Tržby Celosvetovo $406,330,080 bohužel to poslední číslo znamená nejspíš pokračování ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Scarlett je vždycky fajn. Dokonce i v tom filmu, co v něm jenom mluvila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Scarlett je vždycky fajn. Dokonce i v tom filmu, co v něm jenom mluvila.tam byla výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 včera Interstellarhttp://www.csfd.cz/film/227786-interstellar/ Musím říct, že mě to docela vzalo. Vizuálně je na co koukat a i když je film hodně "upovídaný", tak délka filmu nebyla nesnesitelná.Hamilton zapracoval :-)Za mě 80% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Tiez vcera Interstellar a za mna 93%. Fakt spica film, v ktorom treba premyslat a skladat si suvislosti. Malo to hlavu aj patu. A tolko ludi v kine som uz davno nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Interstellar naprosto uzasnej. 3 hodiny a ani minuta nudy. Nejlepsi scifi co jsem videl a jwden z nejlepsich filmu vubec. Ten kdo tady predtim spoileroval tak kecal ale musel jsem nad tim premyslet takze me nastval i tak. Vemte nato urcite zeny. Pobreci si a moji se to libilo tak ze jdem v sobotu znovu. Jo a Spacilova je neskutecka defka. Dycky byla a ted si jen vytetovala na celo kosoctverec.... Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Díky za info! Jinak jsem si všiml, že Spáčilová nemá ráda sci-fi a přesto o nich píše, nechápu. scifi: můžeš ji nechat vzkaz http://vice.idnes.cz/novinari.aspx?idnov=889 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Interstellar naprosto uzasnej. 3 hodiny a ani minuta nudy. Nejlepsi scifi co jsem videl a jwden z nejlepsich filmu vubec. Ten kdo tady predtim spoileroval tak kecal ale musel jsem nad tim premyslet takze me nastval i tak. Vemte nato urcite zeny. Pobreci si a moji se to libilo tak ze jdem v sobotu znovu. Jo a Spacilova je neskutecka defka. Dycky byla a ted si jen vytetovala na celo kosoctverec....dík, už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Interstellar naprosto uzasnej. 3 hodiny a ani minuta nudy. Nejlepsi scifi co jsem videl a jwden z nejlepsich filmu vubec. Ten kdo tady predtim spoileroval tak kecal ale musel jsem nad tim premyslet takze me nastval i tak. Vemte nato urcite zeny. Pobreci si a moji se to libilo tak ze jdem v sobotu znovu. Jo a Spacilova je neskutecka defka. Dycky byla a ted si jen vytetovala na celo kosoctverec.... Tak já se na to teda taky vypravím, když je to taková pecka :-) V kině jsem už dlouho nebyl a stejně má být o víkendu hnusně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Ten Interregál vypadá fakt slibně.! Jsem se teda nechal zlákat a online koupil lístek......Už dlouho jsem svoji ženu nepozval do kina. Doufám, že ty halasící křupany za obrovskejma kelímkama s popkornem nějak přežiju! . Gločka radši nechám doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Díky za info! Jinak jsem si všiml, že Spáčilová nemá ráda sci-fi a přesto o nich píše, nechápu. scifi: můžeš ji nechat vzkaz http://vice.idnes.cz/novinari.aspx?idnov=889to můžu ale nechci bo by mě pak taky zkritizovala. podle fotek vypadá nějak divně a ten hobit pod ní sedí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Já vždycky chodím 2-3 týdny po premiéře a mám kino skoro jen pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Včera hodnotili Interstellar rychlé palce na Radiu 1 a silně doporučovali IMAX. Speciálně pro tenhle film tam prý instalovali analogovou promítačku na 70mm film.Jinak se všichni rozplývali, jen Franta Fuka měl kecy, že na to, aby to bylo nejlepší scifi všech dob měl Nolan natáhnout posledních 15 minut na hodinu a půl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se