Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Před chvíli jsem přišel z Interstellaru a jsem nadšenej, scifi se vším všudy, skvělá hudba...Nolan prostě umí

Po dlouhé době film, na který půjdu opět do kina :-) jo a ty idioty s popcornem, kteří se tu zmiňují, snad také překousnu' bych yo normálně zakázal :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuju, že Interstellar je SUPER! Za mě 100%! Viděl jsem to teda jen ve 2D, takže posuzuji jen tak asi 1/4 vizuální stránky filmu. Určitě na to půjdu ještě jednou do IMAXu, abych si to řádně vychutnal ve 3D a na obrovským plátně. Příběh ale super a taky muzika. Uffff, fakt to byla pecka! Rozhodně DOPORUČUJU!!!

Odkaz ke komentáři

Potvrzuju, že Interstellar je SUPER! Za mě 100%! Viděl jsem to teda jen ve 2D, takže posuzuji jen tak asi 1/4 vizuální stránky filmu. Určitě na to půjdu ještě jednou do IMAXu, abych si to řádně vychutnal ve 3D a na obrovským plátně. Příběh ale super a taky muzika. Uffff, fakt to byla pecka! Rozhodně DOPORUČUJU!!!

Tak jsem si to dal dneska jako svůj první film v totálně plnym IMAXu. Není to 3D, ale 65mm analog 2D. Řemeslná paráda. Ale rozhodně za mně ne na 100% hodnocení. Líbili se mi hranatí sarkastičtí roboti, product placement Hamiltonu, Matthew a vesmírné scény. Takže takových 75%.
Odkaz ke komentáři

Byl jsem na Interstellar v neděli. Nejvíc mě pobavila scéna popisující červí díru převzatá z Horizontu Události . Já mám tedy raději, když je ve Sci.fi trochu více akce, nebo horroru, namísto tříhodinového filosofování na téma, mezi kterým párem nohou má stonožka kun.du.

Dal bych tomu tak 70%, pokud bych se měl rozhodovat jestli 3* nebo 4*, dal bych 3. Je to takové scifi pro kavárenské intelektuály. Nic pro popcornového burana jako jsem já :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem včera dokoukal pátou řadu Boardwalk Empire a sklaplo mi jak kudlou přes prsty. Nejen, že jsem doufal, že bude ještě pokračování, ale přišlo mi to takový najednou utnutý, nedořešený...jak kdyby došly prachy nebo umřel scénarista nebo co.

Edit: Po mnoha rozhovorech s HBO i s mým tvůrčím týmem jsme se rozhodli ukončit seriál. Těšíme se, jaké mocné a vzrušující vyvrcholení finále přinese,? řekl Winter (scénarista).

No tak teda za sebe můžu prohlásit, že žádné mocné a vzrušující finále tam prostě není :(

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...