SCIFI Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 jen Franta Fuka měl kecy, že na to, aby to bylo nejlepší scifi všech dob měl Nolan natáhnout posledních 15 minut na hodinu a půl franta fuka si občas bere paruku a má pseudonim spáčilová. nechápu že ho v tom radiu1 trpí, jen ty recenze kazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Já mám zabukovaný pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Konečně to dali v HD na HBO, tak se konečně dívám na Rush. Líbí se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dal jsem tohle http://www.csfd.cz/film/309054-usvit-planety-opic/ a je to super. Urcite zatim nejlepsi z cele miniserie. Tesim se na finalni zakonceni "toho co bylo pred planeou opic" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Konečně to dali v HD na HBO, tak se konečně dívám na Rush. Líbí se mi to.Spickova zalezitost, videl jsem minulou sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Před chvíli jsem přišel z Interstellaru a jsem nadšenej, scifi se vším všudy, skvělá hudba...Nolan prostě umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Před chvíli jsem přišel z Interstellaru a jsem nadšenej, scifi se vším všudy, skvělá hudba...Nolan prostě umíPo dlouhé době film, na který půjdu opět do kina :-) jo a ty idioty s popcornem, kteří se tu zmiňují, snad také překousnu' bych yo normálně zakázal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Potvrzuju, že Interstellar je SUPER! Za mě 100%! Viděl jsem to teda jen ve 2D, takže posuzuji jen tak asi 1/4 vizuální stránky filmu. Určitě na to půjdu ještě jednou do IMAXu, abych si to řádně vychutnal ve 3D a na obrovským plátně. Příběh ale super a taky muzika. Uffff, fakt to byla pecka! Rozhodně DOPORUČUJU!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Interstellar byl fajn, sice tu záhadnost tam drží trochu uměle, tím, že moc nevysvětlují pozadí, ale dá se to snést Dejme tomu 30 let čas, jestli to bude stejná klasika jako 2001: Vesmírná Odyssea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 pro fanoušky http://www.csfd.cz/film/233328-warcraft/galerie/?type=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Dnes MGM 21.00 film 1984 - adaptace Orwellova románu o Velkém bratrovi - povinné pro lidi co věří, že kdysi bylo lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Za mě teda moc fajny filmek :-) http://www.csfd.cz/film/345903-frontera/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Potvrzuju, že Interstellar je SUPER! Za mě 100%! Viděl jsem to teda jen ve 2D, takže posuzuji jen tak asi 1/4 vizuální stránky filmu. Určitě na to půjdu ještě jednou do IMAXu, abych si to řádně vychutnal ve 3D a na obrovským plátně. Příběh ale super a taky muzika. Uffff, fakt to byla pecka! Rozhodně DOPORUČUJU!!!Tak jsem si to dal dneska jako svůj první film v totálně plnym IMAXu. Není to 3D, ale 65mm analog 2D. Řemeslná paráda. Ale rozhodně za mně ne na 100% hodnocení. Líbili se mi hranatí sarkastičtí roboti, product placement Hamiltonu, Matthew a vesmírné scény. Takže takových 75%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Tenhle film chce pořádný plátno a zvuk, byl sem v Premiere Cinemas, rozlišení 4K a při startu raketoplánu se třepal celej sál... Na to, že to mělo 3 hodiny, utíkalo to fakt rychle... Na 100% asi taky ne, ale 85% bych dal určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 .. taky jsem byl vcera. presne, 100% za mne urcite nee.. ke kultovnosti tam neco chybi.. kazdopadne emocionalni stopu film v cloveku zanecha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Byl jsem na Interstellar v neděli. Nejvíc mě pobavila scéna popisující červí díru převzatá z Horizontu Události . Já mám tedy raději, když je ve Sci.fi trochu více akce, nebo horroru, namísto tříhodinového filosofování na téma, mezi kterým párem nohou má stonožka kun.du. Dal bych tomu tak 70%, pokud bych se měl rozhodovat jestli 3* nebo 4*, dal bych 3. Je to takové scifi pro kavárenské intelektuály. Nic pro popcornového burana jako jsem já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Jsem včera dokoukal pátou řadu Boardwalk Empire a sklaplo mi jak kudlou přes prsty. Nejen, že jsem doufal, že bude ještě pokračování, ale přišlo mi to takový najednou utnutý, nedořešený...jak kdyby došly prachy nebo umřel scénarista nebo co. Edit: Po mnoha rozhovorech s HBO i s mým tvůrčím týmem jsme se rozhodli ukončit seriál. Těšíme se, jaké mocné a vzrušující vyvrcholení finále přinese,? řekl Winter (scénarista).No tak teda za sebe můžu prohlásit, že žádné mocné a vzrušující finále tam prostě není Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Jsem včera dokoukal pátou řadu Boardwalk Empire pátou? tak to mi asi nějaká řada utekla. Ze začátku mě to bavilo, pak to začalo upadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Jo jo, pátou. A na rozdíl od těch předchozích čtyř řad má tahle jen osm dílů. Fakt to vypadá, že někdo někde řekl "stop". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) sem se zamiloval do pidrmanovy... ..obcas kriminalka andel, ted jsem skouknul dil "zradce" z nevinnych lzi.. je proste dokonala... Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se