Filipes Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 tak jsem se vrátil z kina - Avatar 3D - šel jsem na to s dávkou skepse a obav z délky, ale film mě nadchnul, fakt doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Neobvykle doporučím romantický film (500) Days of Summer. Hodně příjemná záležitost... Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Neobvykle doporučím romantický film (500) Days of Summer. Hodně příjemná záležitost... Vřele doporučuji, netradiční kamera a skvělý soundtrack. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 ...a skvělý soundtrack. A to je vlastně pravda... namátkou zajímavá , The Temper Trap nebo třeba The Smiths... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 tak jsem se vrátil z kina - Avatar 3D - šel jsem na to s dávkou skepse a obav z délky, ale film mě nadchnul, fakt doporučuju! Jsem na tom stejně - včera jsem byl na 3D a je to fakt pecka. Neznám žádný podobný film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Jsem na tom stejně - včera jsem byl na 3D a je to fakt pecka. Neznám žádný podobný film... Jsou na 3D nutné brýle? Myslím speciální s odlišně barevnými skly. Sám jsem brejlovec a s těmito efekty se můj mozek těžko vyrovnává Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 A ještě jedno filmové doporučení... Včera se ke mně, přiznávám trochu pokoutně, dostal film The Box. A i přes nepříliš vysoké hodnocení na CSFD (každej asi tak nějak pořád očekává od režiséra Richarda Kellyho dalšího Donnieho Darka a to je nemožný ) doporučuju tenhle film v kinech nepřehlédnout. Jedná se vlastně o rozsáhlejší zpracování kraťoučké povídky Richarda Mathesona s názvem Button, Button, poprvé uvedné v rámci mysteriozní série The Twilight Zone (z roku 1986), ale děj je přece jen odlišný a minimálně kvůli námětu stojí za shlédnutí. Film má velmi znepokojivou atmosféru a konec může překvapit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Jsou na 3D nutné brýle? Myslím speciální s odlišně barevnými skly. Sám jsem brejlovec a s těmito efekty se můj mozek těžko vyrovnává Jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Accident OldBoy Dva úžasný kousky z asijský produkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Hele chlapi, rád bych po tom co tady čtu taky vyrazil do IMAXu na Avatar. Nikdy jsem tam nebyl, tak prosím o radu. Koukám tady na ty jejich (docela ubohý) stránky a nabízejí Avatar 3D a pak Avatar 3D DMR. Ten první promítají v sále 5 a 6, což předpokládám ani jeden není ten s tím velkým plátnem. DMR pak promítají v sále IMAX 2D, což mě trochu mate..společně s tím, že na stránkách sami uvádějí, že DMR je vlastně 2D film. Další co mi nehraje je, že na ten 3D jsou sály prázdný a ten DMR téměř vyprodaný..Tak jsem opravdu zmatený, na co koupit lístky, aby to byl ten pravý zážitek. Předem díky IMAX znalcům za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Accident OldBoy Dva úžasný kousky z asijský produkce Ty zbyle dva filmy z te trilogie, Oldboye jeste prevysuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 dawe, IMAX sál je jenom jeden (3D DMR), ostatní (5,6) jsou normální kinosály (3D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 dawe, IMAX sál je jenom jeden (3D DMR), ostatní (5,6) jsou normální kinosály (3D) To znamená, že pravej zážitek je pouze to DMR..? Takže tam mi daj taky brejle a bude to 3D? Protože to co píší na svých stránkách o té technologii DMR mi evokovalo, že je to pouze 2D. No, myslel jsem si to podle toho, jak byly jednotlivé sály obsazeny. Díky moc, v sobotu se tam půjdu podívat. Snad nebude kombinace zbytkový silvestrovský alkohol a tříhodinový film promítaný pro každé oko zvlášť příliš velké sousto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 já byl na "obyčejným" 3D (v IMAXU bylo vyprodáno) a bylo to fajn, v IMAXU to bude ještě asi o chlup lepší, brejle dostaneš tam i tam - ale na konci ti je zase seberou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 já byl na "obyčejným" 3D (v IMAXU bylo vyprodáno) a bylo to fajn, v IMAXU to bude ještě asi o chlup lepší, brejle dostaneš tam i tam - ale na konci ti je zase seberou! Sakra..a mě se zrovna líbily..že bych si je bral místo RB třeba do hospody I když cestou z ní vidím střídavě 1D - 5D, podle množství vypitých Morganů a Ballantinek a žádný brejle na to nemají vliv:) Díky moc za objasnění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hele chlapi, rád bych po tom co tady čtu taky vyrazil do IMAXu na Avatar. Nikdy jsem tam nebyl, tak prosím o radu. Koukám tady na ty jejich (docela ubohý) stránky a nabízejí Avatar 3D a pak Avatar 3D DMR. Ten první promítají v sále 5 a 6, což předpokládám ani jeden není ten s tím velkým plátnem. DMR pak promítají v sále IMAX 2D, což mě trochu mate..společně s tím, že na stránkách sami uvádějí, že DMR je vlastně 2D film. Další co mi nehraje je, že na ten 3D jsou sály prázdný a ten DMR téměř vyprodaný..Tak jsem opravdu zmatený, na co koupit lístky, aby to byl ten pravý zážitek. Předem díky IMAX znalcům za radu. To sis špatně asi přečetl, DMR je digital remastering. To z 35 mm film políčka udělaj 70 mm. To proto, aby na tom kurevsky velkým plátně bylo vůbec co promítat. S 3D to nemá nic společnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Ty zbyle dva filmy z te trilogie, Oldboye jeste prevysuji. Pro mě je jednoznačně nejlepší Oldboy, z celý trilogie ho mám v hlavě nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Pro mě je jednoznačně nejlepší Oldboy, z celý trilogie ho mám v hlavě nejvíc. Pro me taky. PS: Kdo by to byl do tech Korejcu rekl, ze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 cool nás ňák zásobuje... včera Big Lebowski, dneska Kult hákového kříže...obojí dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 ale Tomáš se probral ze zimního spánku :_D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se