Maxmillian Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 http://zpravy.idnes.cz/rusko-norsko-serial-okkupert-d2r-/zahranicni.aspx?c=A150828_114916_zahranicni_aha To by mohl byt zajimavy serial :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) http://www.csfd.cz/film/308785-assassin-s-creed/galerie/?type=2 Assassin's CreedTo jsem teda zvědav Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) To by mohl byt zajimavy serial :-)taky mě to napadlo. Ale ta konstrukce že EU požádá Rusko o zásah? http://www.csfd.cz/film/308785-assassin-s-creed/galerie/?type=2 Assassin's CreedTo jsem teda zvědavjá sem zvědav na Marion Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Na doporučení Verbala do toho nejdu Ano, taky mě to trochu rozhodilo, ale jelikož docela hodně filmů co sepsul se mi líbilo, risknul jsem to:-)). A myslím, že to taky nepochopil a to ho nasralo:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Ano, taky mě to trochu rozhodilo, ale jelikož docela hodně filmů co sepsul se mi líbilo, risknul jsem to:-)). A myslím, že to taky nepochopil a to ho nasralo:-)).je silne naladovy panchart!ale casto ma pravdu, len ti musi sediet ten jeho nahlad na scenky a strielacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) http://www.csfd.cz/film/308785-assassin-s-creed/galerie/?type=2 Assassin's CreedTo jsem teda zvědavtak prvni dobra zprava je, ze to netoci nezmar Uwejinak filmy podle her jsou v podstate vzdycky dost hrozny Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 tak prvni dobra zprava je, ze to netoci nezmar Uwejinak filmy podle her jsou v podstate vzdycky dost hrozny asi tak...Lara mala aspon dobre kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 asi tak...Lara mala aspon dobre kozy ve hře jo, ale andželína je má tragický. Hlavice od jadernejch střel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 tak prvni dobra zprava je, ze to netoci nezmar Uwejinak filmy podle her jsou v podstate vzdycky dost hrozny Bohužel máš pravdu, tak třeba se to změní. Kouknul jsem ale na "nového" režiséra a mám trošku obavu, aby se nepotvrdila Tvoje slova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Bohužel máš pravdu, tak třeba se to změní. Kouknul jsem ale na "nového" režiséra a mám trošku obavu, aby se nepotvrdila Tvoje slova...Assassin's Creed universum je dobry tema, rozhodne dostal sanci, ale jeho posledni filmovej pocin se dle hodnoceni potaci lehce nekde nad nad hladinou filmovy stoky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 No právě... Nechme se překvapit. Škoda, že to nerežíruje třeba Nolan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 ten at se radsi venuje Inception 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 ve hře jo, ale andželína je má tragický. Hlavice od jadernejch střel.No nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 vcera som pozeral avengers age of ultron co teda radsej nebudem komentovat ale v jednej scene som si vsimol nieco zaujimave :-) takze print screenPekne predpokladam, ze to bylo dal nez 40min od zacatku filmu... Ja teda vydrzim ledacos, ale tohle byl jeden z mala filmu, ktere jsem vypnul a nedokoukal. Dival jsem se na to v letadle a jako veselejsi zabava mi pak prislo radeji cumet do sedacky a nebo do vystrihu pasazerky vedle, nez dokoukat tuhle hruzu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 vcera som pozeral avengers age of ultron co teda radsej nebudem komentovat ale v jednej scene som si vsimol nieco zaujimave :-) takze print screenVšak to má logiku: Sokovia má ležet ve ve východní Evropě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 No nevím... lara.jpgto je trosku stare, ne!???heheheh...alebo nove - lego Lara!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domkac Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Pekne predpokladam, ze to bylo dal nez 40min od zacatku filmu... Ja teda vydrzim ledacos, ale tohle byl jeden z mala filmu, ktere jsem vypnul a nedokoukal. Dival jsem se na to v letadle a jako veselejsi zabava mi pak prislo radeji cumet do sedacky a nebo do vystrihu pasazerky vedle, nez dokoukat tuhle hruzu... Sent from my iPhone using TapatalkSuhlas Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) ten at se radsi venuje Inception 2 No to snad radsi ani ne. Edit: Do dneska si pamatuju, ze jednicka mela nejnizsi pomer mezi vystrelenymi naboji a zasazenymi terci. Vlastne se tam jenom jeden postrelil sam do nohy ... Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Narcos S01E01 dnes - http://www.imdb.com/title/tt2707408/ A chronicled look at the criminal exploits of Colombian drug lord Pablo Escobar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 To vypadá ku*evsky dobře. Máš hodně dobrý repertoár, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se