pebe Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 poslední týden koukám doma v posteli na telefonu na seriál Agents of S.H.I.E.L.D., se sluchátkama a plátno nepotřebuju...a jako dobrý, věci od Marvelu mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Jo, to je docela dobrej seriál. Když jsem to dokoukal, tak jsem začal s "The 100" a to můžu teda taky jenom doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Jo, to je docela dobrej seriál. Když jsem to dokoukal, tak jsem začal s "The 100" a to můžu teda taky jenom doporučit. zkusim, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Avatar me v Imaxu bavil. Užíval sem si zírání na ten svět. Příběhově to byla klasika. V telce sem se na to ani nesnažil koukat.Tady mě ani nenapadlo že by to mohlo bejt na plátně lepší. Dějově mě to moc nebralo, nebyl sem napnutej, ikdyž akce stíhala akci. Charlize T. dobrá, Hardy moc ne.Minimum informací o tom prostředí ve kterém se to odehrávalo...to je prave ten efekt kina - velky obraz a zvuk je ten potrebny rozmer filmu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 teda zrovna Gatsby na velkým plátně je pecka. stejně tak mad max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 teda zrovna Gatsby na velkým plátně je pecka. stejně tak mad max.Mad max je ako trochu ako videoklip!ten sialenec s tou gitarou...chcem to na Bluray, uvidime, ako to zvladne moje kino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Jednou mě bejvalka donutila koukat s ní na film Sex ve městě 2 i když je to pochopitelně drůbežárna, jedna scéna z toho filmu by myslím potěšila nejednoho místního chronomagora... nepředpokládám, že byste na to někdo chtěl koukat, takže to neberu jakože dávám spoiler, ale kdyby náhodou, tak si to video nepouštějte ať si nepokazíte překvapení co pan božský dostane Nicméně takovou "Kerý" bych doma taky chtěl. Jen teda by nesměla zk**vit ty vintage hodinky tím věnováním vzadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 já bych jí nechtěl. je to hrozná nána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 já bych jí nechtěl. je to hrozná nánaNo a jeste ke vsemu je hnusna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Taky mi přijde jako rašple, ale ty hodinky bych bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Vyžilá blbá rašple a její kamoska v duchodu, která si hraje na MILFku - toť moje poznání z jednoho dílu Ale moje holka na to kouká a líbí se jí to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 ja myslel, ze se k ni nakloni a posepta ji, ze znicila dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 ja myslel, ze se k ni nakloni a posepta ji, ze znicila dynko. To je dobrej nápad pro někoho šikovnýho kdo by to uměl předabovat jako parodii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Takhle mluví gentleman o ženách? Jinak seriál i oba filmy sou super. Dvojka v Abu dabi super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Carrie je supr. A souvisí s ní můj oblíbenej gif.. Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 tvl Mici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 No, chvilku mi to trvalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 presli sme na Humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 taky jsem chvilku zaváhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 se těším.......... http://www.film-arena.cz/article/ridley-scott-potvrdil-ze-jeho-dalsi-projekt-bude-prometheus-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se