organic Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 ad: Bron S03 - - - super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) No přečetl jsem si recenze a asi do toho nepudu...Stěží uvěřitelný tragikomický sled událostí vedoucí ke zdecimování jednotky několika zapomenutými sovětskými minami na pár metrech čtverečních v bohem zapomenutém údolí. Něco tak absurdního prostě nevymyslíš.Tam nejde o zapomenuté sovětské miny - miny byly postupně vyplaveny z minového pole do koryta a pokryty pískem - proto to množství - celkem běžná věc i po II. SV. Ani se neví jistě, zda byly sovětské - jen úvahy, minu neukázali. Jen jsem se divil, proč se v tom terénu pohybovali bez detektoru, když o minových polích věděli. Ale je to podle skutečného příběhu, ti skuteční vojáci jsou na konci filmu krátce představeni. Upraveno 18. září 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 A za 9 dní začíná třetí série Bron/Broen...na ČT2 jede v sobotu druhá sérka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Je to spin-off Breaking Bad, ale to jsem neviděl ani jeden díl. http://www.csfd.cz/film/366575-volejte-saulovi/Cože? Neviděl? Proti Breaking Bad je Saul jen velmi řídkej, nedosolenej odvar, zapomenutej v rohu plotny. Napravit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Me ten Saul hrozne zklamal a ani sem to nedokoukal :-( Cekal sem zbesilou jizdu a tu sem tam bohuzel nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Kamarad ted hodne chvalil serial Narcos produkovany Netflixem o Pablu Escobarovi. Bohuzel jsem na to nikde nenasel ani cesky, ani anglicky titulky a v originale to nepoberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Tady za chvili budou http://www.titulky.com/Narcos-S01E10-259251.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Kamarad ted hodne chvalil serial Narcos produkovany Netflixem o Pablu Escobarovi. Bohuzel jsem na to nikde nenasel ani cesky, ani anglicky titulky a v originale to nepoberu.Dyt na Hellspy to je komplet, ve slovenstine teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) Narcos jsou 60% španělsky s ENG titulema, 20% anglicky s kolumbijským akcentem a ten zbytek konverzace mezi DEA policajtama mi nečinil problém. Upraveno 18. září 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Narcos je pecka, pro mně mezi top3. Narcos, house of cards a the knick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Anglicky titulky k Narcos mam komplet, tak jestli to nekdo chcete, SZ. Asi to sem nebudu davat verejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Na webshare jsou i titulky český do páté epizody.Od šesté do deváté jsou ve SK a desátý díl je zase CZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Na ulož.to je Narcos 1080p s vloženými CZ/SK titulky, právě to sosám Jinak pánové, díky za tip na BRON a BOSCH! Opravdová pecka, oba dva!Dneska večer to vidím o5 na seriálový maraton, včera (vlastně dneska) jsem u toho dřepěl do 2 (po třech od obou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Narcos jsou super, divím se, že jsem na to na netflixu nenarazil dřív... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 A co to teda ten Bosch ma? Seadwellery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Man vs Wild s Bearl Grillsem. Konecne jsem stahl vsechny dily a tesim se na pokoukani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Man vs Wild s Bearl Grillsem. Konecne jsem stahl vsechny dily a tesim se na pokoukani. Bear je borec a dobře se na to kouká. Určitě bych nechtěl mít jeho apetit, ale asi to k tomu (přežití) patří co všechno do sebe dokáže nasoukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Tam nejde o zapomenuté sovětské miny - miny byly postupně vyplaveny z minového pole do koryta a pokryty pískem - proto to množství - celkem běžná věc i po II. SV. Ani se neví jistě, zda byly sovětské - jen úvahy, minu neukázali. Jen jsem se divil, proč se v tom terénu pohybovali bez detektoru, když o minových polích věděli. Ale je to podle skutečného příběhu, ti skuteční vojáci jsou na konci filmu krátce představeni.Na film jsem koukal a nemyslim si ze to je pouze o par minach ale o solidarite a pratelstvi ktere vznikne ve valecnych podminkach jeden vojak slapne na minu a vsichni kteri mu prisli jako prvni na pomoc jsou sami zraneni dalsimi vybuchy je to dobry film rozhodne lesli nez mnoho dalsich podobnych kde jednomu vojákovi staci jeden zasobnik na posrtileni cele armady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Zacal serial Limitless a pilot nevypada zas tak zle. A man gains the ability to use the full extent of his brain's capabilities. A television adaptation of the 2011 film, 'Limitless'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Na film jsem koukal a nemyslim si ze to je pouze o par minach ale o solidarite a pratelstvi ktere vznikne ve valecnych podminkach jeden vojak slapne na minu a vsichni kteri mu prisli jako prvni na pomoc jsou sami zraneni dalsimi vybuchy je to dobry film rozhodne lesli nez mnoho dalsich podobnych kde jednomu vojákovi staci jeden zasobnik na posrtileni cele armady.Já jsem jen reagoval na zmínku o minovém poli - ostatní jsem pochopil /spíše jsem je litoval, že tam jsou jistě na pozvání domorodců jako mírotvorci .../ :-) Upraveno 20. září 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se