Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

No přečetl jsem si recenze a asi do toho nepudu...

Stěží uvěřitelný tragikomický sled událostí vedoucí ke zdecimování jednotky několika zapomenutými sovětskými minami na pár metrech čtverečních v bohem zapomenutém údolí. Něco tak absurdního prostě nevymyslíš.

Tam nejde o zapomenuté sovětské miny - miny byly postupně vyplaveny z minového pole do koryta a pokryty pískem -  proto to množství - celkem běžná věc i po II. SV. Ani se neví jistě, zda byly sovětské - jen úvahy, minu neukázali. Jen jsem se divil, proč se v tom terénu pohybovali bez detektoru, když o minových polích věděli. Ale je to podle skutečného příběhu, ti skuteční vojáci jsou na konci filmu krátce představeni.

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Kamarad ted hodne chvalil serial Narcos produkovany Netflixem o Pablu Escobarovi. Bohuzel jsem na to nikde nenasel ani cesky, ani anglicky titulky a v originale to nepoberu.

Dyt na Hellspy to je komplet, ve slovenstine teda.

Odkaz ke komentáři

Tam nejde o zapomenuté sovětské miny - miny byly postupně vyplaveny z minového pole do koryta a pokryty pískem -  proto to množství - celkem běžná věc i po II. SV. Ani se neví jistě, zda byly sovětské - jen úvahy, minu neukázali. Jen jsem se divil, proč se v tom terénu pohybovali bez detektoru, když o minových polích věděli. Ale je to podle skutečného příběhu, ti skuteční vojáci jsou na konci filmu krátce představeni.

Na film jsem koukal a nemyslim si ze to je pouze o par minach ale o solidarite a pratelstvi ktere vznikne ve valecnych podminkach jeden vojak slapne na minu a vsichni kteri mu prisli jako prvni na pomoc jsou sami zraneni dalsimi vybuchy je to dobry film rozhodne lesli nez mnoho dalsich podobnych kde jednomu vojákovi staci jeden zasobnik na posrtileni cele armady.

Odkaz ke komentáři

Na film jsem koukal a nemyslim si ze to je pouze o par minach ale o solidarite a pratelstvi ktere vznikne ve valecnych podminkach jeden vojak slapne na minu a vsichni kteri mu prisli jako prvni na pomoc jsou sami zraneni dalsimi vybuchy je to dobry film rozhodne lesli nez mnoho dalsich podobnych kde jednomu vojákovi staci jeden zasobnik na posrtileni cele armady.

Já jsem jen reagoval na zmínku o minovém poli - ostatní jsem pochopil /spíše jsem je litoval, že tam jsou jistě na pozvání domorodců jako mírotvorci .../ :-)

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...