Maxel Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Tak teď už fakt nevim, na co dřív... na disku Bests of No Nation, Everest, Marťan, Spectre, Walk, Victora ; rozkoukané Fargo, Justified, Narcos, Wayward Pines, The Strain. Do toho jsem dostal tip na skvěle vypadající animák Rick and Morty. Asi vomarodim či co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Tak teď už fakt nevim, na co dřív... na disku Bests of No Nation, Everest, Marťan, Spectre, Walk, Victora ; rozkoukané Fargo, Justified, Narcos, Wayward Pines, The Strain. Do toho jsem dostal tip na skvěle vypadající animák Rick and Morty. Asi vomarodim či co... Nemas to jednoduchy Rick a Morty je skvelej animak. Jeste Ti k tomu pridam jeden: The Boondocks. Velmi nekorektni pocin, ktery si utahuje z americkych cernochu a jejich subkultury (tvurce cernoch btw). Koncentrace slova "*****" vyssi nez ve vetsine rappovych pisnicek. Akorat jsem mel problem s tim jejich slangem, takze EN titulky pro me nezbytnost. Edit: koukam, ze slovo ni*ga je tabu i na ceskem foru Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem eklektik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Tak teď už fakt nevim, na co dřív... na disku Bests of No Nation, Everest, Marťan, Spectre, Walk, Victora ; rozkoukané Fargo, Justified, Narcos, Wayward Pines, The Strain. Do toho jsem dostal tip na skvěle vypadající animák Rick and Morty. Asi vomarodim či co... Spectre aji Marťan jsou zatím akorát s těma korejskejma titulema ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) Spectre aji Marťan jsou zatím akorát s těma korejskejma titulema ne? Marťan asi jo, podle názvu releasu. Spectre už bude bez, opět podle názvu releasu - ještě jsem to neviděl, tak ověřit můžu až večer doma. Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Nove Star Wars: nebyl jsem zklaman ale ani uplne na vetvi. Pokud na to s nekym chcete jit, tak je lepsi jim to pustit, aspon puvodni epizody ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Se synkem se na to připravujeme od září. Zkoukli jsme postupně SW1-SW6. Orientuje se v tom víc než já, a to je mu sedm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ja bych mel jit na SW s pritelkyni dnes vecer. Tesim se jak tlusty dite na sladky Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 nechodte na to, je to desna slatanina, pocahontas zkrizena s lassie se vraci, je videt, ze je to disney. hlavni zaporak je 19leta bukvica, se nedivim Harrisonovi, ze se na koncu nechal voddelat. A zapletka je fakt prekvapiva, jeste vetsi Hvezda Smrti kera ma zas kanal, do keryho dyz drbnes, tak se cela rozpadne na prach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Aaaaa... do p.r.dele .... ja jdu dnes s celou rodinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 detem se to urcite libit bude. ovsem princezna Leia coby duchodkyne, to je neco. takova vesmirna babicka Bozeny Nemcove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Aha, první spoiler za námi, díky Sibiř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Já byl včera ve Scale na Mostu špiónů. Jako jo, je to dobře odvedená řemeslná práce, jak je ostatně u Spielberga už tradičně zvykem. Co se historických kulis týče to snad také nemá chybu; ta atmosféra šedesátých let z toho opravdu dýchá. Parádně natočené je sestřelení letadla. Nicméně ani po hodině a půl filmu jsem si nepřipadal nikterak zvlášť vtažený do děje. Možná to bude i tím, že mne tyhle vojensko-politické opusy - ač zfilmované na základě skutečné události - zase až tak neberou, ale já bych tomu tedy rozhodně tak vysoké hodnocení, jako je na ČSFD, nedal... Jo, a thrillerem bych to nenazval ani omylem. 3/5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Star-wars souhlasím plně se Sibiřem málem sem se u některých replik a scén neudržel Jinak most Špiónů nebyl bad, taková oddechovka která určitě nezklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Na Star Wars jsem byl předevčírem a Sibiř to vystihl dost přesně. Vizuálně tam to jiný studio poznat je, je to takový pohádkovější, hlavní záporak do sundání masky v pohodě, potom tragedie, u "supreme leadera" jsem si řekl WTF? Nepustili tam do promítačky teď Pána Prstenů nebo Jacka a obří fazole? Letecký bitvy v pohodě ale souboje se světelnejma mečema na stýská se mi po starých dobrých mečovačkách nebo supr souboji s Darthem Maulem v Epizodě 1. Na Most Špionu jsem šel s přítelkyní včera večer. Přišlo mi to nudný, utahaný, upovídaný....přítelkyně tam regulérně usnula. Jednou sebou dokonce ve spaní cukla až jsem se lekl. Zprvu jsem jí budil, přišlo mi líto peněz a že jí uteče děj, ale pak jsem jí nechal spát. Nebylo to špatný, ale asi prostě chyba na takhle dlouhej film jít ve 21:20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Souhlas s hodnocením Star wars. Jedinou slabou útěchou byla ta občasná stylizace v duchu I, II a III - občas mi to v některých záběrech přišlo, neumím to vystihnout, ale cítil jsem v tom takové retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) No ja myslim, ze i kdyz se nekomu film nelibi, tak by mohl mit dost rozumu ho nekurvit ostatnim trapnym spoilerem ... anebo pouzit prislusne tagy Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 No doprdele, fakt dik Sibir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 vomlouvam se, neumim, uz sem si nastudoval a upravil. jako vomluvu prosim prijmete 1% slevu na mnou nekdy v budoucnu mozna prodavane rolex hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Magori. Uz ste proste a starwars dielne disney stari. Ten kto videl 4.5. a 6. tak tazko zhltne hentoto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Vyborne, az budu konecne mit na obyc jety keramicky suby, bude to jedno procento delat minimalne ctyrku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se