Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak teď už fakt nevim, na co dřív... na disku Bests of No Nation, Everest, Marťan, Spectre, Walk, Victora ; rozkoukané Fargo, Justified, Narcos, Wayward Pines, The Strain. Do toho jsem dostal tip na skvěle vypadající animák Rick and Morty. Asi vomarodim či co... :D

Nemas to jednoduchy

Rick a Morty je skvelej animak. Jeste Ti k tomu pridam jeden: The Boondocks. Velmi nekorektni pocin, ktery si utahuje z americkych cernochu a jejich subkultury (tvurce cernoch btw). Koncentrace slova "*****" vyssi nez ve vetsine rappovych pisnicek. Akorat jsem mel problem s tim jejich slangem, takze EN titulky pro me nezbytnost.

Edit: koukam, ze slovo ni*ga je tabu i na ceskem foru

Upraveno uživatelem eklektik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď už fakt nevim, na co dřív... na disku Bests of No Nation, Everest, Marťan, Spectre, Walk, Victora ; rozkoukané Fargo, Justified, Narcos, Wayward Pines, The Strain. Do toho jsem dostal tip na skvěle vypadající animák Rick and Morty. Asi vomarodim či co... :D

Spectre aji Marťan jsou zatím akorát s těma korejskejma titulema ne?

Odkaz ke komentáři

nechodte na to, je to desna slatanina, pocahontas zkrizena s lassie se vraci, je videt, ze je to disney. 

hlavni zaporak je 19leta bukvica, se nedivim Harrisonovi, ze se na koncu nechal voddelat. A zapletka je fakt prekvapiva, jeste vetsi Hvezda Smrti kera ma zas kanal, do keryho dyz drbnes, tak se cela rozpadne na prach..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Já byl včera ve Scale na Mostu špiónů. Jako jo, je to dobře odvedená řemeslná práce, jak je ostatně u Spielberga už tradičně zvykem. Co se historických kulis týče to snad také nemá chybu; ta atmosféra šedesátých let z toho opravdu dýchá. Parádně natočené je sestřelení letadla. Nicméně ani po hodině a půl filmu jsem si nepřipadal nikterak zvlášť vtažený do děje. Možná to bude i tím, že mne tyhle vojensko-politické opusy - ač zfilmované na základě skutečné události - zase až tak neberou, ale já bych tomu tedy rozhodně tak vysoké hodnocení, jako je na ČSFD, nedal... Jo, a thrillerem bych to nenazval ani omylem.

3/5

Odkaz ke komentáři

Na Star Wars jsem byl předevčírem a Sibiř to vystihl dost přesně. Vizuálně tam to jiný studio poznat je, je to takový pohádkovější, hlavní záporak do sundání masky v pohodě, potom tragedie, u "supreme leadera" jsem si řekl WTF? Nepustili tam do promítačky teď Pána Prstenů nebo Jacka a obří fazole? Letecký bitvy v pohodě ale souboje se světelnejma mečema na :shit:  stýská se mi po starých dobrých mečovačkách nebo supr souboji s Darthem Maulem v Epizodě 1.

Na Most Špionu jsem šel s přítelkyní včera večer. Přišlo mi to nudný, utahaný, upovídaný....přítelkyně tam regulérně usnula. Jednou sebou dokonce ve spaní cukla až jsem se lekl. Zprvu jsem jí budil, přišlo mi líto peněz a že jí uteče děj, ale pak jsem jí nechal spát. Nebylo to špatný, ale asi prostě chyba na takhle dlouhej film jít ve 21:20. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...