Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ja cekam na tento serial, jsem zvedav. Videl to nekdo? Jinak to zacina 23.1 na Ct2 od 21:50 hod., po 2 dilech.

http://www.csfd.cz/film/361911-gomora/prehled/

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Dokoukal jsem film Revenant - drsný, ale dobrý. http://www.csfd.cz/film/301200-revenant-zmrtvychvstani/prehled/

Připojuji se ke gandalfovi - drsný, ale dobrý

Co mě ale velmi zaujalo byla kamera - myslím, že Oskar za kameru je jasnej. Ta kamera byla velmi detailní, až intimní, byla velmi blízko herců, místy jsem čekal, že herci do kamery drcnou, dlouhé záběry bez střihu..., no - kamera úžasná!!!

Podle mě, polovičku zážitku obstarala ta fantastická kamera...

Hawk

edit: dovětek - podle mě si Leonardo zaslouží Oskara - natáčení muselo být hodně náročné a obtížné - zkoukněte a posuďte sami.

Jo a doporučuju na to jít do kina - ani velká telka není schopná konkurovat plátnu(!).

A už opravdu končim :-)

Upraveno uživatelem ToMa
Návštěvník LukeD
Odesláno

ToMa: Ono je to spíše co člověk, to názor. Někdo z toho filmu uchcává blahem, jiný mu nemůže přijít na chuť. A že už jsem těch reakcí na něj četl bambilion...

Revenant Zmrtvýchvstání je nepochybně kvalitní film. Možná až příliš kvalitní, jak se shodují někteří kritici. DiCaprio se v něm pokouší o nadherectví, I?árritu o nadrežii a Lubezki o nadkameru ještě mnohem víc, než jsme u nich zvyklí. Vlastně se snímek mění v hyperprecizní exhibici jedinů, kteří se navzájem překřikují a strhávají na sebe pozornost. Jde o dvě a půl hodiny nekončící snahu vyhrát Ocara. Jako by filmaři zapomněli, že vyprávějí nějaký příběh.

...

Pozlátka se letos přesunula na jednotlivé filmové složky a akademici (podobně jako novináři hlasující o Glóbech) nedokázali udělat nic jiného než vypíchnout filmy, o nichž už dávno koluje pověst technické kvality, jinak jsou ale nezajímavé a zbytné. A proto se jako největší favorit profiluje snímek, jehož každá složka je výjimečná, ale jako celek je pouze fádní a zbytečný.

Zdroj: http://magazin.aktualne.cz/kultura/film/glosa-oscarum-letos-chybi-souboj-hodnot-tak-oceni-vyprazdnen/r~016d6e3cbaf411e59045002590604f2e/

Odesláno

Mě tam hodně štval ten digitální medvěd, to mi fakt bylo do smíchu. Což mi prostě zážitek z celého filmu posunulo o několik tříd níž.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Bože, to je blábol :-) Uz nestačí normální recenze, musi to byt nadrecenze.

Franto, tohle ale není recenze, nýbrž glosa ke zlatým soškám. ;)

Návštěvník LukeD
Odesláno

Tak snad to nebude stejně hrozné jako samotný film. Musím na něj skočit do kina, ať si to sám pro sebe definitivně rozlousknu. Zatím fakt nevím, co si o tom mám myslet...

Návštěvník LukeD
Odesláno

Mně to právě popisem hodně připomíná Into the Wild, který jsem viděl a moc se mi líbil. I když na tohle už mi někdo řekl, že je to přeci jen poněkud odlišné pojetí.

Na recenzenty sere pes. Nikdy jsem jejich "dílkům" nepřikládal bůhvíjakou váhu - a většinou je čtu jen tehdy, pokud vím, že na daný film do kina nepůjdu (už jen kvůli spoilerům, kterými povětšinou překypují). Nicméně po tom kvantu filmů, které už jsem v životě viděl, mám poněkud problém narazit na film, který by mne ještě nějak výrazně zaujal, který by mě odstřelil na Mars, jak se mi to kdysi čas od času stávalo při odchodu z kina. Efekt "tohle už jsem někde viděl" mi prostě kazí zážitek stejně jako v hudbě "tohle už jsem někde slyšel".

Odesláno

Mně to právě popisem hodně připomíná Into the Wild, který jsem viděl a moc se mi líbil. I když na tohle už mi někdo řekl, že je to přeci jen poněkud odlišné pojetí.

Na recenzenty s..e pes. Nikdy jsem jejich "dílkům" nepřikládal bůhvíjakou váhu - a většinou je čtu jen tehdy, pokud vím, že na daný film do kina nepůjdu (už jen kvůli spoilerům, kterými povětšinou překypují). Nicméně po tom kvantu filmů, které už jsem v životě viděl, mám poněkud problém narazit na film, který by mne ještě nějak výrazně zaujal, který by mě odstřelil na Mars, jak se mi to kdysi čas od času stávalo při odchodu z kina. Efekt "tohle už jsem někde viděl" mi prostě kazí zážitek stejně jako v hudbě "tohle už jsem někde slyšel".

Přesně tohle se mi u Into the Wild stalo...šel jsem na to jen kvůli soundtracku a nakonec seděl při závěrečných titulcích přikovaný v sedačce a měl se problém nadechnout...

Mám uplně nejradší, když na dobrý film narazím náhodou bez předchozího varování, klidně v bědně...jako třeba včera při tomto ...btw, soundtrack taky dobrý a v závěrčných titulcích Pearl Jam  :guitar:

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ondoni: Kua, o tom 50/50 jsem včera chvíli přemýšlel, ale nakonec jsem to vypnul. Škoda. Ale stačila mi ta skoro dvouhodinová nálož předchozího hraného dokumentu.

A s tím víceméně náhodným potkáváním se s filmy souhlasím. Mně je jednak kdysi čas od času doporučoval můj brácha, jednak jsem tak nějak intuitivně vybíral na základě těch pár vět, co byly napsány k tomu kterému filmu v programu kina Art. A prakticky se mi nestávalo, že bych se vyloženě netrefil. Jo, a instinktivně jsem se vyhýbal těm megafilmům, na které šli všichni, všichni o nich mluvili, a vůbec, všude jich bylo plno. Zůstalo mi to dodnes, takže ani na to Zmrtvýchvstání se mi logicky moc do kina jít nechce. Obzvlášť ne po tom, co mě vcelku nudil Most špionů, ze kterého je tu také většina na větvi.

Odesláno

LukeD...kino Art mělo v době, kdy jsem tam chodil, poměrně jasnou dramaturgii, takže jak píšeš...většinou to byla sázka na jistotu. Stejně tak jako Magnet na palačáku

Odesláno (upraveno)

Ja se na Revenant dost tesim, zatim jsem si zamerne o tom moc necetl, ale tak nejak doufam, ze by to mohlo byt na styl meho oblibeneho Jeremiah Johnson s R. Redforedem. Jen zatim nejak neni cas dostat se do kina. Videl nekdo oba filmy, je to srovnatelne?

Upraveno uživatelem kloubik
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Poprve sem u toho rebelanta usnul a podruhy sem to postrkoval dopredu, jak me to nudilo. Digitalni medved byl divnej, takova radobyexhibice. Proste natocil bych to lip, no.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Všeobecné výstriky blaha z filmu revenant nesdilím, pokus dobrej, ale neni to film o kterým bych za 5 let někomu vyprávěl. Trapnější než zmiňovaný medvěd je lakkovani di capria ve všemožných fuckbookokych anketach aka " leo for oscar"

Za me dobrý, film rozhodne doporučuji, ale nechal bych lea ještě trochu zrat;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...