Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 3. 2. 2016 v 9:05, Tondaa73 napsal:

Zdravím, pánové...

Má někdo zkušenost se serošem http://www.csfd.cz/film/309552-lilyhammer/prehled/  ? Dal mi to kámoš na flešce, že je to prý fajn, a na ČSFD to má pěkných 79%...

Lilyhammer je skvělej, už jsem si dal všechny tři řady několikrát.

Edit: Lucifer sice vypadá dobře, ale zatím není. Na podzimek vypustili jen pilot na zkoušku.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno
  V 3. 2. 2016 v 9:55, Klotzman napsal:

Lucifer sice vypadá dobře, ale zatím není. Na podzimek vypustili jen pilot na zkoušku.

Lucifer už frčí... od února

Odesláno

Lillehammer je boží! Ze střetu severské a americké kultury těží i sérial Welcome to Sweden. Hlavní hrdinka, jestli máte rádi severské blond ženy, to je moc pěkně pokoukání ;-).

Odesláno
  V 4. 2. 2016 v 9:42, organic napsal:

Včera večer jsem dal třetí díl nových X-files. Je z toho komediální seriál, fakt jsem se bavil.

On je v každé sérii vždy jeden takový odlehčený, čekám, že příště to bude mazec

Odesláno

Kluci jestli jste neviděli film Threads z 80.let ,tak doporučuji.Velmi syrový film.(nic pro slabé povahy)

Odesláno

Koukám na Lilyhammer a je to super. Jen jsem na Ulož.to našel pouze první sérii, kam chodíte na další díly?

Odesláno

Druhou mi tuším stáhl někdo na torrentech a třetí jsem našel snad na nějakých cizáckých stránkách ale kde, to už ti neřeknu, je to aspoň rok, esli ne víc.

Ha - doplnění - obě další se válí na Fastsharu.

Odesláno
  V 5. 2. 2016 v 8:36, Klotzman napsal:

Druhou mi tuším stáhl někdo na torrentech a třetí jsem našel snad na nějakých cizáckých stránkách ale kde, to už ti neřeknu, je to aspoň rok, esli ne víc.

Ha - doplnění - obě další se válí na Fastsharu.

díky moc!

Odesláno (upraveno)

.. i kdyz u pokracovani legendarnich filmu jde o vytezeni uspechu prvotniho dila, den nezavislosti mam rad a tesim se na leto.. skoda, ze uz neuvidime willa smithe..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)
  V 4. 2. 2016 v 9:53, MJ. napsal:

sem si z půjčovny :whistling: ;) pučil Lucifera a Billions tak sem zvědavej

a těšim se na

Vinyl

a na 11.22.63 od J.J. Abramse

Ten 22. listopad 1963 vypadá zajímavě. Upraveno uživatelem Mari

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...