Návštěvník Zmizík Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Sem byl dneska na tom Tygroj a bylo to teda urcite zklamani. Barvotiskova, misty docela nudna hricka s uplne trapnym koncem. Ani komedie ani existencionalni drama, spis takovej vleklej gag. Bartak hral podle me hrozne, Janzurka dobra. Upraveno 7. června 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Zdá se to jenom mně, nebo je sedmá série GoT zatím nejslabší a nejnudnější? Krom jednoho zmrtvýchvstání a pár lidí, kteří navzdory očekávání neumřeli, tak se tam převážně jen kecá....To se Ti zdá, po minulé sérii je to díl od dílu lepší a lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 To se Ti zdá, po minulé sérii je to díl od dílu lepší a lepší.Taky si myslím, a když jsem koukl na upoutávku na osmý díl a co zvolí Cersei, tak se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Ja bych chtel aby zabili toho Brabcaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Taky myslím, že to nenápadně graduje. Vypadá to, že v závěru této řady bude dost pomst a masakru. Už se těším...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Vydrž prťka vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Souhlasím s Leninem. Poslední 3 díly Hry o trůny byly fakt děsně nudný. Přitom to za začátku série vypadalo tak nadějně ... Dám tomu ještě jeden díl a pokud se to nezlepší, počkám na knihu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Tomasi, kniha je úplně jiná, v pátek jsem se o tom bavil s kamarádem. Některé věci tam vůbec nejsou, jiné jsou jinak, případně tam jsou věci, které nejsou v seriálu... Mám obavu, že další dva díly budou zase o kecání a v posledním bude zápletka na zápletce, aby nás zase na rok navnadili... Každopádně touhle sérií to rozhodně nekončí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Poslední 3 díly Hry o trůny byly fakt děsně nudný. Přitom to za začátku série vypadalo tak nadějně ... Dám tomu ještě jeden díl a pokud se to nezlepší, počkám na knihu.Nechápu jak si můžeš stěžovat na nudnost posledních dílů, když si čet knížky. V těch je hromada nudnejch kapitol.Zrovna minulej díl mi přišel lepší než ten předtim. A následující bude zajímavej. Jinak mě spíš trochu vadí chování některejch postav. Myslel sem že Sansa bude konečně taková drsná Starkovic holka, ale zase se vrací do stavu pubertální blbky. Snow je na tom podobně, tváří se a chová jako ublíženej klučík. Lyanna Mormont je drsnější než on, a to jí je 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 (upraveno) Nechápu jak si můžeš stěžovat na nudnost posledních dílů, když si čet knížky. V těch je hromada nudnejch kapitol.Zrovna minulej díl mi přišel lepší než ten předtim. A následující bude zajímavej. Jinak mě spíš trochu vadí chování některejch postav. Myslel sem že Sansa bude konečně taková drsná Starkovic holka, ale zase se vrací do stavu pubertální blbky. Snow je na tom podobně, tváří se a chová jako ublíženej klučík. Lyanna Mormont je drsnější než on, a to jí je 10.Chci videt Tebe az te zabijou, frajere! No ale vazne, tadle sezona je vyrazne lepsi nez ta predtim. Dokonce to vypada, ze nam to na konci teto sezony docela proridne. Jedine co me tam sere, je ta blondata <>. Ta herecka je hroznej votres. Upraveno 8. června 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Mně právě přišla pátá série lepší. Bylo tam víc akce a míň kecání. V téhle sérii furt někdo mele neskutečná moudra a nic moc se neděje. Viz kecy kolem Vrabčáka, Cersei s bábou, nebo Jaimiem, Sansa, Jon a ostatní, v posledním díle kecy Ohařova zachránce... Ale asi je to jen můj dojem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Koukám na seriál Vražedný souboj - neskutečná pí.ovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Dokoukal jsem Night Manager a vynikající záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Mimochodem kdo jde a kdo se těší na Warcraft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Ja ne, prijde mi to jako klasicky dvd film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Ja ne, prijde mi to jako klasicky dvd film Myslím si, že to některé překvapí a bude to první zfilmovaná hra, která bude mít úspěch. A Assasins Creed bude druhá co nevidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Na Assasins Creed jsme taky dost zvědavej.. Uvidíme jak dobrý k tomu udělají příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Myslím si, že to některé překvapí a bude to první zfilmovaná hra, která bude mít úspěch. A Assasins Creed bude druhá co nevidět.první byla Lara Croft mě napadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Dokoukal jsem Night Manager a vynikající záležitost. Souhlasím, Laurie a jeho IWC...super záležitost. Jen jsem tady měl trochu problém, které straně vlastně fandit, protože i hlavní záporák byl značně sympatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 první byla Lara Croft mě napadáMortal combat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se