Marty35 Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 http://kultura.zpravy.idnes.cz/serial-westworld-0z1-/filmvideo.aspx?c=A161002_135647_filmvideo_spmtohle vypadá zajímavě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Bastille daynebylo to špatný, akčňárna po vzoru "agent a civil se daj dohromady" a vše vyřešej. čekal sem ale trochu něco jinýho, když posunuli premíéru v kinech ve francii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 (upraveno) Vcera jsem si stahl serial Most-Bron-Broen, tak jsem zvedavy jake to bude. http://www.csfd.cz/film/305322-most/prehled/ Upraveno 3. října 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Vcera jsem si stahl serial Most-Bron-Broen, tak jsem zvedavy jake to bude. http://www.csfd.cz/film/305322-most/prehled/budeš hodně spokojenej, stáhl si všechny série? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 (upraveno) budeš hodně spokojenej, stáhl si všechny série?Diky, hele jen 3 dily 1. serie. To vis, bal jsem se jestli to neni nejaky fast food . Upraveno 3. října 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Diky, hele jen 3 dily 1. serie. To vis, bal jsem se jestli to neni nejaky fast food .nemusíš mít strach,sosni vše.......je to jeden Top sérošů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 nemusíš mít strach,sosni vše.......je to jeden Top sérošů Ok, dikes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Most je perfektní, stejně tak se mi ze seveřanů líbil Wallander, taky dost koukatelný, trochu víc předvídatelný, ale kdo neviděl doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Právě jsem zjistil a asi mi to uniklo že je venku 3.série Tyrant http://www.csfd.cz/film/341968-tyran/prehled/,už sosám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Právě jsem zjistil a asi mi to uniklo že je venku 3.série Tyrant http://www.csfd.cz/film/341968-tyran/prehled/,už sosám já viděl jen první a za sebe musím říct ,že se mi to nelíbilo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Westworld snad to dneska stihnu zkouknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 já viděl jen první a za sebe musím říct ,že se mi to nelíbilo ....chápu,každej máme jiný chutě,ale ve druhé sérii se to vcelku dobře rozjelo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Trosku alternatívne filmy: 1. Men and Chicken2. The Green Butchers - Mäsiari3. Žena v kleci4. Zabijáci - 2. diel ženy v kleci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 chápu,každej máme jiný chutě,ale ve druhé sérii se to vcelku dobře rozjelo....tak tomu ještě zkusím dát šanci .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Trosku alternatívne filmy: 1. Men and Chicken2. The Green Butchers - Mäsiari3. Žena v kleci4. Zabijáci - 2. diel ženy v kleci... Žena v kleci, Zabijáci, Vzkaz v láhvi, Složka 64, Marco, všechno super knížky, filmy oproti tomu nejsou úplně ono, doporučuji spíše přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Žena v kleci, Zabijáci, Vzkaz v láhvi, Složka 64, Marco, všechno super knížky, filmy oproti tomu nejsou úplně ono, doporučuji spíše přečístvěčné srovnávání s knihana už se tady řešilo mockrát. Četl jsem i viděl všechny a rozhodně je to natočený dobře. Spíš to ale není nic alternativního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 věčné srovnávání s knihana už se tady řešilo mockrát. Četl jsem i viděl všechny a rozhodně je to natočený dobře. Spíš to ale není nic alternativního. natočené to určitě je dobře, jen jsem chtěl poukázat, že do knížky se toho vejde více a že osobně preferuju si nejdřív přečíst knížku a potom porovnat s filmem než naopak. Většinou, když nejdřív kouknu na film, tak mě potom už knížka tolik nechytne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Tak jsem konečně viděl nový Star Trek a za mě úplná paráda. Nadšení maximální, trochu mě mrzí, že jsem to prošvihnul v kině .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Na (JOJ) Plus běží akčňák mého dospívání. Dvojitý zásah. JCVD v nejlepší formě a Bolo Yeung mu sekunduje víc než obstojně!Jak já ten film miloval a i po těch letech ho dam s chutí. Navíc skoro správnej dabing. Double win http://www.csfd.cz/film/16486-dvojity-zasah/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Taky ho mam rad, ale davam prednost Double teamu s Dennisem "Penisem" Rodmanem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se