bizzydko Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Vcerajsia premiera The Grand Tour bola trocha americky ladena, ale je to stale je to stravitelne. Hodinky tam smirujeme vsetci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Jako vy dva profesori, zajimalo by me co by s vama udelal prispevek nejmenovaneho akvaristickeho kolegy na akva foru, ktery pod fotku napsal "Moje rybycky ;-)"ja mam tie jazykové okienka rád. Čeština má pre mňa veľa neodhalenych prvkov a tie komentáre sú pre mňa veľmi zaujímavé a poučné, fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Zopakoval jsem si Vetřelce 1, 2 a 3.Boha, jsou to blbinky, ale mám je rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Jabko, pravdu dis. Jen jednicka me nikdy nebavila, dvojka jen v extended a trojka v director's cut. Co ctyrka a Prometheus, ty mas taky rad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Čtyřka neexistuje, Joss Whedon by nic takovýho neudělal. A Prometheus...ne že bych ho nesnášel jako spousta lidí kolem mě, ale počkám si na to, jak se příběh vyvrbí v dalším pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 A mam na dnesek vystarano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 "Alien: Resurrection", to povazuju za ctyrku. A libi se mi asi stejne jako "Aliens". Prometheus je dobre natoceny, ale pribeh zustal velmi pri zemi, byt to pilot desetidilneho serialu ktery jde kazdy tyden tak OK, ale kdyz to vezmu jako samostatny film, tak se mi zda ze se toho sami strasne lekli a zustali neuveritelne pri zemi. I ve vystrihanych zaberech je videt ze ti mohlo byt o neco lepsi, ale stejne ten scenar nebyl odpovidajici tomu k cemu se to melo vztahovat. Ale stejne se na nej uz par dni chystam, tak snad dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Bosch S02 slupnuto, za mě palec hore, stejně jako první sérka. Jsme zvědav, jak se vyvrbí Irving, tam bude nějaký kostlivec ve skříni.Venku hnusně, typické UK počasí, takže jdu hned na Wayward Pines S02. Game on! P.S.: Nemáte pls někdo na disku Gomorra S02E10-E12 včetně pasujících titulků (fuk jestli EN nebo CZ) alespoň v 480p? Hotelová wifi mě nepustí na uloz.to, kde bych to asi našel a jinde se mi nechce stahovat to pokus-omyl, "letí" to tu jen kolem 500kb/s.Pokud by se našel někdo ochotný upnout prověřený sync, ideálně prosím na Webshare, kde mam aktivní VIP a hotelová wifi na to nedělá zagorku. Díky!!! P.S.: Nemáte pls někdo na disku Gomorra S02E10-S02E12 včetně pasujících titulků (fuk jestli EN nebo CZ) alespoň v 480p? Hotelová wifi mě nepustí na uloz.to, kde bych to asi našel a jinde se mi nechce stahova tto pokus-omyl, jede to tu kolem 500kb/s. Pokud by se našel někdo ochotný upnout prověřený sync, ideálně prosím na Webshare, kde mam aktivní VIP a hotelová wifi na to nedělá zagorku. Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Alien Resurrection je urcite lepsi nez trojka, to byla strasna sracka. Na Prometheus se hezky koukalo, ale bohuzel to nedavalo hlavu ani patu, i tak se ale tesim na pokracovani jak promethea tak alienu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 ... P.S.: Nemáte pls někdo na disku Gomorra S02E10-S02E12 včetně pasujících titulků (fuk jestli EN nebo CZ) alespoň v 480p? Vyřešeno, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Vyrobeno v Česku https://www.stream.cz/vyrobeno-v-cesku/10014872-sima-prague Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 utrejchu, rikal jsem to o trojce taky, az po dlouhem case jsem nasel odvahu si ji pustit znovu a zmenil jsem nazor. Problem nekterych filmu je ze prvni vydani (obvykle DVD) neni odladene. Vetrelec 3 mel puvodne 114 minut a byla to sracka. SE na bluray ma 145 minut a je to jako uplne jiny film ze stejneho prostredi, a me se libil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Vetřelec (1) a Vetřelci (2) jsou kinematografické skvosty. Navazující dva filmy jsou soubojem mezi obyč americkým TV filmem (vězeňská planeta) vs B look SCI-FI s podivným dějem (vetřelčí matka). Prometheus se mi líbil hodně. Kdyby se ten pán nezabýval nepřenositelnou knižní formou McCarthyho a zpatlaninama biblickým mýtů, tak jsme už mohli mít pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Alien trojka od Finchera je super. Minimalisticka a temna a se skvělým Charlesem Dancem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Smyslem prvnich tri Alienu bylo aby mel kazdy jineho rezisera a uplne jiny druh napeti. Povedlo se jim to docela hezky. Jednicka hruza z neznama, dvojka hruza ze znameho a akcni rezba, trojka temna a cekani odkud to prijde. Ctyrka takova technicky dokonala, vyuzivajici posledni dostupnou techniku a efekty, me se libila asi nejvic, o kousek pred dvojkou. Ripley rulez! Jasne ze tim ze je kazdy dil uplne jiny tak se tezko bude kazdy dil libit kazdemu divakovi. Promethea jsem ted dokoukal, a i kdyz mu scenaristicky neco (dost?) chybi, tak je stejne skvely. Mozna to bude davat vetsi smysl az se to spoji s tim pokracovanim? Jestli teda nejake bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Vcera jsem konecne videl Arrival, ocekavani bylo na zaklade ruznych hodnoceni velike, ale nakonec teda velke zklamani ohledne slabeho deje. Kdyz pominu trapne klise o zle armade, Cine, Rusku atd, tak udalosti tesne pred koncem nedavaji absolutne zadny smysl. Mozna mi neco unika, muze mi nekdo zkusit vysvetlit jak mam chapat nasledujici? General Shang comments how Louise reached out and called him on his private number.Louise: "I dont know your private number"General Shang leans over and shows Louise her phone with his private number displayed.Shang: "Now you know. I do not claim to know how your mind works, but I believe it was important for you to see that."Louise: "I called you, didnt I?"Shang: "Yes, you did".Shang: "I will never forget what you said".Louise looks at him seemingly confused/unaware what hes referring to. Shang leans in to whisper in her ear.Shang: "You told me my wifes dying words". Muze mi nekdo vysvetlit, jak postava Louise si v budoucnosti neni najednou vedoma udalosti z minulosti? Pokud je prekvapena (neni si vedoma), ze v minulosti mela telefonicky rozhovor s generalem Shangem, znamena to, ze najednou jsme v alternativni realite? Protoze i pokud dokaze vnimat cas nelinearne, tak predpokladam, ze ho tak vnima z pozice nezucastneneho pozorovatele, protoze udalosti na Zemi porad bezi normalne. A na zaklade ceho general Shang najednou vi, ze je dulezite, aby ji v budoucnosti ukazal svoje soukrome cislo? Dalsi vec co mi nedava smysl byla kdyz Louise je v komore s mimozemstanem a pta se jich "What is your purpose here". A odpoved je: "We help humanity". Ale pritom jediny duvod proc tam jsou je, ze oni potrebuji pomoc za 3 tisice let. Oni naznacuji, ze tam jsou, aby pomohli lidstvu odvratit globalni konflikt, ale zadny konflikt by se nekonal, kdyby mimozemstani neprileteli. Takze na otazku "what is your purpose here" by mela byt odpoved "protoze potrebujeme vasi pomoc za 3 tisice let". Hype kolem tohodle filmu je uplne stejny jako byl kolem Gravity, kde jsem tak vysoke hodnoceni taky nikdy nepochopil. Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Kloubik nevím jak skrýt odpověď abych nespoileroval ale u každého cestování časem vždycky je paradox mrtvého dědečka takže nad tímhle nepremyslej. Prostě je to sci fi. Globální konflikt hrozí myslím i teď. A tak je to myšleno. Mě to bavilo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 jojo...bylo to fajn... tu skladbu od richtera využili 100%.. Skládá mu to... viz třeba Lore, též povedené.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 dnes shlídnuto a vcelku nejslabší díl ...bohužel toto se moc nepovedlohttp://www.csfd.cz/film/401322-vzkaz-v-lahvi/videa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Suicide squad je teda hodne spatny, pote co jsem 2x usnul tak jsem to vzdal ... scenar navic uplne nelogickej ... archeolozka s levejma rukama ... vycarovanej tlfn ... a ten joker je fakt joke ... a teda nevim, proc tam hq vubec je, to by sla na supermana s bejzbolkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se