Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Jistě, Tanec s vlky. Tam to je taky. Ale Avatar měl určitě mnohem masovější dopad... Tím neříkám nic o tom, který z těch filmů je lepší.

To ani nemusíme, Tanec s vlky totiž není o nějakých tricích a o tom, ať všichni žasnou nad technologiemi. Je to poctivé filmařské řemeslo. Tak to vidím já :)

Nicméně - já to myslel v souvislosti s tou ekologickou katastrofou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem viděl Vnuknutí (Inception) a souhlasím s ricousem:

"bych raději méně akce a více ponurosti"

"super hudba"

a přidám: super herecké obsazení

jako mínus přidám přehlučněné kino, chvílema ty prdy rozechvívaly i sedačky a mé nenarozené dítě v partnerčině břiše má za sebou první traumatický zážitek.

Film vyvolal otázky a diskuzi po projekci

Za mně 80% a Oskara Zimmerovi za soundtrack

Odkaz ke komentáři

tak jsem se ted vratil z Inception a velke zklamani. uz od zacatku presne vite jak to za asi 4hodiny nebo jak dlouho to trva skonci. dejove uplna nuda. myslenka filmu ok, ale provedeni za me spatny. poprve v zivote sem chtel odejit z kina, coz se mi jeste nikdy v zivote nestalo.

Odkaz ke komentáři

tak jsem se ted vratil z Inception a velke zklamani. uz od zacatku presne vite jak to za asi 4hodiny nebo jak dlouho to trva skonci. dejove uplna nuda. myslenka filmu ok, ale provedeni za me spatny. poprve v zivote sem chtel odejit z kina, coz se mi jeste nikdy v zivote nestalo.

Hehe, tak já zase poprvé v životě jsem neměl potřebu se dívat na hodinky, kdy už bude konec. Smím se zeptat, na jaké filmy chodíš do kina? To by mne fakt zajímalo, když zrovna Inception je nuda.

Odkaz ke komentáři

Hehe, tak já zase poprvé v životě jsem neměl potřebu se dívat na hodinky, kdy už bude konec. Smím se zeptat, na jaké filmy chodíš do kina? To by mne fakt zajímalo, když zrovna Inception je nuda.

na cokoli. pro me to bylo nezazivny. od prvniho okamziku vis jak to skonci. strasne predvidatelny. treba z matrixu 1 jsem byl hotovej. 2a 3 nic. tady mi prisla zajimava celkove jen ta myslenka. rozhodne si myslim, ze takovej Kmotr je 20x lepsi film a nechapu fakt, ze na imfd je na 3 miste. i forest mi prisel lepsi. ale pokud to nekomu prijde super...v pohode. treba tento vikend nebo nekdy (videl jsem upoutavku v tv) ma bezet filam Game s M.Douglesem. napadem, zvratem a celkove me treba tohle bavilo vic. jinak hudba a DiCaprio fajn. nic proti. postava te holky architekty mi tam prisla treba zbytecna. :) ale je to mozna taky tim, ze se odevsad na me hrnuly zpravy jak je to nej film stoleti a bla bla bla, tak sem mel obrovsky ocekavani.

Odkaz ke komentáři

Na filmy typu Inception nebo nedej bože Avatar nechodím, zajímá mě spíš starší produkce. Za hodně dobré filmy považuju třeba Clockwork Orange, Electra Glide in Blue, Duel, Day of the Jackal, Taxi Driver, Three Days of the Condor. Z těch novější mě napadá Full Metal Jacket a z těch dá se říct nových snad jen Collateral, ten měl i docela dobrou hudbu.

Odkaz ke komentáři

Na filmy typu Inception nebo nedej bože Avatar nechodím, zajímá mě spíš starší produkce. Za hodně dobré filmy považuju třeba Clockwork Orange, Electra Glide in Blue, Duel, Day of the Jackal, Taxi Driver, Three Days of the Condor. Z těch novější mě napadá Full Metal Jacket a z těch dá se říct nových snad jen Collateral, ten měl i docela dobrou hudbu.

Jenomze, co delat, kdyz si vsechny ty stare uz videl :)

Odkaz ke komentáři

Jenomze, co delat, kdyz si vsechny ty stare uz videl :)

To je pravda, ale jsou tisíce filmů ze sedmdesátých a osmdesátých let, které jsem ještě neviděl. Možná ještě uvedu pár dalších, které si rád pustím, například ponurý Blade Runner s výborným Harrisonem Fordem, The Thing, Platoon, Lynchův The Blue Velvet, filmy s McQueenem Papillon, Bullitt, Le Mans a už nebudu otravovat.

Odkaz ke komentáři

na cokoli. pro me to bylo nezazivny. od prvniho okamziku vis jak to skonci. strasne predvidatelny. treba z matrixu 1 jsem byl hotovej. 2a 3 nic. tady mi prisla zajimava celkove jen ta myslenka. rozhodne si myslim, ze takovej Kmotr je 20x lepsi film a nechapu fakt, ze na imfd je na 3 miste....

Tady se budu zase opakovat, ale jsou 2 týdny od premiéry a že je film na IMDB na 3. místě vůbec nic neznamená :) Podívej se na to za 4 měsíce a pak to bude relevantní. Stačí vzpomenout na Temného rytíře, který po letech naboural popředí žebříčku a dnes, po dvou letech od premiéry, je na 12. místě. Až spadne Toy Story a Inception, tak bude sice na 10., ale pořád je to dál než se tenkrát myslelo. Mimochodem, právě na Toy Story 3, což je celkem srágora, je krásně vidět jak se žebříček musí brát s časovou rezervou.

Můžem se klidně vsadit - tipuju, že 1.1.2011 bude Inception někde kolem stovky.

Jinak za mě je Inception nejslabším Nolanovým snímkem, ale z kina se mi teda odcházet nechtělo. Nějaký zklamání tam určitě je, ale když si to srovnám s tím co jsem letos viděl...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...