rubus32 Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 zkuste TOHLE Na tohle téma je nepřekonatelný Grand Torino :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 (upraveno) Právě jsem dokoukal Yip Man 2. Pro milovníky bojových umění povinnost. Jinak teda úžasnej film. Přidávám jeden screen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. srpna 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 ehm...Tobě se to fakt líbilo??? Podle mne pěkná srágora. Sammo Hung měl původně představovat hlavu rodiny Lam(HungGa),poté,co jim bylo vysvětleno,že jim zdemolují kina,kde to budou promítat,od toho upustili. Ten film je totálně o bobku...... Jestli ale máš tento žánr rád,jukni na Bodyguards and assasins . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 ehm...Tobě se to fakt líbilo??? Podle mne pěkná srágora. Sammo Hung měl původně představovat hlavu rodiny Lam(HungGa),poté,co jim bylo vysvětleno,že jim zdemolují kina,kde to budou promítat,od toho upustili. Ten film je totálně o bobku...... Jestli ale máš tento žánr rád,jukni na Bodyguards and assasins . Fakt se mi to líbilo, ikdyž toho naboostrovanýho anglána bych vynechal, ale co, jestli to je podle skutečnosti.. Výborný bylo "představení se" na stole. Možná nejsem moc náročnej divák, nebo nevim, ale fakt jsem si to užil. A asi nebudu úplně sám, podle hodnocení na CSFD, ikdyž na to zpravidla nedám. Hodněkrát jsem se spálil u filmů s víc než 80% Párkrát jsme se ale na hodnocení sešli, třeba TADY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 NENÍ to podle skutečnosti Právě proto jim chtěli vybouchat ta kina .... číňani jsou na todle hákliví . Braindead je bomba...."nakopu vám p...l ve jménu božím"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 NENÍ to podle skutečnosti Právě proto jim chtěli vybouchat ta kina .... číňani jsou na todle hákliví . Braindead je bomba...."nakopu vám p...l ve jménu božím"..... Tim spíš si mohli odpustit toho anglána. Ve skutečnosti by vydržel asi 10 vteřin s astmatikem. A ani ten rybí trh se ti nelíbil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 No....já se nechci moc pouštět do debat o tom,kdo by kolik s kým vydržel,páč se v této oblasti nějakej čásek pohybuju a vím, jak dopadají různí mástři v porovnání s "blbým" boxerem,či x-boxerem.......dost často stačí levá,levá,levá....pravá , zvedák a "hají"(viděl jsem to mockrát na vlastní voko ). Ale to je fuk....... Ne,ten film se mi nelíbil ani trochu....dokoukal jsem to jen kvůli Donniemu. Ten právě hraje i ve filmu,který jsem Ti doporučil vejš......případně jukni na Krvavé pobřeží(odkaz taky někde vejš). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 No....já se nechci moc pouštět do debat o tom,kdo by kolik s kým vydržel,páč se v této oblasti nějakej čásek pohybuju a vím, jak dopadají různí mástři v porovnání s "blbým" boxerem,či x-boxerem.......dost často stačí levá,levá,levá....pravá , zvedák a "hají"(viděl jsem to mockrát na vlastní voko ). Ale to je fuk....... Ne,ten film se mi nelíbil ani trochu....dokoukal jsem to jen kvůli Donniemu. Ten právě hraje i ve filmu,který jsem Ti doporučil vejš......případně jukni na Krvavé pobřeží(odkaz taky někde vejš). A to nefunguje tak, že zmáčkeš pár bodu na těle a frajerovi pukne srce? Dělám si p...l. Sám jsem pár let jsem cvičil Shotokan. Krvavé pobřeží jsem viděl - supr to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Jo,tak nějak.....pár bodů.....ale nesmí se hejbat Jsem trochu u zdroje,protože konkrétně HG se věnuju,s klukama se znám roky,vidím trochu do pozadí(a s klukama od WCH taky). Historicky bez hodnoty,celkově taky. Film pro "gwai lou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 ... Historicky bez hodnoty,celkově taky. Film pro "gwai lou" Tak ona je to taková pohádka, jak jednička, tak dvojka. Prostě si vemeš drink, zapadneš do křesla a koukáš se dvě hodiny jak hodnej a utlačovanej Číňan bojuje proti zlýmu Japonci / Angličanovi. Laik a neználek při tom skvěle zrelaxuje a pokochá se při tom slušnou choreografií. Já jsem dlouho neviděl dobrou "mlátičku", tohle mě celkem potěšilo, navíc sympaťák v hlavní roli. Ale rád si nechám doporučit něco hodnotnějšího Abych jenom neplácal... Viděl jsem Dostaň ho tam. Typický film z dílny Apatowa. Jednou se člověk od srdce zasměje a podruhý jenom tupě zírá co tím jako mysleli... No a příští týden........... Expendables Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Já jsem dlouho neviděl dobrou "mlátičku", tohle mě celkem potěšilo, navíc sympaťák v hlavní roli. Ale rád si nechám doporučit něco hodnotnějšího ale jo A zkus juknout na tohle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Tyhle čínské kung - nevím co jsou nahowno. Nechápu, jak se na prapodivná dílka dokážete dívat dvě hodiny, nevydržel bych ani tři minuty. Tipy mám dva - Prokletý ostrov a Harry Brown. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Já kung-fu filmy miluju. Kde jinde uvidím takovýhle úchylárny? http://www.youtube.com/watch?v=FrYlNNy929Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Já kung-fu filmy miluju. Kde jinde uvidím takovýhle úchylárny? Ty vole , krutej gumak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Skvělý film, který jsem v poslední době viděl je sice už malinko starší, ale pro mne byl moc fajn. Dějově i hereckým obsazením "Dům na špatné adrese" ! Doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Chtěl jsem se ještě zeptat, viděli už jste někdo toho "Kajínka"? Stojí to za to nebo ne, vážně uvažuji,že bych na to zašel:eek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Chtěl jsem se ještě zeptat, viděli už jste někdo toho "Kajínka"? Stojí to za to nebo ne, vážně uvažuji,že bych na to zašel:eek: Zrovna jsem se vratil z kina. Musim rict, ze se mi to docela libilo. Remeslne je to udelany dobre, ackoliv mam par vyhrad. Napriklad hned na uvodu je serie rychlych strihu s "roztresenou" kamerou, coz je trochu laciny efekt pripominajici televizni kriminalky. Rovnez scenar mi zpocatku prisel ne uplne odladeny. Ale postupne se dej rozjizdi, sem tam do sebe neco zacne zapadat a i presto, ze je obcas (dej) ponekud roztristeny, s ubyvajicimi minutami mi prijde lepsi a lepsi. Zajimalo by me, nakolik je to podle reality (asi dost) a kolik je konstrukt (at uz scenaristy nebo skutecnych osob). Nicmene, kdyz si clovek uvedomi, ze to moc daleko od reality nebude, trochu ho zamrazi. Prvnich par let po revoluci asi nebylo v nove se rodicim kapitalismu bez konsolidovaneho pravniho radu vubec jednoduchych (ja si z toho pamatuju prd, byl jsem na zakladni skole ). Za me palec nahoru, ale sel jsem na film s minimalnim ocekavanim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
U.turn Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Doporučuji U- turn. Film o tom, že když se to někomu (Sean Penn) s..e tak se to s..e:suicide_anim: a film Smrtihlav (Dark City). Podobná myšlenka jako např v Matrixu, jen rozvinutější a zajímavější. Ačkoliv byl tento film natočen dříve než Matrix je neprávem opomíjen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 zitra , zitra je to tady btw nevidel jste nekdo film JCVD? jaky to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 (upraveno) Na Expendables jdu zítra 1735 do Slováče. Nechce se někdo přidat? Bude to masakr Upraveno 18. srpna 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se