Novas Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Taky jsem měl velké obavy, jakmile byl pablo pryč, ale pořád mě překvapujou, co s tím jsou schopni vymysletMám provedenou dokouknou 3. série Narcos a musím dát pět hvězd z pěti.Říkal jsem si, že to už bude takový čajíček, když už byl ze hry hlavní macho Pavka Esobar, ale to byl ode mě omyl,jak cyp.Brašuli z Cali to taky uměli rozjet ve velkém stylu...Super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Narcos: Podle vsuvek archivních materiálů si toho zase tak moc vymejšlet nemusej, inspirace v tamní realitě musej mít dost . BTW občas je neuvěřitelnej casting v porovnání se skutečně žijícími narkobarony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tohle chci vidět.. https://www.csfd.cz/film/434636-brawl-in-cell-block-99/prehled/Nechal jsem se nachytat a vcera na to kouknul. Je to neuveritelna hovadina ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Jéžiš, tys mně dal. Dneska mám vod toho režiséra nachystanej Bone Tomahawk, tak se těšim. https://www.csfd.cz/film/334618-kosti-a-skalp/prehled/Tak sem to včera shlédnul a házím do kategorie Ztráta času. Upraveno 18. října 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Včera jsem skouknul starší věc, co jsem měl na hadru. Everly. Taková oddychová vyvražďovačka (zajímavé spojení slov, vím), navíc Salma je pořád kus ženský. Žádná velká věda, ale na zaplácnutí úterního večera dobrý. https://www.csfd.cz/film/383838-everly/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tristan123 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Nieco s vynikajucim Newmanom. https://www.csfd.cz/film/15045-tak-me-nekdy-napada/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tak sem to včera shlédnul a házím do kategorie Ztráta času. Mě se Bone Tomahawk líbil, celkem. Ten konec s lidožroutama byl teda slabší, ale celkově za mě dobrý. Jináč já včera zkusil Killing Gunther a strašná hovadina. Nevím jestli je to tak blbý, až je to vtipný, nebo jen blbý. Vydržel jsem do půlky a Schwarzenegera, kvůli kterýmu jsem na to čuměl, jsem se nedočkal. Tak nevím, jestli to dám do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Někdo tu před časem zmiňoval Brimstone. Hodně dobrý! Akorát lehce depresivní ; nvm, jestli bych si to pustil znova. Asi ne. Takhle hutnou atmosféru, skoro až ponurou scenérii a hodně nesympatickýho záporáka, to už jsem dlouho neviděl. Upraveno 18. října 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 CSFD začíná bejt skutečně tragicka :-( Těch inťoušů je tam cim dal vic. Glorifikujou neuvěřitelný blbosti ja na csfd ctu jen verbalovy komenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Někdo tu před časem zmiňoval Brimstone. Hodně dobrý! Akorát lehce depresivní ; nvm, jestli bych si to pustil znova. Asi ne.Takhle hutnou atmosféru, skoro až ponurou scenérii a hodně nesympatickýho záporáka, to už jsem dlouho neviděl. Taky jsem ho o víkendu - a dobře jsem udělal, že jsem k tomu nevzal pani, ta by to nerozdejchala. Temný, ponurý, drastický, konec .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 ja na csfd ctu jen verbalovy komentyTo je pravda. Ten je jedinej normální. I když....... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 tak právě jsem dokončil třetí sérii Narcos a prostě neskutečná jízda ,zaslouží absolutoriumTeď se můžem těšit na čtvrtou řadu a Mexico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Som začal kukať Gerald game, že podľa kinga.vydrzal som len asi 14 minút. Hrozna hovadina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Už se to pomalu blíží,kuava těším se jak malej Most 4.serie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Tak Snehulak dejme tomu ze jo, ale v traileru je to tak nak shrnuty a na kino to není. Ale podivam se zas... Nekdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxxi Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 ja na csfd ctu jen verbalovy komenty přesně tak, je potřeba číst jen od těch co mají podobný vkus jako já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Už se to pomalu blíží,kuava těším se jak malej Most 4.serieŠkoda, že se nevrátí Martin, ale co už. Od kdy to má běžet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Škoda, že se nevrátí Martin, ale co už. Od kdy to má běžet? Škoda, že se nevrátí Martin, ale co už. Od kdy to má běžet?1.1. 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Nechal jsem se nachytat a vcera na to kouknul. Je to neuveritelna hovadina ;( Tak sem to včera shlédnul a házím do kategorie Ztráta času. Tak to sorry, chlapi...já to ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmh2060 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 ja na csfd ctu jen verbalovy komentyPresne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se