lucid Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Thor: Ragnarok, podbarvený skladbou Immigrant Song od Led Zeppelin. Trojky jsem se obával, ale zbytečně, podle mne nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Souhlas, Ragnarok pro mě bylo největší překvapení od prvních Guardians. Za mě nejzábavnější Marvelovka z Avengers světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 No tak ja si ten Sevastopol vcera stahnul (pod vlivem komentaru zde) a sice to neni rozhodne z nejlepsich novoruskych filmu, ale zas tak uplne blby to neni. A chtit jim uprit tu "hlubokou ruskou dusi", to je jako presvedcovat americany, aby rvali do filmu mene toho patosu, ktery zase nam prijde usmevny, nebo chtit po ceskem filmu, aby se dal pochopit i za hranicemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 https://www.csfd.cz/film/259486-wheelman/prehled/ ...konečně něco koukatelnýho...žádnej Buňuel, ale káry a pistole (tedy ÁKáčka spíš)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Stranger Things 2. serie už má všechny titule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Stranger Things 2. serie už má všechny tituleU prvního dílu jsem usnul. Doufám, že se to trochu rozjede v dalším dílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 já to mám do vlaku a první díl super, potenciál k rozjetí tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 No tak ja si ten Sevastopol vcera stahnul (pod vlivem komentaru zde) a sice to neni rozhodne z nejlepsich novoruskych filmu, ale zas tak uplne blby to neni. A chtit jim uprit tu "hlubokou ruskou dusi", to je jako presvedcovat americany, aby rvali do filmu mene toho patosu, ktery zase nam prijde usmevny, nebo chtit po ceskem filmu, aby se dal pochopit i za hranicemi. Sevastopol je celkem dobrej, a třeba scéna leteckého přepadu lodního konvoje je udělaná moc pěkně. A široká ruská duše tam byla ještě v normě.Zkuste Dvadsať vosem Panfilovcev, tam se kecá furt a samý hovadiny, jak kdyby kouřili marjánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Ja som dal vcera 3. diel Stranger things 2 a rozbieha sa to slusne, vyckajte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Vcera jsem dal tohle a nebylo to spatny. https://www.csfd.cz/film/226038-pripad-cislo-39/prehled/ Jo a hlasim Sevastopol jsem stahnul, pak budu referovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Ja som dal vcera 3. diel Stranger things 2 a rozbieha sa to slusne, vyckajte Jj. Zlepšilo se to. Začíná to být dobrá motanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Ja som dal vcera 3. diel Stranger things 2 a rozbieha sa to slusne, vyckajte Jj. Zlepšilo se to. Začíná to být dobrá motanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Na život a na smrt se třeba vždycky rad podivam, ale třeba Zachraňte vojína Ryana nebo Zelezne srdce to už je síla.Sam proti Waffen SS. Na Rayna mi nesahej, podle mě jeden z nejlépe natočených válečných filmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Zkoukl jsem HHhH a celkem líbilo, přišlo mi to lepší, než Anthropoid. Hodnocení na CSFD mi přijde mimo. Detaily jako Praha natáčená v Budapešti a Alpy před Prahou mi nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 vcera 5 dilu, Stranger Things 2, dneska to dorazim, zatim hodne dobtry ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Lajna 2. dil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Stranger Things 2 done a jo, me se to libilo moc, o tom ze bude treti sezona neni pochyb ...Az skoncim s Narcos S03, sledoval tu nekdo pokracovani Twin Peaks / The Return ? puvodni TP mam celkam zmakly vcetne TP : FWWM, ale celkem se obavam pokracovani po X letech a navic posledni Lynchuv film kterej mi udelal diru do palice byl Inland Empire, kterej sem uprimne nepochopil a ani se o to radsi moc nesnazil .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Na Rayna mi nesahej, podle mě jeden z nejlépe natočených válečných filmů.Já mám na valecnejch filmech rád, když se blizej realitě. Viz. Třeba Četa, Černý jestřáb. Rayen je určitě dobře natocenej po stránce efektů atd.Ale ta realita vzhledem k tomu že se zajímám o 2sv. Válku mi tam chybi. Třeba dle mého názoru jeden z nejlepších valecnejch filmů je Stalingrad. Ale samozrejmne kazdymu se libi něco jiného. Tak to má bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Na Rayna mi nesahej, podle mě jeden z nejlépe natočených válečných filmů.Já mám na valecnejch filmech rád, když se blizej realitě. Viz. Třeba Četa, Černý jestřáb. Rayen je určitě dobře natocenej po stránce efektů atd.Ale ta realita vzhledem k tomu že se zajímám o 2sv. Válku mi tam chybi. Třeba dle mého názoru jeden z nejlepších valecnejch filmů je Stalingrad. Ale samozrejmne kazdymu se libi něco jiného. Tak to má bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Tak v Ryanovi je dost solidní reality, pokud se zajímas o II.sv. Dokonce i ten příběh ma reálné kořeny. Stejně jako Black Hawk Down. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se