Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak Godless dokoukáno a nic moc. 60 %

Bacha spoiler:

WTF vole boj emancipovyných žen za svobodu? Lesbická agitka na divokém západě? Nejlepsi strelec a renegád Roy a nakonec stojí s puškou uprostred ulice a sejme jen pár grázlů? Buffalo soldiers, ze kterejch jde strach a nic? Hlavní padouch, kterej videl svou smrt a spletl se? Namachrovanej a statečnej mladas, kterej si ani nevystreli?...................no kuwa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo nezná opravdu doporučuji film The Man from Earth a dneska vyšlo jeho pokračování The Man from Earth Holocene, staženo jdeme koukat.

Dále pro rodinné chvíle s manželkou, přítulkou This is Us seriál.

Odkaz ke komentáři

...

...

Tak skouknuto. Ani nvm jak to shrnout. Asi nijak, nic to ve mě nezanechalo. Podle reakcí jsem čekal větší ?maso?, nakonec kolem a kolem docela nuda. Na druhou stranu 8 dílů á necelých 20min, jeden večer to zaplácne. Už aby byl Bron komplet.

Jo a The Man from Earth skvělej. Pokračování je must-see!

Odkaz ke komentáři

Diky za info. Ja to psal hlavne kvuli tomu Ozarku. Na to se podivej. ;)

Ozark byl pro mě zklamání. Velký potenciál a nakonec jen taková zmatená rodina se spoustou zmatených lidí okolo. Jako slunce seno. To je snad jediný seriál kde si nedam druhou řadu.
Odkaz ke komentáři

Fakt? To jsem prekvapenej. Ja to vicemene zacal sledovat nahodou, naprosto nulove povedomi o tom, o cem to ma vlastne byt. Nulove ocekavani. Takze pro me to mohlo byt uz jenom lepsi. No a nakonec jsem to teda dost zral. Sto lidi, sto chuti. Jeste se chystam na Netflixu na Dark, snad to pujde. :) 

Odkaz ke komentáři

Tak Godless dokoukáno a nic moc. 60 %

Bacha spoiler:

WTF vole boj emancipovyných žen za svobodu? Lesbická agitka na divokém západě? Nejlepsi strelec a renegád Roy a nakonec stojí s puškou uprostred ulice a sejme jen pár grázlů? Buffalo soldiers, ze kterejch jde strach a nic? Hlavní padouch, kterej videl svou smrt a spletl se? Namachrovanej a statečnej mladas, kterej si ani nevystreli?...................no kuwa

už jsem myslel, že to tak vidím jenom já. Díky..

Odkaz ke komentáři

Sedmilhářky (Big Little Lies) - na to kolik to dostalo cen jsme teda čekali něco lepšího, ale možná to jen nebyl náš šálek kávy (a to jsme kdysi začínali u Zoufalých manželek). Je to hodně ukecaný, zbytečně roztáhlý, poloviční dýlka by tomu slušela víc. Na druhou stranu to zase má docela dobře vykreslený postavy a slušnou atmosféru. Ženě se to líbilo o něco víc než mně, ale jak říkala, ideální seriál k žehlení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...