Klotzman Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Já jsem zobnul na zkoušku Valkyrien a zatím dobrý. V traileru je teda drobný spoileřík na fakt, který je odhalen až na konci 1. dílu, ale není to až tak nečekaný. Titule jsou.https://www.youtube.com/watch?v=njIHcBvahNA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Tak Godless dokoukáno a nic moc. 60 % Bacha spoiler:WTF vole boj emancipovyných žen za svobodu? Lesbická agitka na divokém západě? Nejlepsi strelec a renegád Roy a nakonec stojí s puškou uprostred ulice a sejme jen pár grázlů? Buffalo soldiers, ze kterejch jde strach a nic? Hlavní padouch, kterej videl svou smrt a spletl se? Namachrovanej a statečnej mladas, kterej si ani nevystreli?...................no kuwa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Kdo nezná opravdu doporučuji film The Man from Earth a dneska vyšlo jeho pokračování The Man from Earth Holocene, staženo jdeme koukat. Dále pro rodinné chvíle s manželkou, přítulkou This is Us seriál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 ... ...Tak skouknuto. Ani nvm jak to shrnout. Asi nijak, nic to ve mě nezanechalo. Podle reakcí jsem čekal větší ?maso?, nakonec kolem a kolem docela nuda. Na druhou stranu 8 dílů á necelých 20min, jeden večer to zaplácne. Už aby byl Bron komplet. Jo a The Man from Earth skvělej. Pokračování je must-see! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Diky za info. Ja to psal hlavne kvuli tomu Ozarku. Na to se podivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Diky za info. Ja to psal hlavne kvuli tomu Ozarku. Na to se podivej. Ozark byl pro mě zklamání. Velký potenciál a nakonec jen taková zmatená rodina se spoustou zmatených lidí okolo. Jako slunce seno. To je snad jediný seriál kde si nedam druhou řadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Fakt? To jsem prekvapenej. Ja to vicemene zacal sledovat nahodou, naprosto nulove povedomi o tom, o cem to ma vlastne byt. Nulove ocekavani. Takze pro me to mohlo byt uz jenom lepsi. No a nakonec jsem to teda dost zral. Sto lidi, sto chuti. Jeste se chystam na Netflixu na Dark, snad to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Dark v němčině je hodně dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Tak Godless dokoukáno a nic moc. 60 % Bacha spoiler:WTF vole boj emancipovyných žen za svobodu? Lesbická agitka na divokém západě? Nejlepsi strelec a renegád Roy a nakonec stojí s puškou uprostred ulice a sejme jen pár grázlů? Buffalo soldiers, ze kterejch jde strach a nic? Hlavní padouch, kterej videl svou smrt a spletl se? Namachrovanej a statečnej mladas, kterej si ani nevystreli?...................no kuwauž jsem myslel, že to tak vidím jenom já. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Ozark byl pro mě zklamání....Taky tak. Dark v němčině je hodně dobrej.Taky líbilo, moc, teda až na poslední minutu, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Mě poslední minuta naopak nadchla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 (upraveno) Tak pokud by Dark II dělal George.Miller tak by to byl odvaz , Fury Road zum Kraftwerk Upraveno 18. ledna 2018 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Sedmilhářky (Big Little Lies) - na to kolik to dostalo cen jsme teda čekali něco lepšího, ale možná to jen nebyl náš šálek kávy (a to jsme kdysi začínali u Zoufalých manželek). Je to hodně ukecaný, zbytečně roztáhlý, poloviční dýlka by tomu slušela víc. Na druhou stranu to zase má docela dobře vykreslený postavy a slušnou atmosféru. Ženě se to líbilo o něco víc než mně, ale jak říkala, ideální seriál k žehlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Na ČT 2 Americká krása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tvl Revenant... dvě a půl hodiny o utrpení mladého Leonarda... ale ty scenérie krásné, to jako jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Teď jsem dokoukal 7 životů a je to teda perfektní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 My teď pustili It, taxem zvědav. Bubáky moc nemusim, snad si pak dojdu aspoň na cigáro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Na noc ideální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Dcera uspaná, manželka v limbu.... Konečně čas a klid na 12 angry men z roku 1957 s Fondou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Ted jsem se pro zmenu rozhodl, ze se po polstine, norstine a svedstine jeste naucim francouzsky a koukam na Le Mante / The Mantis. Je to takovej ala Hannibal Lecter, ale bavi me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se