Hasňa Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Mirka spot on! https://kultura.zpravy.idnes.cz/dukla-61-komentar-02z-/filmvideo.aspx?c=A180605_095327_filmvideo_ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Tvl, my z Prahé tem lopatám natocime film vo tom, jak se tam hrabou ve sluji a voni budou este kritizovat, ze to neni lingvisticky dokonalé, když sami tam mluvi, jak hotentoti. Neuveritelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Dpč, to bylo dobré! Kurwa dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 (upraveno) Tvl, my z Prahé tem lopatám natocime film vo tom, jak se tam hrabou ve sluji a voni budou este kritizovat, ze to neni lingvisticky dokonalé, když sami tam mluvi, jak hotentoti. Neuveritelny. Moc tu nevyskakuj, bo Tě vezmu na exkurzi do ďury...Se naučíš mluvit po našemu natotata... Upraveno 6. června 2018 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 marosh, po vasem se musis naucit prvne ty, bo coby zkracenina nebo mi moc nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 To jsou prave ty nuance Neser nebo chytnes po pysku. Tady lze nebo zamenit za bo.Chces vpysk nebo zlomit v pase? Zde nelze zamenit nebo za bo.A proc? Bo neni nebo jako nebo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Slysim poprve, ze by se dalo "bo" pouzit jako "nebo". Jsi si jisty, ze jsi ze spravneho kraje? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 marosh i nickolas maji pravdu. a ti co to zpochybnuji budou zrejme prespolni. u nasi babky kajsik u opavy se tak taky mluvi, pohoda. naprosto spravne jsi to vysvetlil, nickolasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Aspon su zas vo neco chytrejsi. Mam rad tuhle studnici vedomosti a maroshu sorry, ze sem si dovolil o tobe pochybovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Zkouknul jsem první díl Patrick Melrose. Jízda.https://www.csfd.cz/film/581606-patrick-melrose/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Aspon su zas vo neco chytrejsi. Mam rad tuhle studnici vedomosti a maroshu sorry, ze sem si dovolil o tobe pochybovat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 nickolas, jazykový poradce, vždy k službám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Já jsem vůbec rád, že jsem se naučil česky...Můj rodný jazyk je po "naszymu". A to je místní jiná liga. Tomu nerozumí ani borci z Ostravy nebo Troppau...To nepochopí nikdo z pod Špilasu nebo páskové z Karlína...Poloviční pszonek, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Nějakýho pszonka bych zrovna potřeboval - chybí mi 2. díl z páté série Czasu honoru a nejsem schopen to nikde cucnout. Čítám, že v Polsce by to šlo, ale narazil jsem na jazykovou bariéru.A to uz po těch 4 řadách muvím docela świetnie Akorát to napsaný vypadá nějak jinak.Tak co, nepomože někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Nevite co dela stara Karosa ve filmu Singularity z minuleho roku? Uplne me to ted bouchlo do oci. Upraveno 14. června 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Bo to bylo tocene v Cesku. Jak ukazaly hned nasledujici zabery. Konec hlaseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Karosa 100mph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Dobre oko. Toho jsem si ani nevsiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Loving Pablo (Escobar). Co říct. Kdo nemá 40 hodin času na Narcos, může skočit na zkratku do kina. Pár dobrých scén jinak tak 6/10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se