Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jako koukal jsme na to nedávno, nechci ti to kazit, ale je to super sračka... moc americký (nesmyslný), ale jako nemyslící voddychovka možná dobrý. Maximálně tě to mile překvapí, ale dost o tom pochybuju. Soráč, ale musel sem  :)

Clovece, nechces jit s tim podpisem nekam? Kdo se ma na to furt divat? Chce to trochu soudnosti. :helpsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

jako vpravo dole máš křížek, tak si to vykřížkuj a nemusíš se na to furt dívat...

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Heh, Skálu jsem si pouštěl předevčírem :)

Btw, Ghosta taky můžu. Vlastně všecky jmenovaný mam na hadru a semtam pustim.

Před pár dny herní adaptace Hitman s Olyphantem, vesměs hate, mě se líbí.

Ciwe i ten Skyscrapper s Rockem mi nevadí :D

Skyscraper sem teda dokoukal jen s vypetim vsech sil..
Odesláno

Včera večer jsem dal Sicario 2 a pak Jursky svět:Zánik říše, že jsem raději nešel spát v deset místo ve tři ráno. Voni vypustí od každýho dinosaura jeden kus a mluví o tom, že si máme zvyknout s nima žít. Lidstvo dokázalo vyhubit větší frajery než dinosaury. To bylo tak blbý. Snad, už dají pokoj s dalším dílem. A to Sicario 2, doprčic o čem to vlastně bylo?

Odesláno

jako vpravo dole máš křížek, tak si to vykřížkuj a nemusíš se na to furt dívat...

Sorry ale má pravdu. Prodávat jetý škorně na bazoši a dát si to do podpisu, to o člověku něco vypovídá :D :D :D

Odesláno

Diky, diky, diky. O tejto moznosti som nevedel... Ani mne sa na to nechce stale pozerat.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Sorry ale má pravdu. Prodávat jetý škorně na bazoši a dát si to do podpisu, to o člověku něco vypovídá :D :D :D

Jo a co to vypovídá? Se nechám poučit. Plácáš blbosti ani nevíš. Je tu docela velká komunita, který v RW jedou a plno lidí si je díky tomu koupilo, takže je asi největší pravděpodobnost je tu zase poslat do světa (což se mi i povedlo, nejsou to první), a sou skoro nový a u bot za 8litrů mi to nějak nevadí. Krom toho zájemců z fora bylo dost, ale pro ně špatná velikost. Krom toho moje četnost příspěvků je minimální, takže to nikdo zas tak nečte i proto mě to nasralo, že to jako někdo čte pořád... Kdybych tady psal na co máte právě na ruce kecy typu: pecka! Ten řemen jim fakt sekne a podobně 5x za den tak bych to i pochopil, že by to i vadilo. A je tady ta možnost podpis vykřížkovat což i já sem udělal u jiných a ty tam maj odkazy na jiný kraviny... Spíš to vypovídá o někom řešit kraviny aby aspoň někdo něco řek, byl důležitej nebo nevim, nejsem teda fanda psaní na soc sítí a různých forech (kromě občas tohohle), ale občas mi přijde, že někomu už nestačí vysírat na FB, instáči, novinkách a podobně. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Ja chcu jit s pani na Jack stavi dum :)

hele byl jsem natom s paní včera a nestojí to za to. je to nudný, pomalý a trochu brutální ale nic co bych chtěl vidět znovu

Odesláno

Začnu trochu ze široka.

Nedávno jsem se podíval poprvé do Berlína a fascinovala mě, jako fanouška nedávné historie, Berlínská zeď. Teda, co po ní zbylo.

Procházel jsem místa, kde ta mrcha rozdělovala město a nejvíc mě dostala oblast kolem Bernauer Straße. Tam je skvělý památník.

Jsou tam vyznačeny tunely, které pod zdí křižovaly, aby se lidi z východu dostali na svobodu.

A tak jsem se začal zajímat, jestli někdo o těchto útěcích něco nenatočil. Natočeno celkem dost, já jsem si vybral německý film z roku 2001

Der Tunnel http://www.csfd.cz/film/108036-tunel/prehled/

Film inspirovaný reálným příběhem z roku 1962.

Neříkám, že to byla úplná pecka, ale myslím, že tvůrci zachytili tu šílenost doby dobře.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Super, na to kouknu, nějak sem s německejma filmama teď spokojenej.

Hleděl sem teď na Přání smrti a nějak sem Brusíkoj to rozladění nad skonem manželky tak úplně nevěřil. Přece jen - když hledí Clint, vypadá to jinak. Todle bylo jak když Michal David zpívá Gotta, jakkoli jsou to oba dobří zpěváci.

Odesláno

hele byl jsem natom s paní včera a nestojí to za to. je to nudný, pomalý a trochu brutální ale nic co bych chtěl vidět znovu

Tak dik, no, kabrioletacka na tebe da, takze zadny kino :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...