Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

ZAJATCI MLHY su skutocne vyborny film, videl som

ho asi 2 roky dozadu. doteraz v pamati

Během 24 hodin jsem viděl dva válečné filmy - ruský Zajatci mlhy a americký Zelená zóna . Každý z jiné doby, každý úplně jinak pojatý, každý dobrý - ten ruský ale přeci jen lepší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Během 24 hodin jsem viděl dva válečné filmy - ruský Zajatci mlhy a americký Zelená zóna . Každý z jiné doby, každý úplně jinak pojatý, každý dobrý - ten ruský ale přeci jen lepší...

tak Zelenou zonu jsem v sobotu taky shlídl a nebylo to špatné,ale čekal jsem asi více od toho
Odkaz ke komentáři

Tak se mě včera podařilo RED zhlédnout, a za sebe musím říct: Hrůza hrůz. Pitomej námět musel chudák režižér roztahat do 100 minut stylem blbý kecy ? akce ? blbý kecy ? blbý kecy - blbý kecy - akce atd., celkově tak v poměru 80% v prospěch blbejch keců, což by ještě nebylo tak hrozný, kdyby ty akční scény za něco stály. Kamera ničím nevybočující, navíc si tam nějakej génius vymyslel takový pohlednicový předěly/ prostřihy ? a ty tam byly jako pěst na voko. Hudba ? asi pěkná slátanina ale nevím to jistě, nedokážu si ji vůbec vybavit. No, a pak herci. Morgan Freeman je chudák starej a nic moc už asi hrát nemůže nebo nechce, ale ta ženská v hlavní roli? Tak nepůvabnou, necharismatickou a nudnou myš jsem ve filmu už dlouho neviděl. Nejvíc jí to seklo, když ji Brucík vezl svázanou tím autem ? to měla půl ksiftu zalepenýho lepící páskou. A Brucík? To je vlastně důvod, proč sem tu litanii vůbec píšu: Jako Willisův jsem fanda zhrzenej, poníženej a šokovanej, a to Willisem samotným. Chvílema jsem myslel, že tam je jen nějaká figura, která má na obličeji nalepenou Brucíkovu posmrtnou masku! Jestli to tak bylo, mohli teda aspoň trochu líp vybrat to prkno, co Brucíka zastupovalo. Jedinej světlej bod v tomhle filmu je John Malkovich ? ten jeho mimoň, co si v každým záběru přemýšlí nad svejma věcma, byl úchvatnej, tak aspoň to. Celkově pro mě tenhle film asi zklamání roku a jestli se to Kalifxovi líbilo víc než Expendables, tak mě na Expendables nikdo nedostane, ani kdyby tam rozdávali Seika.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...