Horhe Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Právě jsem dokoukal nekompromisní Cela 211 Jó nejni to žádnej halyvůd, hepyend se nekoná. Film si fakt drži tempo a pozornost diváka od začátku až do konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 jo, teď jsem na to taky dokoukal. dobré je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 nevím jestli to tu už neproběhlo,ale toto Kick *** můžu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Muzi, kteri nenavidi ženy / Man som hatar kvinnor / The Girl with the Dragon Tattoo. Uzasnej film, vrele doporucuju i knihu/y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 doporucujem proroka http://www.csfd.cz/film/259482-prorok/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Právě jsem dodíval RED s Bruicem Willisem. Neskutečná zábava, Expendables byla proti tomu kávička... také mě napadlo srovnání s Expendables - akční důchodci RED opravdu stojí za shlédnutí, super film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Během 24 hodin jsem viděl dva válečné filmy - ruský Zajatci mlhy a americký Zelená zóna . Každý z jiné doby, každý úplně jinak pojatý, každý dobrý - ten ruský ale přeci jen lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domino Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) Neměli by jste tip na nějaký drsný thriller z let 2008-2009 ? Upraveno 25. října 2010 uživatelem Domino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 ZAJATCI MLHY su skutocne vyborny film, videl som ho asi 2 roky dozadu. doteraz v pamati Během 24 hodin jsem viděl dva válečné filmy - ruský Zajatci mlhy a americký Zelená zóna . Každý z jiné doby, každý úplně jinak pojatý, každý dobrý - ten ruský ale přeci jen lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Během 24 hodin jsem viděl dva válečné filmy - ruský Zajatci mlhy a americký Zelená zóna . Každý z jiné doby, každý úplně jinak pojatý, každý dobrý - ten ruský ale přeci jen lepší... tak Zelenou zonu jsem v sobotu taky shlídl a nebylo to špatné,ale čekal jsem asi více od toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) Taková oddychovka Kukuška ,žádná Holywoodská nabušenina, ale kdo má rád Svéráz národního lovu , rybolovu tomu by se to mohlo líbit. Upraveno 25. října 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 kukuska je dost zavazna oddychovka podla mna dost silny film (aj ked humoru tam trochu je) Taková oddychovka Kukuška ,žádná Holywoodská nabušenina, ale kdo má rád Svéráz národního lovu , rybolovu tomu by se to mohlo líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 kukuska je dost zavazna oddychovka podla mna dost silny film (aj ked humoru tam trochu je) Určitě je to silný film, já měl na mysli spíše oddych od amerických akčních scén a hrdinů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 včera som si z dlhej chvíle opäť pozrel "Into the wild" a zvyšok dňa som bol z toho mimo Kto nevidel, určite odporúčam. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Za měsíc se chystám do toho jejich Slab City - jsem zvědav, co tam ještě bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Dnes vecer jsem v bio oko zhledl ctyri lvy http://www.csfd.cz/film/275183-ctyri-lvi/ haha a pro ty co maji radi sussi politicky nekorektni humor to je prima podivana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Nějak na mě dost zapůsobily dva filmy, které jsem v poslední době shlédl:Okamžik zlomu aParfém, příběh vraha (!!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Parfém je dobrej, ale kniha je jako většinou ještě lepší! Okamžik zlomu je taky dobrej a připomněl mi Bod zlomu, starší film, klasickej dobrej krimi thriller se Swayzem a Keanu Reevesem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Tak se mě včera podařilo RED zhlédnout, a za sebe musím říct: Hrůza hrůz. Pitomej námět musel chudák režižér roztahat do 100 minut stylem blbý kecy ? akce ? blbý kecy ? blbý kecy - blbý kecy - akce atd., celkově tak v poměru 80% v prospěch blbejch keců, což by ještě nebylo tak hrozný, kdyby ty akční scény za něco stály. Kamera ničím nevybočující, navíc si tam nějakej génius vymyslel takový pohlednicový předěly/ prostřihy ? a ty tam byly jako pěst na voko. Hudba ? asi pěkná slátanina ale nevím to jistě, nedokážu si ji vůbec vybavit. No, a pak herci. Morgan Freeman je chudák starej a nic moc už asi hrát nemůže nebo nechce, ale ta ženská v hlavní roli? Tak nepůvabnou, necharismatickou a nudnou myš jsem ve filmu už dlouho neviděl. Nejvíc jí to seklo, když ji Brucík vezl svázanou tím autem ? to měla půl ksiftu zalepenýho lepící páskou. A Brucík? To je vlastně důvod, proč sem tu litanii vůbec píšu: Jako Willisův jsem fanda zhrzenej, poníženej a šokovanej, a to Willisem samotným. Chvílema jsem myslel, že tam je jen nějaká figura, která má na obličeji nalepenou Brucíkovu posmrtnou masku! Jestli to tak bylo, mohli teda aspoň trochu líp vybrat to prkno, co Brucíka zastupovalo. Jedinej světlej bod v tomhle filmu je John Malkovich ? ten jeho mimoň, co si v každým záběru přemýšlí nad svejma věcma, byl úchvatnej, tak aspoň to. Celkově pro mě tenhle film asi zklamání roku a jestli se to Kalifxovi líbilo víc než Expendables, tak mě na Expendables nikdo nedostane, ani kdyby tam rozdávali Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Možná už to tu bylo, ale minulý týden jsem viděl konečně Iron Man 2 a je to dost velká sranda, nic pro intelektuály. Navíc Rourke jako padouch je zcela geniální a Scarlett Johansson dost sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se