Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Kdo máte chuť na kanadskou kriminálku, tak doporučuji tenhle serial:

https://www.csfd.cz/film/473786-cardinal/prehled/

Cardinal super, dík za tip. Žádnej velkej nervák ale furt se tam něco dělo, pěkná atmosféra a kamera. Všechno takový uvěřitelný a za šest dílů pěkně hotovo.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten novej Narcos mě teda zatím moc nenadch. Dám ještě třetí díl ale nevím nevím, jestli se vám na to budu koukat dál.

Mám to podobně, skouknul jsem první 2 a nic moc, snad se to rozjede.

Zato včera jsem dal Sicario: Day of the Soldado a to bylo jiný kafe :gunsmilie:

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

Narcos Mexico, je to dobrý, já tyhle serie beru něco jako výlet do dějin, že se člověk dozví jak to asi bylo. Čtvrtá série má smůlu, že obsazeni je méně chrismatické. Pedro Pascal je jen jeden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dostal jsem chuť na velký plátno včera, ale v kinech dost bída před Vánoci. Bohemian Rhapsody už jsem viděl, a jediný, co mě v programech zaujalo byly Widows od Steve McQueena. Moc se mi líbil jeho Hlad z 2008, i  pozdější Stud (ten trochu méně), tak jsem čekal podobný kvalitní filmový zážitek, a ten jsem dostal. Je to dlouhý film (129 min), má velmi originální scénář, skvělou kameru a herecké výkony, především hlavní černošskou hrdinku a Colina Farrela jako hajzla politika jsem žral. Je to dost černošsko agitačně feministický film, tak pokud netrpíte rasovými předsudky a nejste šovinisti, doporučuji. Moc dobrá podívaná. A těším se na Stevovy další počiny. Kdo nezná, ať koukne na ten Hlad. To je podle mého názoru jeho nejlepší film. 

Odkaz ke komentáři

7 Životů: https://www.csfd.cz/film/307898-7-zivotu/prehled/ osobně jsem od toho čekal trochu víc, recenze jsou všelijaký, ale jestli jste to neviděli, tak to zkuste

Mírně spoileroidní recenze, která víceméně vystihuje můj názor na film: https://www.fffilm.name/2017/11/recenze-7-zivotu-whatever-happened-to.html

Upraveno uživatelem Paw
Odkaz ke komentáři

Narcos Mexico, je to dobrý, já tyhle serie beru něco jako výlet do dějin, že se člověk dozví jak to asi bylo. Čtvrtá série má smůlu, že obsazeni je méně chrismatické. Pedro Pascal je jen jeden

Sent from my iPhone using Tapatalk

S tím naprosto souhlasím :-)

Odkaz ke komentáři

Já se teď díval na druhej díl Ano, šéfová, a to byl teda náhul. Normálně sociální drama jak prase.  :eek:

Díval jsem se taky na ukázkový příklad českého podnikatele kterých je bohužel ještě dost :flex:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

No, porád sem se pak ještě kouknul na třetí díl, jak tam toho hospodskýho od začátku zařízli - bába se mu vyšklebovala, mladej ho vytáčel a ponižoval a měl sem z toho dojem úplný zmanipulovanosti. A pak sem si v titulkách všim, že to točí duo marxistickejch výtečníků Klusák + Remunda. Tyhle dvě prasata neuměj natočit nezfalšovanýho nic.

Odkaz ke komentáři

No, porád sem se pak ještě kouknul na třetí díl, jak tam toho hospodskýho od začátku zařízli - bába se mu vyšklebovala, mladej ho vytáčel a ponižoval a měl sem z toho dojem úplný zmanipulovanosti. A pak sem si v titulkách všim, že to točí duo marxistickejch výtečníků Klusák + Remunda. Tyhle dvě prasata neuměj natočit nezfalšovanýho nic.

tak se podivej jeste na 4.dil, ten stoji za to :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...