Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Šerife, co ta Jen Garnerojc? Už?s to sfouknul? :)

Jinak Waco pocity značně smíšené. První až pátý díl za mě takovej spíš průměr, rozhodně nic extra... nějak jsem se do toho nemohl dostat. Vlastně mě to ani moc nebavilo. Poslední díl total masakr, ale spíš vzhledem k finále a faktu, že jsem o tom záměrně nic dopředu nezjišťoval. Takže mě spíš rozsekal osud těch lidí (zejm. dětí - sem cíťa), než audiovizuální dílko jako takové. Plusem je jen 6 dílů á cca 50min, takže jednohubka a aji proto jsem to dokoukal.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostal sem od "ex" tip na tohle: https://www.csfd.cz/film/600842-hevi-reissu/videa/

A jakozto fanda metalu si rikam, ze by se mi to mohlo libit ;-). A seversky humor muzu ;-).

Nejlepší komedie za poslední dobu. Byli jsme z toho s mojí mrtví. :D

Ale asi to zcela neocení, kdo se v tomto prostředí nepohybuje. Úplně jak ze života. Nostalgicky se mi vybavily scény z mládí o zranění na hlavě při trhání třímetrového kříže z kostela, nebo super zážitek kuchání ovce, zastřelené brokovnicí, při tour na hotelovém pokoji.

Paráda!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Nejlepší komedie za poslední dobu. Byli jsme z toho s mojí mrtví. :D

Ale asi to zcela neocení, kdo se v tomto prostředí nepohybuje. Úplně jak ze života. Nostalgicky se mi vybavily scény z mládí o zranění na hlavě při trhání třímetrového kříže z kostela, nebo super zážitek kuchání ovce, zastřelené brokovnicí, při tour na hotelovém pokoji.

Paráda!

No tvl, já celej nalákanej vydržel tak půlku, nezasmál sem se snad ani jednou. Jak kdyby to režíroval pes. Na čsfd bych řek: vodpad. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Hehe, my jsme po pár minutách jen se smíchem konstatovali že tam chybí už jen "podle skutečné události".

Já sem právě poloviční autista a jak vím, že takhle kapely nefungujou, tak mě to pobouří a nedokážu pak mít nadhled, no...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tak tady máš jinej tip. Můj nejoblíbenější "kapelovej" film Ex Drummer. Ale asi jsi to už viděl.

https://www.csfd.cz/film/231985-ex-drummer/prehled/

No neviděl. Tak já to zejtra zhlédnu a dám vědět. To sem dopad, dívat se na hudební komedie. Abych nemusel za chvíli vymetat muzikály... :D

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...