tikzot Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ten cigoš je tam nejlepší herec. :D Ultimativni namrdak a otec je taky slusna extra trida;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ten cigoš je tam nejlepší herec. :D Nejlepčí je tam Erika od nás ze ZR, škoda toho Cina-dabingu, ta se umí řehtat jak kůň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 "co tam dělal ču*ák jeden? ty vole hoši, tak teď se dlouho neuvidime..." franta (most! 2019) zatím top scéna :D já chtěl polívku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 já chtěl polívku :-)Franto naložíš ho a hodíš ho do Chomutova. Počkej do Chomutova jako do spalovany, jo? Fakt nejlepší scéna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Nejlepčí je tam Erika od nás ze ZR, škoda toho Cina-dabingu, ta se umí řehtat jak kůň Erika byla v pátek u Šípa ve Všechnopárty, super https://www.ceskatelevize.cz/porady/10090925908-vsechnoparty/219544161600001/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Škoda, že ten kukavuz nevysypal před tou nemocnicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ten cigansky herec je vybornej rizek. Toho bych chtel vidat hlaskovat ve vicero filmech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Dostal sem od "ex" tip na tohle: https://www.csfd.cz/film/600842-hevi-reissu/videa/A jakozto fanda metalu si rikam, ze by se mi to mohlo libit ;-). A seversky humor muzu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Xeno, dik za tip, urcite pozrem.Pekne hudobne zadelenie:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Green Book - jednim slovem super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Orville druha rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) Šerife, co ta Jen Garnerojc? Už?s to sfouknul? Jinak Waco pocity značně smíšené. První až pátý díl za mě takovej spíš průměr, rozhodně nic extra... nějak jsem se do toho nemohl dostat. Vlastně mě to ani moc nebavilo. Poslední díl total masakr, ale spíš vzhledem k finále a faktu, že jsem o tom záměrně nic dopředu nezjišťoval. Takže mě spíš rozsekal osud těch lidí (zejm. dětí - sem cíťa), než audiovizuální dílko jako takové. Plusem je jen 6 dílů á cca 50min, takže jednohubka a aji proto jsem to dokoukal. Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Dostal sem od "ex" tip na tohle: https://www.csfd.cz/film/600842-hevi-reissu/videa/A jakozto fanda metalu si rikam, ze by se mi to mohlo libit ;-). A seversky humor muzu ;-).Nejlepší komedie za poslední dobu. Byli jsme z toho s mojí mrtví. Ale asi to zcela neocení, kdo se v tomto prostředí nepohybuje. Úplně jak ze života. Nostalgicky se mi vybavily scény z mládí o zranění na hlavě při trhání třímetrového kříže z kostela, nebo super zážitek kuchání ovce, zastřelené brokovnicí, při tour na hotelovém pokoji. Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Dávám si maraton Daredevila. Skoro jsem zapoměl jak skvělej je ten seriál i po čistě technický stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Punisher druha rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Nejlepší komedie za poslední dobu. Byli jsme z toho s mojí mrtví. Ale asi to zcela neocení, kdo se v tomto prostředí nepohybuje. Úplně jak ze života. Nostalgicky se mi vybavily scény z mládí o zranění na hlavě při trhání třímetrového kříže z kostela, nebo super zážitek kuchání ovce, zastřelené brokovnicí, při tour na hotelovém pokoji. Paráda!No tvl, já celej nalákanej vydržel tak půlku, nezasmál sem se snad ani jednou. Jak kdyby to režíroval pes. Na čsfd bych řek: vodpad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Hehe, my jsme po pár minutách jen se smíchem konstatovali že tam chybí už jen "podle skutečné události". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Hehe, my jsme po pár minutách jen se smíchem konstatovali že tam chybí už jen "podle skutečné události".Já sem právě poloviční autista a jak vím, že takhle kapely nefungujou, tak mě to pobouří a nedokážu pak mít nadhled, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Tak tady máš jinej tip. Můj nejoblíbenější "kapelovej" film Ex Drummer. Ale asi jsi to už viděl.https://www.csfd.cz/film/231985-ex-drummer/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) Tak tady máš jinej tip. Můj nejoblíbenější "kapelovej" film Ex Drummer. Ale asi jsi to už viděl.https://www.csfd.cz/film/231985-ex-drummer/prehled/No neviděl. Tak já to zejtra zhlédnu a dám vědět. To sem dopad, dívat se na hudební komedie. Abych nemusel za chvíli vymetat muzikály... Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se