corve Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Ti, co vraždí. https://www.csfd.cz/film/294745-ti-co-vrazdi/prehled/ Další severská kriminálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 na doporučení GreenBook - dobrý potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Někdo tady doporučil seriál 11.22.63 a musím říct, že je to koukatelná záležitost. A navíc je tam spousta vintage hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Právě jsem dokoukal film Dívka v pavoučí síti - docela dobrý, sice povinný lesby, ale jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Včera sem koukal na Bohemian Rapsody, na kompu. Umím si představit, že v kině to díky muzice mohla bejt pecka ale když se to oprostí od toho velkýho formátu, tak teda nic moc. Ten šerednej zubatej herec mě vlastně dost sral a vůbec sem ho nebral jako Fredieho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 sice trochu přitažený za vlasy, ale dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Viking - docela dobrá mlata, musím řítc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Most III dilLudan: no vis on ma ted takovy skinheadsky obdobi, tim si musi projit kazdej kluk...Franta: no ja ne...Chcipam;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Nejlepší je ?koordinátor projektu snědá tíseň? :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Lovci Hlav (od Nesba) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Nejlepší je ?koordinátor projektu snědá tíseň? :-))))neasi:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Já jsem domestikovanej :-))) Most ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Já jsem domestikovanej :-))) Most ;-) Český lev pro Frantu , domestikovaného cikána ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Kuci, sháním se po filmu: Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republikyhttps://www.csfd.cz/film/2242-priznani-policejniho-komisare-prokuratorovi-republiky/prehled/ Nemáte někdo tip, kde bych se na něj mohl mrknout? Popřípadě budu rád i za link do sz.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) uloz.to, sice zaheslované, ale poslat majiteli žádost o heslo za pokus stojí Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Jj, diky. O tom vim.Ale zkusim radeji jeste pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Tak shlídnuto a pocity smíšené,být to o dva díly kratší bylo by to vcelku ok.Ale Patricia to zahrála ale moc fajn.https://www.csfd.cz/film/581768-utek-z-vezeni-v-dannemore/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 @ Hardslimer - koukal jsem na CzT, ale bohužel ... ale jinak to vypadá celkem zajímavě a imho by v tom mohla být i solidní hudba, teda ne že bych byl nějaký velký Ortolaniho znalec, ale třeba ten úvodní motiv ke Kanibalům je podle mě naprosto geniální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Zlatokop - Kenny Wells v podani Mc Conaugheyho super ted na JOJ CINEMA Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Čumím na to a je to pecka. Mathew je démon :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se