Maxel Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Jednomu líbí, druhýmu nelíbí. Tak to má být. Ale prostě kurwadrát, Na špatný straně je skvělej thriller. A basta! V tejdnu sem na hotelu sfouknul S04 Black Mirror a všech 6 dílů dobrý.https://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/538514-serie-4/prehled/ //disclaimer: Tímto se distancuji od všech neznabohů, jemž se více než nadprůměrné dílko s Gibsonem a Vaughnem ráčilo nelíbit a těmto individuím prosímpěkně už nic nedoporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 (upraveno) Přihodím něco novějšího1. Brimstone2. matka!3. Zelená kniha4. Bird Box5. Pašerák6. Nebezpečná laskavost7. Všechny prachy světa8. Uteč!9. Cizinec ve vlaku10. Wind River11. Spotlight12. Tiché místo13. Oko v oblacích14. bonus - seriál Narcos (luxusní seriál) Myslím, že všechny nejsou tak profláknuté, ale stojí za to vidět.No teda, to Uteč! je slušnej náhul. Maxelku, mrkni na to - prej je to podle skutečnejch událostí. A já sebou du do rána házet do postele. Upraveno 25. dubna 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Tvl, to nedam. Se budu bát. Dobře no. Tak já se zkusim hecnout. Ale neslibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Přihodím něco novějšího1. Brimstone2. matka!3. Zelená kniha4. Bird Box5. Pašerák6. Nebezpečná laskavost7. Všechny prachy světa8. Uteč!9. Cizinec ve vlaku10. Wind River11. Spotlight12. Tiché místo13. Oko v oblacích14. bonus - seriál Narcos (luxusní seriál) Myslím, že všechny nejsou tak profláknuté, ale stojí za to vidět.Takovej novej a takový hezký tipy. Díval sem se na Nebezpečná laskavost a celou první půlku sem byl napjatej jak struna. Pak míň, míň a míň a ke konci už mě to slušně sralo. Navíc sem si bohužel vodnes dojem, že Blake Lively bude za deset patnáct let šeredná. A to sem jí kdysi chtěl napsat emajl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Tohle se mi moc libilo, neobvykle tema. https://www.csfd.cz/film/276351-vsemocny/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Avengers: Endgame je super film.Víc není třeba říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Více ani neříkej také se něj chystám :-) Avengers: Endgame je super film.Víc není třeba říct.Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Taky du dneska... Se snažím vyhýbat jakýmkoliv recenzím jak to jen jde :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Nemá někdo nahraný dokument Srdce temnoty: režisérská apokalypsa? Dávali na STV2 25.4, ale stihl jsem jenom část. Za případný odkaz formou SZ díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Dnes ve 13:00 Nova Cinema Oscar se Stalonem. Palminteri se mi tam moc líbí. Skvělý soundtrack. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 tak jo, avenegers dobry! hlavne thor, ten se poved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Jo. Avengers dobré moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 (upraveno) Avengers pro mě zklamání ,nebo nenaplněná očekávání. Děti ale vzhůru až do konce ,tak asi dobrý. Upraveno 28. dubna 2019 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Teraz na Jojke, zena v klecihttps://www.csfd.cz/film/345088-zena-v-kleci/prehled/ Som zvedavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Včera jsem zkoukl Close a docela dobrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 prekvapive koukatelna vec... nevim, proc to ma tak nizky body na csfd.. https://www.csfd.cz/film/308315-mortdecai-grandiozni-pripad/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 prekvapive koukatelna vec... nevim, proc to ma tak nizky body na csfd.. https://www.csfd.cz/film/308315-mortdecai-grandiozni-pripad/prehled/Řekl bych že velmi vtipná a pohodová věc, kterou asi pseudointelektuálové na CSFD nepobrali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 (upraveno) Ja bych zase řekl, ze je to úplná demence a dno. A do intelektuála i pseudo mam daleko. Ale je to věc názoru. Upraveno 29. dubna 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Jako Frantik. A to pritom najdu hlubokou myslenku i v Rambo 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 pozor, to opravdu neni mysteriozni film... ulitla komedie ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se