Klotzman Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Mě se Dirty Pretty Thing aka Špína Londýna svýho času dost líbil. Ale je to teda už 17 let starej film. Možná si ho zkusím zopáknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Zmizík: beru na vedomi, dik. Klotzman: tak urcite to stari na tom filmu je znat, ale to nebyl ten problem. Na druhou stranu je hromada starsich filmu, kde to neni citit. Zkus to prubnout jeste jednou jednou a uvidis. Mozna mam blby vkus, nebo mi to nesedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Tak tu máme 2. trailer. Se prostě těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Koukám na seriál Mindhunter...good stuff! Nečekal sem od toho nic a jsem celkem nadšený. I když je to v podstatě konverzačka bez akce, je to napínavé od začátku do konce. Není divu, když za tim stojí Fincher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Na nedelni vecer jsem si dal toto a za me dobre: https://www.csfd.cz/film/296776-svinak/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 (upraveno) od Marhoula bude asi dost dobré...a hodně silné... V Benátkách slabší jedinci odcházeli ze sálu .... Upraveno 3. září 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 No nevím, to že do filmu narve množství násilí na zvířatech i lidech podle mě není žádná záruka kvality. Kniha mě osobně přišla taky jako celkem samoúčelnej hnus, žádný poselství tam pro mě nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 tak já tak optimistickej nejsem, v tomto případě spíš naopak Ale těšim se na Ramba V Tak tu máme 2. trailer. Se prostě těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 pozrel som Loro a fajn ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 ja zatim jen jeden dil z 6 : Good Omens a libi, Amazon umi https://www.csfd.cz/film/548507-good-omens/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 No nevím, to že do filmu narve množství násilí na zvířatech i lidech podle mě není žádná záruka kvality. Kniha mě osobně přišla taky jako celkem samoúčelnej hnus, žádný poselství tam pro mě nebylo.To asi nebude problém té knihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 ja zatim jen jeden dil z 6 : Good Omens a libi, Amazon umi https://www.csfd.cz/film/548507-good-omens/prehled/Ja to dojel, protoze tu knizku miluju, ale prislo mi to podstatne slabsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 To asi nebude problém té knihy. No, von to asi nebude problém ani knihy, ani Klotzmana. Nebo může Klotzman nějakej problém, když se mu to nelíbilo? Není von to fašista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 No, von to asi nebude problém ani knihy, ani Klotzmana. Nebo může Klotzman nějakej problém, když se mu to nelíbilo? Není von to fašista?Že se mu to nelíbilo, není žádný problém. Fašistu si strč za klobouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Že se mu to nelíbilo, není žádný problém. Fašistu si strč za klobouk.Tak to sem rád. Tvůj příspěvek byl v tom případě naprosto nesmyslnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Tak to sem rád. Tvůj příspěvek byl v tom případě naprosto nesmyslnej. Já myslím, že nebyl. To, žes ho nepochopil, není problém toho příspěvku:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Vy dva byste si měli pořídit dvojdomek Ale někde daleko ... Bez internetu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Vy dva byste si měli pořídit dvojdomek Ale někde daleko ... Bez internetu ... Jo, jedny klíče a společnej hajzl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Jo, jedny klíče a společnej hajzl.Bych tě za trest nezdravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Bych tě za trest nezdravil.Nic by mě více nepotěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se