milomac Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Včera na ČT2 Dicte - kriminální reportérka (2013 Dánsko), taky 10. dílný seriál, který mi dříve nějak unikl a jsou celkem 3 série, zatím celkem dobrý.... Upraveno 18. října 2019 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 (upraveno) Včera jsem začal sjíždět Mr. Mercedes a dobrý. Jo a Brendan Gleeson je skvělej, pro tuhle roli jak dělanej. Upraveno 20. října 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Já jsem se od ženy dozvěděl, že se mi chce jít do kina na Panství Downton nebo jak se to píše. Mohu doporučit. Usnul jsem během prvních dvou minut. Po celou dobu nejspíš vyrovnaná hlasitost bez emočních změn. Probudil jsem se až před koncem. Manželka moc spokojená, že jsem s ní šel do kina. A já konec konců vyspalý, což taky není k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Já jsem se od ženy dozvěděl, že se mi chce jít do kina na Panství Downton nebo jak se to píše. Mohu doporučit. Usnul jsem během prvních dvou minut. Po celou dobu nejspíš vyrovnaná hlasitost bez emočních změn. Probudil jsem se až před koncem. Manželka moc spokojená, že jsem s ní šel do kina. A já konec konců vyspalý, což taky není k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Za chvíli na Primě: Quid pro quo, Clarice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Včerejší "Princip slasti" - opět jsem usnul a probudím se jako v prvním díle v momentě, kdy se v ději souloží.... to mě udivuje , jinak opět nic moc. Jak jsem psal, že možná to bude dobré, tak asi až v tom posledním díle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 v posledni dobe hodne pobavil Barry a Lajna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Umbrella academy...novej seroš...zajímavý mix Fargo, Xmen, Watchmen a Misfits...po 5.dílech a zda se mi to pořád lepší. Princip slasti...dva díly stačily až nad hlavu...víc mi netřeba. Superstore...fajn oddechový sitcom z prostředí a personálem velkého obchoďáku...sledujuju s přítelkyní a dá se to El Camino...pěkný návrat k Breaking Bad...není to nějaká bomba, ale nenudil sem se ani chvilku, za mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Zkusil sem asi deset minut Lajna 2 a wtf, to je nějaká komédie pro hokejový frustráty? To asi režíruje Troška pod psejdoninem. Nemáte někdo něco jako ten Mr. Mercedes? 2017 a vůbec sem vo tom nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Fargo. Vcera jsem objevil a jedu 1. radu. Je to tak uchylny, ze me to nuti divat se dal a dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Jsem zkouknul ten El Camino Breaking Bad a není to zlý. Je to teda jen pro toho, kdo absolvoval seriál, kdo ho neviděl, nebude chápat. Je to prostě takovej o něco delší poslední díl poslední řady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Fargo. Vcera jsem objevil a jedu 1. radu. Je to tak uchylny, ze me to nuti divat se dal a dal.Jj, ten kuní ksift je tam skvělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Zkusil sem asi deset minut Lajna 2 a wtf, to je nějaká komédie pro hokejový frustráty? To asi režíruje Troška pod psejdoninem. Nemáte někdo něco jako ten Mr. Mercedes? 2017 a vůbec sem vo tom nevěděl. Pokud chceš něco mimo USA mainstream tvrobu tak zkus zabrousit do španělských vod. Doporučuju La Casa de Papel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Čt2 Brexit, brexit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Ček to zná už nazpaměť, ale stejně to jedu znova ? Shawshank Redemption, Nova Cinema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Vcera sem konecne sebral odvahu a sel na Nabarvene ptace. Po cas predstaveni odesli 3 lidi a 3 lidi prisli, takze to asi byli ty sami lidi a tudiz nikdo vlastne neodesel. Tudiz, publikum zde nebylo tak zhyckane jako kdyz pry odchazeli lidi z premiery. No a musim rict ze to Marhoul udelal opravdu pekne, na to, jaka je predloha. Nejvic se mi libil vykon Sandse a Peppera.. z domacich prijemne prekvapila Jitka Cvancarova, a to nejen tim ze byla povetsinou naha. Knizku jsem cetl a myslim ze film ji dustojne vystihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Děti chtěli jít na Jokera, tak jsem je vzal. Ofuky v Cinestaru, že jim není 15. ale do sálu jsme se dostali. Na mne to bylo moc psychologický, málo akce a moc přemejšlení, ale děcka byly spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Ja se chtel pridat do rad filmovych fajnsmekru, tak sem si pustil skleneny pokoj. Jednak su brnak, druhak ten barak miluju, tretak sem aji knizku precet - sice cast po valce uz me moc nebrala, ale rek sem si budiz. To byla picovina jak zvon, dokoukal sem to jen s nejvetsim sebezaprenim. Nudny, plytky, trapny, nezazivny, no ty vole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 nejak jsem po vsech tech Netflix a HBO produkcich dostal chut na starej dobrej ceskej film, kterej jsem jeste nevidel a objevil jsem tohle : https://www.csfd.cz/film/3097-dnes-naposled/prehled/a jo, libilo se mi to, je to takovy ze zivota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Někdo tady (Zmizík?) zmínil The Spy, tak jsem to včera sjel na Netflixu a dalo se to...https://www.csfd.cz/film/762740-agent/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se