Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Včera na ČT2  Dicte - kriminální reportérka (2013 Dánsko), taky 10. dílný seriál, který mi dříve nějak unikl a jsou celkem 3 série, zatím celkem dobrý.... 

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem se od ženy dozvěděl, že se mi chce jít do kina na Panství Downton nebo jak se to píše. Mohu doporučit. Usnul jsem během prvních dvou minut. Po celou dobu nejspíš vyrovnaná hlasitost bez emočních změn. Probudil jsem se až před koncem. Manželka moc spokojená, že jsem s ní šel do kina. A já konec konců vyspalý, což taky není k zahození.

Odkaz ke komentáři

Já jsem se od ženy dozvěděl, že se mi chce jít do kina na Panství Downton nebo jak se to píše. Mohu doporučit. Usnul jsem během prvních dvou minut. Po celou dobu nejspíš vyrovnaná hlasitost bez emočních změn. Probudil jsem se až před koncem. Manželka moc spokojená, že jsem s ní šel do kina. A já konec konců vyspalý, což taky není k zahození.

:)

Odkaz ke komentáři

Včerejší "Princip slasti" - opět jsem usnul a probudím se jako v prvním díle v momentě, kdy se v ději souloží.... to mě udivuje  :) , jinak opět nic moc. Jak jsem psal, že možná to bude dobré, tak asi až v tom posledním díle.

Odkaz ke komentáři

Umbrella academy...novej seroš...zajímavý mix Fargo, Xmen, Watchmen a Misfits...po 5.dílech a zda se mi to pořád lepší.

Princip slasti...dva díly stačily až nad hlavu...víc mi netřeba.

Superstore...fajn oddechový sitcom z prostředí a personálem velkého obchoďáku...sledujuju s přítelkyní a dá se to

El Camino...pěkný návrat k Breaking Bad...není to nějaká bomba, ale nenudil sem se ani chvilku, za mě dobrý.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Zkusil sem asi deset minut Lajna 2 a wtf, to je nějaká komédie pro hokejový frustráty? To asi režíruje Troška pod psejdoninem.

Nemáte někdo něco jako ten Mr. Mercedes? 2017 a vůbec sem vo tom nevěděl. 

Odkaz ke komentáři

Zkusil sem asi deset minut Lajna 2 a wtf, to je nějaká komédie pro hokejový frustráty? To asi režíruje Troška pod psejdoninem.

Nemáte někdo něco jako ten Mr. Mercedes? 2017 a vůbec sem vo tom nevěděl. 

Pokud chceš něco mimo USA mainstream tvrobu tak zkus zabrousit do španělských vod. Doporučuju La Casa de Papel. 

Odkaz ke komentáři

Vcera sem konecne sebral odvahu a sel na Nabarvene ptace. Po cas predstaveni odesli 3 lidi a 3 lidi prisli, takze to asi byli ty sami lidi a tudiz nikdo vlastne neodesel. Tudiz, publikum zde nebylo tak zhyckane jako kdyz pry odchazeli lidi z premiery. No a musim rict ze to Marhoul udelal opravdu pekne, na to, jaka je predloha. Nejvic se mi libil vykon Sandse a Peppera.. z domacich prijemne prekvapila Jitka Cvancarova, a to nejen tim ze byla povetsinou naha. Knizku jsem cetl a myslim ze film ji dustojne vystihl.

Odkaz ke komentáři

Ja se chtel pridat do rad filmovych fajnsmekru, tak sem si pustil skleneny pokoj. Jednak su brnak, druhak ten barak miluju, tretak sem aji knizku precet - sice cast po valce uz me moc nebrala, ale rek sem si budiz. To byla picovina jak zvon, dokoukal sem to jen s nejvetsim sebezaprenim. Nudny, plytky, trapny, nezazivny, no ty vole...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...