Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Altualizace meho snazeni o zaceleni propastnych nedostatku v oblasti moderni filmove tvorby. Twin PeaksPuvodni serial skvely! Fakt jsem byl nadseny...minimalne do pulky druhe serie, pak uz zaclo hodne Lynchovatet, ale dobry. Hltal jsem to jednim dechem a ty postavy miluju Nasledoval film. To uz bylo trosku uchylnejsi, ale slo to. Konecne holky ukazaly kozy! Aktualne 3. dil noveho serialu. Jima me neblahe tuseni, ze uz je to prilis extravagantni. Nevim nevim kolik casu tomu jeste dam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Altualizace meho snazeni o zaceleni propastnych nedostatku v oblasti moderni filmove tvorby. Twin PeaksPuvodni serial skvely! Fakt jsem byl nadseny...minimalne do pulky druhe serie, pak uz zaclo hodne Lynchovatet, ale dobry. Hltal jsem to jednim dechem a ty postavy miluju Nasledoval film. To uz bylo trosku uchylnejsi, ale slo to. Konecne holky ukazaly kozy! Aktualne 3. dil noveho serialu. Jima me neblahe tuseni, ze uz je to prilis extravagantni. Nevim nevim kolik casu tomu jeste dam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Davas ten jejich slang bezntizulkuy? Ja ne. Zkus seriscThe Wire - fakt dobry, no spoliers, ale vlastne nevis kdo jře vetsinsvine dealosi nebo bengs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Davas ten jejich slang bezntizulkuy? Ja ne. Zkus seriscThe Wire - fakt dobry, no spoliers, ale vlastne nevis kdo jře vetsinsvine dealosi nebo bengs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 A pro citlivky a milovniĺky psu Hachiko ... uronil jsem slzu fakt b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 A neco malo pro intose:Sedms pecetPlechocy bubinekMarketa lazarova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Já tam jedu primárně jejich True Crime dokumenty, dával jsem pár stran zpět sumář. Pak stand-up comedy, taky dobrý. Maz Jobrani. Jim Jefferies. Ricky Gervais. Formula 1 Drive to Survive. I pro nefandy motorismu rozhodně koukatelný. Chef?s Table. Kulinařina na master úrovni. Pecka. Ze seriálů, cca cos sám psal. Plus třeba Punisher neni zlej. 13 Reasons Why, pokud se líbil Sex Edu. Na S02 After Life se hodně těšim!Jo Jefferiese, Gervaise, Luis CK, Carra mám taky najetý. 13 reasons why jsem vzdal někde v polovině první série. Ještě jsem teď vlastně viděl Drug Lords díl o Escobarovi, to je dobrý. Něco z těch true crime asi zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Neco z ruska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Neco z ruska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Jenom vodku a kaviár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ragu: Za me tuto https://www.csfd.cz/film/517880-psychiatr/prehled/Mene zname, ale tahle dobovka se fakt hodne povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Aktuálně jsem rozkoukal toto: https://www.csfd.cz/film/756500-see/prehled/ Velice zajímavé téma, a opravdu velice rychle to utíká. Jsem tedy zatím jen u s01e03, ale vypadá to dobře. Nic co by člověka posadilo na prdel, ale stačí zkusit dva díly a člověk ví, zda mu to sedne nebo ne. Pokud ne, dejte ještě třetí, ten je fakt hustej Půjčím si jedno hodnocení z ČSFD se kterým se ztotožňuji: "Pominuli fakt, že i po staletích slepoty vypadají lidé tak krásně a uhlazeně, že dokáží stavět dokonalá estetická obydlí a šít krásné oděvy, je See neskutečná vizuální žranice se super brutální akcí, úžasným soundtrackem, plně funkčním příběhem a s vodníkem, kterej konečně dokazuje, že není jenom tupá mlátička, ale umí i slušně hrát." P.s. Vodníkem je myšlen Momoa, který hrál v Aquamanovi ... Upraveno 22. března 2020 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ten "Psychiatr" vyzerá sľubne, díky za tip. Ja som pred chvíľou dopozeral toto:https://www.csfd.cz/film/787059-banker/prehled/Nenápadné, ale solídne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Hustý...Podle skutečnosti Na HBOhttps://www.csfd.cz/film/747755-nasi-kluci/prehled/ Upraveno 22. března 2020 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Co byste doporučili na Netflixu? Seriály, filmy, dokumenty, standupy..Budu se opakovat. Peaky Blinders Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Prima Max.Neznámý voják.Teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Outsider.Na ten serial jsem se moc tesil. Prispely k tomu zdejsi ohlasy, urcite osoba autora literarni predlohy a hodnoceni na CSFD. Po prvnim dilu jsem byl nadseny.Z tohoto duvodu jsem se rozhodl, ze si tento serial budu davkovat, at ho nezhltam prilis horky.Predeslu, ze se mi ten serial libil. Nejaka ale tam byla...Musim se priznat, ze v cca pulce serialu jsem se zamyslel nad tim, kam se podel ten nastup, ktery jsem citil po prvnim dile. Kde je ten najezd a to tajemno? Bude to vir co zabiji, sekta, nebo mimozemstani? Tento prvni zasek pricitam na vrub scenari, slozitosti postav atd.Dalsi pokles byl, kdyz byl fyzicky odhalen hlavni bubak. Pocit stisnenosti byl pryc. Vzpomente si na sceny, kdy ten bubak navstivil dum hlavniho detektiva a sedel u nej doma na zidli v kuchyni, nebo kdy se tvar toho netvora mihla v kapuci na obrazovce? Oproti tomu postavme scenu, kde se bubak z masa a kosti krmi v jeskyni. Jsou to dva rozdilne zpusoby, jak divakovi naservirovat strach. Muj nazor je, ze kdyz nam ukazi bubaka, ten zacne komunikovat s okolim, tak strach pomine. Ke konci nam naserviruji slusnou prestrelku, kde povinne zemre jeden hodny polda, jeden psychotik s ovidentne socialnimi problemy a jeden uspesny pravnik. Hezky vyvazene, hlavne at nejakou skupinu nenastveme.Na druhou stranu jsem rad, ze jsem tento serial videl, v kostce nebyl spatny. https://www.csfd.cz/film/774835-outsider/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanJ Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Hustý...Podle skutečnostiNa HBOhttps://www.csfd.cz/film/747755-nasi-kluci/prehled/Souhlasím, výborné, i když trochu zdlouhavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Outsider.Na ten serial jsem se moc tesil. Prispely k tomu zdejsi ohlasy, urcite osoba autora literarni predlohy a hodnoceni na CSFD. Po prvnim dilu jsem byl nadseny.Z tohoto duvodu jsem se rozhodl, ze si tento serial budu davkovat, at ho nezhltam prilis horky.Predeslu, ze se mi ten serial libil. Nejaka ale tam byla...Musim se priznat, ze v cca pulce serialu jsem se zamyslel nad tim, kam se podel ten nastup, ktery jsem citil po prvnim dile. Kde je ten najezd a to tajemno? Bude to vir co zabiji, sekta, nebo mimozemstani?Tento prvni zasek pricitam na vrub scenari, slozitosti postav atd.Dalsi pokles byl, kdyz byl fyzicky odhalen hlavni bubak. Pocit stisnenosti byl pryc. Vzpomente si na sceny, kdy ten bubak navstivil dum hlavniho detektiva a sedel u nej doma na zidli v kuchyni, nebo kdy se tvar toho netvora mihla v kapuci na obrazovce?Oproti tomu postavme scenu, kde se bubak z masa a kosti krmi v jeskyni. Jsou to dva rozdilne zpusoby, jak divakovi naservirovat strach. Muj nazor je, ze kdyz nam ukazi bubaka, ten zacne komunikovat s okolim, tak strach pomine. Ke konci nam naserviruji slusnou prestrelku, kde povinne zemre jeden hodny polda, jeden psychotik s ovidentne socialnimi problemy a jeden uspesny pravnik. Hezky vyvazene, hlavne at nejakou skupinu nenastveme.Na druhou stranu jsem rad, ze jsem tento serial videl, v kostce nebyl spatny. https://www.csfd.cz/film/774835-outsider/prehled/ Příště, až budeš rozborovat nějaké dílo.Tak napiš, něco jako spojler. Pičovole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 (upraveno) marosh: mas pravdu, sorac.Edit: prosim o vymazani, nebo vytvoreni spoileru, diky moc. Upraveno 25. března 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se