Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Dneska na ČT2 ve 20:20 -

Hrdý Budžes

Celý den jsem vydržel na pokoji s puštěnou Novou, výměnou za přepnutí na tuhle skvělou hru. Mám smůlu na spolunocležníky - nechápou a remcaj, že je lepší Výměna manželek. Ještě že v pátek mi proběhne výměna pacientů a ještě že jsem jen na trojlůžkáčí...

"Začalo hezké počasí, začly problémy v tělocviku..." :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je smutný příběh Ricous, samozřejmě se připojuji k ostatním a přeji rychlé uzdravení" Byl jsem v ústavu před osmi lety naposledy /musím zaťukat/ asi měsíc s komplikovanou zlomeninou paty a plně tě chápu, je to pruda" Ale jak říkal jsi, že tám máš Notebook, šup špuntíky do ušáků a když jsme u těch filmečků, tak co třeba nový Sherlock Holmes s Robertem Juniorem? Právě jsem ho zkouknul a moc moc příjemné pokoukání :-)

Odkaz ke komentáři

...když jsme u těch filmečků, tak co třeba nový Sherlock Holmes s Robertem Juniorem? Právě jsem ho zkouknul a moc moc příjemné pokoukání :-)

Si snad děláš srandu... Já dneska dal odpo jedinej film, a to Sherlocka Holmese :D Hele, jasnovidče, nemáš čísla na sportku...?

Jinak SH se mi líbil, navzdory ne moc kladné kritice.

Odkaz ke komentáři

Celý den jsem vydržel na pokoji s puštěnou Novou, výměnou za přepnutí na tuhle skvělou hru. Mám smůlu na spolunocležníky - nechápou a remcaj, že je lepší Výměna manželek. Ještě že v pátek mi proběhne výměna pacientů a ještě že jsem jen na trojlůžkáčí...

"Začalo hezké počasí, začly problémy v tělocviku..." :D

od neděle se už hádat nebudete :suicide_anim:

http://www.novinky.cz/kultura/223448-televize-nova-meni-prekvapive-program.html

Odkaz ke komentáři

Já za tím vidím salámia, že von tu Novu rozkládá zevnitř... :thumbsup_anim:

Jinak jeden ze spolunocležníků (33) se zhrozil, jakoby se mu zhroutil život - prý co bude večer dělat a jestli neznám program Primy. Ten druhý (26) ani nehnul brvou s tím, že se holt bude dívat na tu tureckou telenovelu. Určitě to prý nebude špatný, jinak by to Nova nekoupila... :lol2:

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Si snad děláš srandu... Já dneska dal odpo jedinej film, a to Sherlocka Holmese :D Hele, jasnovidče, nemáš čísla na sportku...?

Jinak SH se mi líbil, navzdory ne moc kladné kritice.

Ha, jsem tě dostal, vždyť ležím vedle tebe :P A nekoukej tak po mě!! Hmm, asi blbá sranda, neležím, ale možná by jsme dobře pokecali" Jinak zítra nám na programu Milionář z chatrče, každej říká že v poho a já mám od Boyla úplně všechno, a všechno se mi moc líbí, tak už se těším"

Odkaz ke komentáři

Ha, jsem tě dostal, vždyť ležím vedle tebe :P A nekoukej tak po mě!! Hmm, asi blbá sranda, neležím, ale možná by jsme dobře pokecali" Jinak zítra nám na programu Milionář z chatrče, každej říká že v poho a já mám od Boyla úplně všechno, a všechno se mi moc líbí, tak už se těším"

Já mám na zítřek "Duel" a "Na odstřel" - vůbec nevím, vo co go, kvůli překvapení se ani nechci koukat na čsfd.
Odkaz ke komentáři

momentálně si po večerech sjíždím Drsného Harryho......Eastwooda můžu a Harry mne prostě baví !!!!

" když vidím chlapa,co chce znásilnit ženu,prostě ho zastřelím! .....Znásilnit??? Jak jste to mohl vědět???.....mno...když vidím nahého chlapa,jak honí ženu s řeznickým sekáčkem v ruce a má při tom erekci,nemyslím si,že jde vybírat na červený kříž.........aha....to máte asi pravdu " :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

momentálně si po večerech sjíždím Drsného Harryho......Eastwooda můžu a Harry mne prostě baví !!!!

" když vidím chlapa,co chce znásilnit ženu,prostě ho zastřelím! .....Znásilnit??? Jak jste to mohl vědět???.....mno...když vidím nahého chlapa,jak honí ženu s řeznickým sekáčkem v ruce a má při tom erekci,nemyslím si,že jde vybírat na červený kříž.........aha....to máte asi pravdu " :lol2: :lol2:

A kdy bude SW M29 s 6" hlavní? :D

"My vás nenecháme jen tak odejít."

"Kdo my?"

"Smith, Wesson a já!"

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zas koukal na Il Divo a pořád nevim...

http://www.youtube.com/watch?v=cw-qm-liCPA&feature=related

edit: video nejak neslo

Upraveno uživatelem vanderB.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...