ricous Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Dneska na ČT2 ve 20:20 - Hrdý Budžes Celý den jsem vydržel na pokoji s puštěnou Novou, výměnou za přepnutí na tuhle skvělou hru. Mám smůlu na spolunocležníky - nechápou a remcaj, že je lepší Výměna manželek. Ještě že v pátek mi proběhne výměna pacientů a ještě že jsem jen na trojlůžkáčí... "Začalo hezké počasí, začly problémy v tělocviku..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 To je smutný příběh Ricous, samozřejmě se připojuji k ostatním a přeji rychlé uzdravení" Byl jsem v ústavu před osmi lety naposledy /musím zaťukat/ asi měsíc s komplikovanou zlomeninou paty a plně tě chápu, je to pruda" Ale jak říkal jsi, že tám máš Notebook, šup špuntíky do ušáků a když jsme u těch filmečků, tak co třeba nový Sherlock Holmes s Robertem Juniorem? Právě jsem ho zkouknul a moc moc příjemné pokoukání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 ...když jsme u těch filmečků, tak co třeba nový Sherlock Holmes s Robertem Juniorem? Právě jsem ho zkouknul a moc moc příjemné pokoukání :-) Si snad děláš srandu... Já dneska dal odpo jedinej film, a to Sherlocka Holmese Hele, jasnovidče, nemáš čísla na sportku...? Jinak SH se mi líbil, navzdory ne moc kladné kritice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Celý den jsem vydržel na pokoji s puštěnou Novou, výměnou za přepnutí na tuhle skvělou hru. Mám smůlu na spolunocležníky - nechápou a remcaj, že je lepší Výměna manželek. Ještě že v pátek mi proběhne výměna pacientů a ještě že jsem jen na trojlůžkáčí... "Začalo hezké počasí, začly problémy v tělocviku..." od neděle se už hádat nebudete http://www.novinky.cz/kultura/223448-televize-nova-meni-prekvapive-program.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) od neděle se už hádat nebudete http://www.novinky.cz/kultura/223448-televize-nova-meni-prekvapive-program.html Já za tím vidím salámia, že von tu Novu rozkládá zevnitř... Jinak jeden ze spolunocležníků (33) se zhrozil, jakoby se mu zhroutil život - prý co bude večer dělat a jestli neznám program Primy. Ten druhý (26) ani nehnul brvou s tím, že se holt bude dívat na tu tureckou telenovelu. Určitě to prý nebude špatný, jinak by to Nova nekoupila... Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Já za tím vidím salámia, že von tu Novu rozkládá zevnitř... si piš, že zatím je on, podle hesla, když já nemám doma TV, nebudete ji potřebovat ani vy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Si snad děláš srandu... Já dneska dal odpo jedinej film, a to Sherlocka Holmese Hele, jasnovidče, nemáš čísla na sportku...? Jinak SH se mi líbil, navzdory ne moc kladné kritice. Ha, jsem tě dostal, vždyť ležím vedle tebe A nekoukej tak po mě!! Hmm, asi blbá sranda, neležím, ale možná by jsme dobře pokecali" Jinak zítra nám na programu Milionář z chatrče, každej říká že v poho a já mám od Boyla úplně všechno, a všechno se mi moc líbí, tak už se těším" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Ha, jsem tě dostal, vždyť ležím vedle tebe A nekoukej tak po mě!! Hmm, asi blbá sranda, neležím, ale možná by jsme dobře pokecali" Jinak zítra nám na programu Milionář z chatrče, každej říká že v poho a já mám od Boyla úplně všechno, a všechno se mi moc líbí, tak už se těším" Já mám na zítřek "Duel" a "Na odstřel" - vůbec nevím, vo co go, kvůli překvapení se ani nechci koukat na čsfd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Hlavně jestli tvoji spolupacoši nechrápou, já byl v nemocnici přes týdena vůbec jsem se nevyspal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Hlavně jestli tvoji spolupacoši nechrápou, já byl v nemocnici přes týdena vůbec jsem se nevyspal... Tohle je v poho - u nás děsně chrápu já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Neviem či ste videli toto, ale veľmi sa mi páčil oplatí sa pozrieť Män som hatar kvinnor a dnes somsi pozrel Takers a tiež sa dá. Viac sa mi páčil ten prvý, je to európska tvorba a je to aj cítiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 hlavne nepozerajte Human Centipede ani v ramci oddychu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 momentálně si po večerech sjíždím Drsného Harryho......Eastwooda můžu a Harry mne prostě baví !!!! " když vidím chlapa,co chce znásilnit ženu,prostě ho zastřelím! .....Znásilnit??? Jak jste to mohl vědět???.....mno...když vidím nahého chlapa,jak honí ženu s řeznickým sekáčkem v ruce a má při tom erekci,nemyslím si,že jde vybírat na červený kříž.........aha....to máte asi pravdu " :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Neviem či ste videli toto, ale veľmi sa mi páčil oplatí sa pozrieť Män som hatar kvinnor a dnes somsi pozrel Takers a tiež sa dá. Viac sa mi páčil ten prvý, je to európska tvorba a je to aj cítiť. Toho prvního chystá Fincher re-make. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Dnes jsem si film pustil a.... dobrýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 momentálně si po večerech sjíždím Drsného Harryho......Eastwooda můžu a Harry mne prostě baví !!!! " když vidím chlapa,co chce znásilnit ženu,prostě ho zastřelím! .....Znásilnit??? Jak jste to mohl vědět???.....mno...když vidím nahého chlapa,jak honí ženu s řeznickým sekáčkem v ruce a má při tom erekci,nemyslím si,že jde vybírat na červený kříž.........aha....to máte asi pravdu " :lol2: A kdy bude SW M29 s 6" hlavní? "My vás nenecháme jen tak odejít." "Kdo my?" "Smith, Wesson a já!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) A kdy bude SW M29 s 6" hlavní? "My vás nenecháme jen tak odejít." "Kdo my?" "Smith, Wesson a já!" Nelezou Ti ty pistole už na hlavu? Kde kliknu, všude vybafne pistole... Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Tak jsem zas koukal na Il Divo a pořád nevim... http://www.youtube.com/watch?v=cw-qm-liCPA&feature=related edit: video nejak neslo Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Netypická zombíčina Fido Předevčírem to dávali na jedničce, ale pozdě, takže jsem viděl jen dvacet minut. Ale hned od titulků mě to zaujalo (dokumentárně pojato). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Dnes jsem si film pustil a.... dobrýýýý To jsem rád ,že jsem nekecal...mi se líbil a to dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se