Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, Klotzman napsal:

Zkoukl jsem nového Frankensteina od Guillerma del Tora a dobrý. Vyznívá docela věrně v duchu předlohy od Mary Shellyové, i když ta, pokud mne paměť neklame, končila o něco optimističtěji. Přidané postavy nejsou na závadu, Christoph Waltz je neodolatelný a vizuálně je to překrásné.

vidím to podobně, viděno před dvěma dny, Waltz vždy přesahuje kvalitu filmu. Jeden z mála filmů, kde mi děj "pozpátku" nevadí.

• Like 1
Odesláno

Vcera v kine Neporazitelni, za me dobry, vysoky hodnoceni odpovida. 

Ale co me vcera nebetycne sralo, ze se v sale sesla neobycejne silna skupina poziracu popcornu. Navic u nas ve vesnickym kine ho davaji v pytliku, coz tem zvukovym efektum dava extra smrnc. Takze - jak jsme se pak se zenou shodli - jsme celou dobu svadelo boj mezi odchodem a tim, ze vstaneme a velmi neotesane upozornime, ze nejsme v hospode. 

Odesláno

Sny o vlacích https://www.csfd.cz/film/1617630-sny-o-vlacich/prehled/

existenciální filmová mediatace, ocení všichni, co tu adorovali Dokonalé dny a přitom spíš přispívají do vláken Red Wing, Raw Denim, Sekery a štípání dřeva a mnohých dalších… (spoiler: v jednom záběru myslím i hodinky byly😎)

Odesláno

Hodně dlouho jsem to odkládal,už když jsem četl  že se to připravuje říkal jsem si proč?? no a včera jsem našel odvahu a mrknul🥴

Bože,vrchol trapnosti a totální odpad !! Babovřesky jsem neviděl,ale věřím že je to kvalitnější podívání jak toto 🤣

na nějaký věci se prostě nemá sahat a toto je jedna z nich

https://www.csfd.cz/film/1510978-blazniva-strela/prehled/

Odesláno

Doporučuji seriál "Stranger Things". Je plný napětí, dobrodružství, nostalgie a skvělých herců. Ideální na večer, když chceš zažít tajemství a trochu sci-fi atmosféry. Uvidíš, že tě chytne a nepustí až do poslední epizody.

Odesláno
V 27. 11. 2025 v 18:37, African napsal:

Mě mega bavil Surfař s Cagem 👍 Na HBO plus je k mání...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Včerá jsem na to mrkl a podle mě hrozná pičovina, ale každýmu se líbí něco jinýho. Mělo mě trknout už to hodnocení na CSFD  60%

Hodina a půl promrd... času

Odesláno
3 hours ago, AlfGS said:

Včerá jsem na to mrkl a podle mě hrozná pičovina, ale každýmu se líbí něco jinýho. Mělo mě trknout už to hodnocení na CSFD  60%

Hodina a půl promrd... času

Široké obecenstvo si tento film určitě nenajde, takže hodnocení na ČSFD ani moc nepřekvapí 😆 Já mám poslední dobou problém dokoukat vůbec filmy dokonce, většina se vypíná v první půlce a když už u něčeho vydržím, beru to jako že mě bavil. Zaujal mě ten koncept na čem byl postavený, jelikož když jsem vyrůstal v Africe, surfaři tam skutečně měli své gangy, své pláže kde nikdo mimo ně nesměl surfovat a stejně tak různé rituály a nově příchozí si své místo museli vybojovat a nějak zaujmout. Myslím že to tak je dodnes v různých lokálních surfařských komunitách po celém světě. A ještě k mám rád hodně Nicolase Cage a celý ten příběh zlomeného člověka.... takže nakonec z filmu nadšený a už jsem ho viděl dvakrát 😅

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...