Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty joo... Mě se víc líbí ta tmavá luneta a čísla. Nešla by švýcarská kombinace? :lol2:

Teď vážně: já osobně bych volil čísla. Přijde mi ten cifr víc vyvážený a výraznější. Na tom prvním vidím přesný čas tak nějak intuitívně hned, na tom druhém chvilku tápu, než se zaměřím.

Odesláno

Souhlas s JaRooN, taky bych volil čísla, na ty černé koukám koukám a čas nemůžu odečíst... navíc se mi hnědá víc líbí v kombinaci s tím řemenem a cifr mi přijde vyváženější....za mě tedy hnědý kus!

Odesláno

A teť "babo raď" Záleží na tom jestli to mají být hodinky jedinné nebo se budou střídat s jinými na různé nošení. Líbí se mi oboje, ty první jsou lépe čitelné (potápění a jiné náročnější akce) a ty druhé mají i kus elegance. To bude náročný výběr :-)

Odesláno

Za mě koupit ty hnědý, nahodit černou vložku do lunety a tah.

Hlavně žádný barevný blbinky, který se dřív, nebo později okoukaj.

Odesláno

Já to vidím takhle (že to nějak vidím neznamená, že jsem rozhodnutý) :

Ty první : Jsou takové víc hodinkovaté, víc tool a na běžné nošení, než jen potápky, mají jasnou "severojižní" orientaci, tím myslím dvanáctku, šestku, trochu větší logo a plastický znak - korunku. Každá minuta je ještě rozdělená indexy na čtvrtiny a této lepší možnosti odečtu času odpovídá i zašpičatění a délka ruček, kromě hodinové, která je bohužel krátká a IMHO ohavná. Leštěné části ruček a okraje znaku - korunky nad nápisem Glycine dokáže při určitém úhlu pohledu vytvořit pěkný efekt (který ale patří spíš k jinému vizuálnímu stylu), pod jiným úhlem naopak zanikne na pozadí černého ciferníku a ručky zdají menší a tenčí. Orámování datumovky se mi osobně tady líbí. Font písma je OK, hnědá luneta je možná méně univerzální při výměně řemenů

Ty druhé : Univerzálnější diver styl, trochu elegantnější, méně nápadné, více zaměřené na celkový dojem, než na funkci přeného odečtu času. S tím souvisejí jednoduché a jen lehce zahrocené ručky, menší nápisy i neohraničená datumovka. Jako většina hodinek s indexy jsou jakoby trochu slepé, na ploše ciferníku je mnoho podobně výrazných (nevýrazných) informací. Odečet času ale bude jistě v pořádku, díky dostatečně dlouhým, silným a jednobarevným ručkám. Na příslušném řemenu si je dovedu přestavit i k obleku.

Odesláno

Horhe ví co říká a má pravdu.Ty bodový indexy se až ztrácí pod masivníma ručkama,jako by k sobě ani nepatřily.To je nejvíc vidět na reálnejch fotkách.A černá luneta,přiměřená velikost indexů k ručkám v kontru s tahem je nikdy neobehraná stará písnička.Tohle by byla kombinace pro mně,taková alá Fortis bez day.

Odesláno

Po prvom vizualnom porovnani som chcel napisat indexy, po precitani Horheho navrhu suhlasim s nim, cisla a ciernu vlozku do lunety.

Hodinova rucicka na mna sice posobi divne, ale zvysok je vyvazeny lepsou datumovkou, stupnicou, fontom a minutovou rucickou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...