Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

Seiko...Sumo...Chrono... Všechno...dohromady.. :-) attachicon.giftapatalk_1572820384799~01~01.jpgattachicon.giftapatalk_1572820384799~01.jpg

toto naozaj nema limit. az daju na trh Pressage Sumo so smaltom a buziručičkami, tak vydrazim vsetky svoje Seika a dam to na charitu. A mam divnu obavu, ze nebudem musiet tak dlho cakat...  :frusty:

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty chronosuma jsou teda dobře podivný... Ale Ninja nebudou na živo špatné, jestli budou takové, jak je měli modnuté v Pražském Hodinářství. Mít na ně ruku, tak o tom přemejšlím, kdyby byly za nějakých 15-20, tak s tím 70h strojkem to budou super hodinky.

Ale ruku mám naštěstí 15.5 a budou stát tak tři pětky, tak jsem v klidu :D

Odkaz ke komentáři

toto naozaj nema limit. az daju na trh Pressage Sumo so smaltom a buziručičkami, ...  :frusty:

Tobě ten smalt ale HODNĚ leží v žaludku :) Na potápky by to přitom funkčně vzato bylo lepší než sunburst. Kočkopes by to samozřejmě byl.

Když si tak řikám, co mě za posledních pát let z S novinek zaujalo do tý míry, že jsem si to koupil, skončím u pesudotuňáků s plastovým shroudem. To je smutný (a taky jeden z důvodů, proč člověk skáče po Ananta NOS chronech apod.).

Mimochodem ty LX - není to naživo marný, trochu MM300 MACHO Edition.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři

Tobě ten smalt ale HODNĚ leží v žaludku :) Na potápky by to přitom funkčně vzato bylo lepší než sunburst. Kočkopes by to samozřejmě byl.

Když si tak řikám, co mě za posledních pát let z S novinek zaujalo do tý míry, že jsem si to koupil, skončím u pesudotuňáků s plastovým shroudem. To je smutný (a taky jeden z důvodů, proč člověk skáče po Ananta NOS chronech apod.).

Mimochodem ty LX - není to naživo marný, trochu MM300 MACHO Edition.

Sunburst na potapkach mi lezi v zaludku viac, ale je to jedno. Smalt je u nich asi v kurze, tak som tam dal smalt. Je to prast jako uhod. Kludne ich mohli dat aj ana-digi na styl neo arnie sumo. A okorenit to nejakym cartoonom, kde kapitan kobayashi prca tigra do zadku a spieva pri tom francuzsku hymnu. Nieco take, aby bolo kazdemu jasne, ze Seiko sa definitivne zblaznilo. Aj ked mam obavy ze hranice su este omnoho dalej :)

LX - len smelo do toho. Vyjeb za to 6 litrov a o dva roky vyjdu so solarnou ubozkou za stvrtinu. S argumentom ze "ved sa predaju tak co hundres"..

Odkaz ke komentáři

Tak já bych se byl bil spíš za to druhé, ale to je buřt. Samolibé úsměvy...hmm, nepotěší, ale asi se dají očekávat (bohužel). Jeden zákazník je pro výrobce méně než kapka v moři. Občas mám takové záchvaty, jakože tenhle typ přístupu pro mě hraje velkou roli při výběru, ale najít jiný je prakticky nemožné a kdybych se měl zatvrdit, to bych chodil nahej a spásal trávu za domem...

Odkaz ke komentáři

Sovětskou hymnu?

Není to naživo marný ? koupím si to, to jen aby bylo jasno.

jasne, zas to vsetko neber osobne.. neviem ako to po slovensky povedat aby to bolo vseobecne.. v mnoznom cisle? nebola to reakcia na to, ze podla teba vyzeraju ok. aj podla mna vyzeraju dobre. ale seiko ti (vam, nam) nasti do polievky v priamom prenose. ja som uz pri takych sumach za Seiko extremne opatrny a radim to kazdemu. Za 6tis euro sa uz dnes daju kupit vselijake hodinky. 

Odkaz ke komentáři

Psal jsem to jen pro jistotu, fakt. Těch pár cvoků, co to tu přese všechno bere vážně, si už co se duševního zdraví týče nemůže vzájemně důvěřovat. Všeobecný podmět jinak umím :)

Ještě k rozhovoru se Seikopánem - došlo na GS chrona v praxi. Rychle pochopil, že se nesnažím rozporovat velkou korunku jako takovou :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...