McStinger Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 To se mi moc líbí. Vezmeš hodinky, stejné pouzdro, strojek, zdobení, tah, ručičky a změníš barvu cifru, lunety, kyklopa se safírem a nápis limited edition, zabalíš to do velké krabice a prodáš za trojnásobnou cenu. A šťastný majitel má sice v podstatě úplně stejná Suma jako všichni ostatní, lišící se pár drobnostma v řádech stokorun a všichni jsou spokojení. Možná na to mám špatný názor, ale pod pojmem "limited edition" bych si za ty peníze asi představoval něco trochu víc než pár "kosmetických" úprav.V Thajsku stoja Sumá oficiálne 26000,- THB. Limitka 33500,- THB. Čiže nie za trojnásobok, ale za cca 30% navyše máš limitku, ktorá je limitkou aspoň tou inou farbou, zafírom, číslovaním a pekným balením. Na rozdiel od niektorých "limitiek", kde sa na bežný model natlačí obrys lietadielka, napíše niečo v zmysle Veloce Bicolori a je hotovo . Že tie thajské limitky vykúpia pochybné existencie za účelom získania mrzkej marže je už vec druhá a je spôsobená existenciou chronobláznov, strácajúcich pojem o rozumnej výške investovanej sumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tyto limitky mi prijdou takove ciste a ten safir jako bonus, dobry ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tyto limitky mi prijdou takove ciste a ten safir jako bonus, dobry ne?Dobry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tak oni jsou to v podstate stary Suma se safirem v jiny barve:-)Ano, stejný názor mám i na starý suma . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Dobry.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Na kolik by mohla vyjít výměna kalibru za 4R v skx007? Nějak mne to začíná svědit...Už jsem do nich nacpal co šlo, tak se před strojkem nezastavím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Jsou nadherne. Jak rikava Baker, suma jsou prejete MM, ale tyhle se povedly. Safir, no konecne Fakt pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 (upraveno) Jsou nadherne. Jak rikava Baker, suma jsou prejete MM, ale tyhle se povedly. Safir, no konecne Fakt pekne. Majú niečo do seba aj v tej striebornej farbe. Inak zafír majú aj predchádzajúce limitky (zelené, žlté).Chumpus, chceš ich teda, či nie? Upraveno 23. října 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Jen doplním, že pochtívám kalibr 4R36 pouze. Nebo pořídit co nejlevnější hodinky s tímhle strojkem, kalibry prohodit a zbylý bastl odeslat zalevno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Chumpus, chceš ich teda, či nie? Díky, nechci. Škoda peněz Třeba se ale v budoucnu objeví jiný thajský nesmysl, který by mě mohl zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Az ted jsem postrehl ten vzor na dialu u tech thajskych Sumo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 .. a jeste jedna fotka, pomlouval jsem tu to nove X logo... a tady to strasi jeste vic.. nahore pod napisem Seiko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 (upraveno) Toto by mohli byt oznacovane ako Seiko Planet, presne typy neviem. Seiko 5 Military series SRP621, 623,625,629,635 vsetko to budu asi rychlo cvaky zafoliovanych fungloviek niekde na krame. Preto to vyzera tak hnusne Upraveno 26. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Spíš si myslím, že to vypadá hnusně, protože to jsou celkem hnusné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Spíš si myslím, že to vypadá hnusně, protože to jsou celkem hnusné hodinky Naozaj si myslím, že by bolo dobre vyhnúť sa pri označovaní hodiniek slovu hnusný. V tomto prípade však inej cesty niet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 No ty Seiko Planet (hlavně tu černočernou a oranžovočernou) si dokážu představit na ruce nějakého puberťáka. Military modely si nedovedu představit na žádné ruce. I když ten bílý model by se hodil jako erár do domova s pečovatelskou službou pro přestárlé vojáky v lůně ostrova Hokkaidó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Ty bílý (možná krémový) budou naživo pěkný důchod se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Jdu blejt velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 (upraveno) Sharing pics of new Seiko 5s in 4R36 movement, 22mm lug width, 43+mm diameter, lume on 2,4,6,8 10, 12 dots and handsPrice range around 5,000php ++/--Polished finish case, oyster metal bracelets, hollow end links, with black pvd bezel/ss bezel Upraveno 27. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se