VojtaB Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Tyjo a to se mi i docela líbí, mám komplikace rád. Akorát je mi jasný, že když se budou dobře prodávat, tak to bude ve 20 verzích, takže nejspíš nic pro mě. Ale za mě fajn počin, jestli bude cena jako u běžnejch Presage kolem 12-15k, tak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Ano, jsou rovnou ve vice barvách..skoro schvalne jsem dal jen jednu, aby to vice pritahlo jen k hodinkam jako takovym.. ale tady je tedy zbytek.. :-) z wus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Před hodinou, ondrejm napsal: Normálně jsem teď asi 5 minut hledal datumovku, pak jsem dlouhou dobu přemýšlel, proč má minutový sčítač 31 minut. Pak jsem přemýšlel, proč mají minutový sčítač, když to nejsou chrona.... ale hodinky pěkný, jsem zvědav na živé fotky Taky jsem to přehlídl. Já osobně má raději explicitní číslici než ten ručkový ukazatel. Ale to je můj problém - a vlastně ani není ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Před hodinou, xbraj19 napsal: Ani ta GMT ručička by tam ve finále nemusela být Nejlíp jednoručky a hotovo ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Akurát som pred pár dňami potlačil chuť mať nejaké reči o neschopnosti pustiť von nejaké pekné GMT. Dátumovky je škoda, inak celkom pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 S datem i rezervou nátahu souhlas,... Ale proč mi je musejí zprotivit tolika barevnými variantami,... to abych měl pocit, že to mrskaj jak Baťa cvičky (Babiš rohlíky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Ale zas musite uznat, že všechny 4 barevné jsou pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Všechny ne, ty zelené. Respektive ano, zelené by byly, ale s lunetou barvy ciferníku. Jako proboha proč jim vrazili černou lunetu? Když všechny ostatní barevný provedení to mají sladěné ve stejném. A zrovna tahleta parkurová zelená by tam byla tak nádherná. Jak nemám zelenou vůbec rád, tak tuhletu naopak úplně miluju. Škoda, tímhle tu variantu úplně pohřbili - jistě, lidi si je koupí, o tom nepochybuju, ale vsadím se, že právě z tohohle důvodu zase i prodají, protože když ne hned, tak za čas to bude člověka dovádět přímo k šílenství, zvlášť když bude vědět, že ostatní to mají sladěné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Sto lidi, sto chuti. Ja to vidim presne opacne. Ta zelena s cernou lunetou je pekna a elegantni, zadnej kolotoc. Tahle verze se mi libi nejvic. Rezerva mi nevadi, ale datum v subcifru zatim psychicky nedavam. Jinak to jsou povedene hodinky ne ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Přátelé, omlouvám se za off topic, ale už mi to nedá. Sice do tohohle vlákna příliš často nepřispívám, ale lezu sem poměrně pravidelně. To jsem jediný, koho název vlákna začíná frustrovat? K tématu: Ty GMT jsou pěkné. Luneta je keramika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Jj, stacilo by odmazat ty roky.. nahlas prosim adminum.. ja z tapatalku to nedám.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Prý jsou nove prospexy Naomi Unemura nebo jak se jmenuje. Vi o tom nekdo neco?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 19 minutami, Vladar91 napsal: Prý jsou nove prospexy Naomi Unemura nebo jak se jmenuje. Vi o tom nekdo neco? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk jsou KRÁSNÝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Když jsem to četl, tak jsem si říkal, že to určitě budou další jinak barevný 6105... A ono jo https://www.ablogtowatch.com/seiko-unveils-prospex-sla049-and-sla051-dive-watches-commemorating-naomi-uemura/ Škoda, že to takhle neudělali na začátku a nezůstali jen u toho, to je jedno z mála spojení, co dává smysl... Na rozdíl od žraloka, co rád jezdí na hory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Když jsem to četl, tak jsem si říkal, že to určitě budou další jinak barevný 6105... A ono jo https://www.ablogtowatch.com/seiko-unveils-prospex-sla049-and-sla051-dive-watches-commemorating-naomi-uemura/ Škoda, že to takhle neudělali na začátku a nezůstali jen u toho, to je jedno z mála spojení, co dává smysl... Na rozdíl od žraloka, co rád jezdí na hory.Jo tenhle Japonský Messner je borec. Škoda že pro něj neudělali radši nějaké nové spešl landmastery jako limitku.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Seiko ma dostalo. Ten rozslapnuty kravinec ako ho svojho casu nemenovany kolega nazval, ma nikdy nebral. Prave naopak. Este to umocnovali vsetky SPB reinkarnacie. Ale modre limitky su skutocne nadherne. Az sa sam seba pytam, co na nich vidim, ved je to stale ten kravinec. Mam vsak obavy, ze do roka a do dna bude dalsich milion SPB verzii, ktore to uplne devalvuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Jestli se dá něco nazývat "téměř jistotou", tak je to tohle a na to se spolehni. Se divím, že se na to dneska už nedá vsázet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Hele a ty křivé datumy mezi 4. a 5., vám se to jako líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) před 18 minutami, Zmrzlinar napsal: Hele a ty křivé datumy mezi 4. a 5., vám se to jako líbí? No tak když máš hodinky na levé ruce a píšeš na klávesnici, tak na to číslíčko koukáš v podstatě v ose. Ale je to docela hnus, o tom žádná Upraveno 25. února 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Před hodinou, Zmrzlinar napsal: Hele a ty křivé datumy mezi 4. a 5., vám se to jako líbí? datum na 4:30 není žádná novinka, zase máš všechny plnohodnotné indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se