Jiří Sedlák Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Tohle je ovšem pěkné, dokonce i s tahem, ale dal bych tomu jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 https://www.fratellowatches.com/introducing-the-seiko-presage-style60s-gmt-in-blue-gray-and-black-live-pictures/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 jedine Seiko co mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 To je novinka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 14 hodinami, Harwey napsal: To je novinka??? chvilku počkej a bude reedice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 18 hodinami, gerhard napsal: jedine Seiko co mám Moc pěkný..neznám. btw už u moře?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Landmonster snm037 hej, kúpu sa odvážnejší, uz sa dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Zastesklo se mi po bilych hodinkach.. pekne jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 SEIKO pro holky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Novinky jsou ohlášené také u Astronů, komu se líbil design modelů s oktagonální lunetou, ale nesedělo menší pouzdro s 39 mm, toho by mohly zaujmout. Pouzdro se totiž zvětšilo na 40,7 mm, na živo by mohly být tradičně dost povedené číselníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Nové Padi "great blue" na skywatchesOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Zrovna na mě koukly na Instagramu. Oboje za mě nádherný hodinky, jen teda stále nějak neumím uchopit toho kyklopa. Bez kyklopa pro mě super modely prakticky bez jediné chybičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 před 6 minutami, Chronopetr napsal: Zrovna na mě koukly na Instagramu. Oboje za mě nádherný hodinky, jen teda stále nějak neumím uchopit toho kyklopa. Bez kyklopa pro mě super modely prakticky bez jediné chybičky. Však se kyklop dá sundat - nebo sw rovnou vymění cele sklíčko a “kyklopi” se nechá v záloze pro uvedeni do továrního stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Na insta vidím dokonca aj suma. Ja ani neviem zaujať postoj ku kyklopu. Mám ho len na samurajoch, ale nejak ma nevyrušuje, naopak je to vec, ktorá myslím robí hodinky zaujímavejšie.A ešte "real" fotka želv.Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 před 39 minutami, Pavel87 napsal: Však se kyklop dá sundat - nebo sw rovnou vymění cele sklíčko a “kyklopi” se nechá v záloze pro uvedeni do továrního stavu Jasně, modifikacemi se dají postavit prakticky nové hodinky, ale k tomu jsem zatím nenašel cestu. Beru hodinky takové, jaké vyběhly z továrny. Designéři je dělali s nějakým záměrem a my máme to štěstí, že je jich taková spousta, že si vybere každý, bez kompromisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Nějak jsem se vtom moři oceánů ztrácím ale hezké jsou, osobně kyklop naprosto nevadí, zásadně mě to ale nepmáhá, brýle jsou brýle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Ja teda nie som nadšený z farby minútovej ručičky a rovnakej farby písma na lunete. Chýba tomu trochu kikirikí, človeka by rýchlo znudili. Teda aspoň môjho človeka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Mě je dívny, že tato novinka nemá lumi index na trojce, když normální želvy už ho mají. Ale líbí se mi, jen už mám manty, tak by to nedávalo moc smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Čert vie, ako dlho už bol ten model pripravený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se