Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Deň našikmo, luneta pootočená... Čarovné. Oni tie produktové fotky proste vedia.

Vsak to je schvalne, abys vedel co v realu cekat ;)

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdroj FB, s komentárom ????????????????????????? ??????????????? (Modrá vymenila zelenú. Aká bude ďalšia farba?) :)

Odesláno

Sú celkom podarené. Aktuálne sa hýbu okolo 11000 THB, postup poznáš :D.

Aj keď na päťky sú pomerne drahé, momentálne sú stále o 1000 THB drahšie, než v akcii predávané SRPC23 a SRPC25.

Odesláno

Děkuji, začíná to se mnou cvičit :sweatdrop: Jako cena za 5tky vysoká, ale limitka a tohle je imho povedený model, měl jsem je v pepsi a sedí parádně. A třeba ty bílé s vínovou lunetou se už moc nevidí.... Když mi jebne, tak se ozvu :notworthy:

Odesláno

To kravské logo na dýnku je doufám jen nálepka...

celkem na jisto to bude barva zevnitr pruhledu, jako na vsech Petkach s pruhledem.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

tenhle model obecne, vc. povedene limitky, se mi taky libi, a jeste vic by se mi libil, kdyby mel lug distance 20 mm ;)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

baby sumo - s bílým cifrem a černou lunetou SNZF11 - byly moje první mechaniky tady na fóru. zajímavý je, že jako jedny z mála pětek se 7S se babysumo stále prodávají. no, zajímavý - vono to jsou docela dost povedený hodinky za ty peníze, v pepsi SNZF15 co jsem měl potom byly úplně parádní. to vlastně píše DavidLC taky..

kdyby vyšly v normální produkci se 4R, tak bych do nich snad zase šel..

Odesláno

Vraj available in december, orientačne 470 Eur z HongoKongoguku, či ako sa to píše

SBDC067

SBDC069

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...