Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aj keď teda so mnou fešáci pekne vybabrali, pretože na 25. výročie Landmastrov žiadnu limitku neurobili. Asi moje peniaze pri tej záplave iných modelov fakt nepotrebujú :-)

Sak si skupy jak nakupca v lidli, o teba sa zrovna potrhaju.. uznaj sam. Kupis si stare pokerovane a len su s tebou u dealera starosti. Mars k rolexu sa zapisat do poradovnika.

Inac uplne najradsej mam take to naznacovanie. Zopar facetov z fora bola uz na nejakych seikomurarskych tlacovkach a vedia, ale nechcu povedat. Povedia to len inym facetom, ktori povedat chcu, ale nemozu, bo slub je slub a este k tomu svina. Potom tu mame ostatnych, co aj chcu, aj mozu, a aj povedia ale nevedia (obcas sa pri tom uhundranom hadani trafime) a potom aj takych - a je ich coraz viacej - co nevedia, nechcu, nemozu, nepovedia a v podstate im to uz je aj jedno. A vo vo vo tom to je.

Odesláno (upraveno)

Ted uz tomu chybí jen, aby to tu people zamknul a zhasnul..... S vama je zabava jak v marnici...

Edit: a když uz, tak seikari chodej k tudoru...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno (upraveno)

Ja vím, tvoje plechy si moc dobre pamatuju.. vsak jsi mi byl vpodstate vzorem.. :-) aktualne jsem bez a uz jen cekam, co vypadne z Tudoru v Bazileji.. a bud tak nebo tak..

K vyse minovanym landmasterum.. stare x nove...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

bezte k damasko, innovation - made in germany

Já sem myslel že tu značku už zrušili, hned potom co smázli toho , tuším Alda si říkal.

Odesláno

Pánové, mám dlouholeté zkušenosti v mnoha oborech lidského konání, a všechna pozorování vedou k jasnému závěru:

KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMU

Má snad někdo jiný názor ;o)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Pánové, mám dlouholeté zkušenosti v mnoha oborech lidského konání, a všechna pozorování vedou k jasnému závěru:

KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMU

Asi ne 100 %, ale jinak se da celkem souhlasit.

Odesláno

KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMU

Presne. proto to Konrad dela porad stejne. :)

Odesláno

Movember spešl edišn, ale celoroční.

Ještě k tomu Seiku: je zase potřeba říct, že kdo nic nedělá, nic nezkazí (a pokud jsou ty rolexácký předvečerní leaky přesný, tak dokonce i značky, co skoro nic nedělaj, lecos zkazit dokážou), takže jsem třeba k tějm novejm Lanďákům celkem shovívavej a jsem na ně i docela zvědavej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...