instant Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Aj keď teda so mnou fešáci pekne vybabrali, pretože na 25. výročie Landmastrov žiadnu limitku neurobili. Asi moje peniaze pri tej záplave iných modelov fakt nepotrebujú :-)Sak si skupy jak nakupca v lidli, o teba sa zrovna potrhaju.. uznaj sam. Kupis si stare pokerovane a len su s tebou u dealera starosti. Mars k rolexu sa zapisat do poradovnika. Inac uplne najradsej mam take to naznacovanie. Zopar facetov z fora bola uz na nejakych seikomurarskych tlacovkach a vedia, ale nechcu povedat. Povedia to len inym facetom, ktori povedat chcu, ale nemozu, bo slub je slub a este k tomu svina. Potom tu mame ostatnych, co aj chcu, aj mozu, a aj povedia ale nevedia (obcas sa pri tom uhundranom hadani trafime) a potom aj takych - a je ich coraz viacej - co nevedia, nechcu, nemozu, nepovedia a v podstate im to uz je aj jedno. A vo vo vo tom to je.
petr_cha Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 (upraveno) Ted uz tomu chybí jen, aby to tu people zamknul a zhasnul..... S vama je zabava jak v marnici... Edit: a když uz, tak seikari chodej k tudoru... Upraveno 19. března 2019 uživatelem petr_cha
petr_cha Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 (upraveno) Ja vím, tvoje plechy si moc dobre pamatuju.. vsak jsi mi byl vpodstate vzorem.. :-) aktualne jsem bez a uz jen cekam, co vypadne z Tudoru v Bazileji.. a bud tak nebo tak.. K vyse minovanym landmasterum.. stare x nove... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2019 uživatelem petr_cha
ATOM Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 bezte k damasko, innovation - made in germany
instant Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Tak este people a mozeme dat vlaknu pojeBan tak do konca tyzdna
sashator Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 People už taky očividně nad Seikem zlomil hůl, jsem ho tu neviděl ani nepamatuju...
kamilb Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 bezte k damasko, innovation - made in germanyJá sem myslel že tu značku už zrušili, hned potom co smázli toho , tuším Alda si říkal.
ATOM Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Damasko je vecny. To driv zrusi seiko
Ruiz.aw Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 People už taky očividně nad Seikem zlomil hůl, jsem ho tu neviděl ani nepamatuju...Neoženil se on
Datel Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Pánové, mám dlouholeté zkušenosti v mnoha oborech lidského konání, a všechna pozorování vedou k jasnému závěru: KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMUMá snad někdo jiný názor ;o)
dr.sphinx Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Třeba: Ne každá změna je k lepšímu. Rozepiš se o těch oborech konání, to by mě celkem zajímalo.
DavidLC Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 ntvl, jenom to ne...:-)) on to stejně nadatluje :-))
Návštěvník Ondra Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Pánové, mám dlouholeté zkušenosti v mnoha oborech lidského konání, a všechna pozorování vedou k jasnému závěru: KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMU Má snad někdo jiný názor ;o)Asi ne 100 %, ale jinak se da celkem souhlasit.
ATOM Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Pánové, mám dlouholeté zkušenosti v mnoha oborech lidského konání, a všechna pozorování vedou k jasnému závěru: KAŽDÁ ZMĚNA JE K HORŠÍMU Má snad někdo jiný názor ;o) Presne. proto to Konrad dela porad stejne.
dr.sphinx Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 (upraveno) Kromě těch podivných potápek nebo kopírky Sinnu 556 s delšími fousy. Takže se vlastně datlí teorém potvrzuje. Upraveno 19. března 2019 uživatelem dr.sphinx
nickolas Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Jen pockej, ja si ty fousace koupim a jeste budes zavidet!
dr.sphinx Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Movember spešl edišn, ale celoroční. Ještě k tomu Seiku: je zase potřeba říct, že kdo nic nedělá, nic nezkazí (a pokud jsou ty rolexácký předvečerní leaky přesný, tak dokonce i značky, co skoro nic nedělaj, lecos zkazit dokážou), takže jsem třeba k tějm novejm Lanďákům celkem shovívavej a jsem na ně i docela zvědavej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se