McStinger Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Astron puzdro sa mi zdá, že sa inšpirovali u Suma, aj keď je trochu tlstejšie. Ale z tých pár fotiek sa človek môže mýliť. V globále je LX kolekcia zaujímavá. Uvidíme, čo urobia s low endom, ak nejaký zostane.
prischera Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 (upraveno) Mě se teda moc líbí ty Alpinisty, ale bohužel 43mm, i když téměř bez nožiček, bude na mě asi moc. A super jsou ty Presage SJE075 a SJE077. Jednoduchý tříručky, 39mm, smaltovanej cifr... Ty jsou moc dobrý. Upraveno 21. března 2019 uživatelem prischera
instant Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Willard v katalogu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Pekne si to zvýraznil. Toto je hanba ako sviňa. A ešte za to chcieť 4K evry. Myslíš, že takéto fotky posielajú ľudia priamo do Seiko? Stovky fotiek?
kamilb Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Ja musim uznat ze uz par rokov som si Seiko katalog nepozrel s takym zaujmom ako teraz. ...Mám to stejně. Lámal jsem nad nima dost hůl.Pak ale jak to začalo lítat jedna novinka za druhou, líbí se mi, tak hlavně aby to vydrželo.Jen willardy, kolik stojí a jak sou udělané.
kamilb Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Pekne si to zvýraznil.Toto je hanba ako sviňa. A ešte za to chcieť 4K evry.Myslíš, že takéto fotky posielajú ľudia priamo do Seiko? Stovky fotiek?Oni ti budou argumentovat že je to jen maketa.
Chumpus Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 ... a jak sou udělané.Tak to je super, že už jsi je měl taky v ruce. Jen mě teda mrzí, že ses neozval, mohli jsme zajít na pivo Pánové, já se divím že ty rendery pořád řešíte.
bandicoot Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Pánové, já se divím že ty rendery pořád řešíte.no ruku do ohně bych minimálně za ten index na 8 nedal...
Chumpus Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 no ruku do ohně bych minimálně za ten index na 8 nedal...Úhel focení apod. Speciálně pro tebe přikládám výřez indexu osm z jiné fotky. Ale chápu, od stolu se všechno řeší rychle.Ono je to úplně jedno, hoši. Tohle jsou jen prototypy, na některých hodinkách určitě všechno nesedí, GS nemají strojky apod. Je to normální praxe. Loni taky maketa sla025 nebyla stoprocentní. Netýká se to jen Seika, ale většiny značek. S jedním místním členem jsem nedávno řešil, že potápky od Favre Leuba se mi na Baselworldu loni rozpadly v ruce apod.
bandicoot Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Úhel focení apod. Speciálně pro tebe přikládám výřez indexu osm z jiné fotky.Jsou focený lehce z vrchu, takže úhel je naopak milosrdný. U japonce za kilo by asi každý očekával prvek, který maj mít japonci za kilo navíc oproti švýcarům za kilo - preciznost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 To, že by produktovka měla být stoprocentní, všichni víme. Ale asi bych zatím nehodnotil finální produkt, kterej ještě nikdo nedržel v ruce. Nad Seikem jsem ještě hůl nezlomil a věřím, že si nedovolej vypustit produkt za kilo s posunutejma indexama. Pokud to udělaj, tak už nebude omluvy. Vojto, jak jsou vůbec vysoký? Jinak docela se mi většina modelů líbí a palec nahoru za snahu inovovat i to zaběhnutý. Ty divery SNR029 jsou na produktovkách skvělý. Cenu nebudu komentovat, jelikož jsem se už dopředu obával, že to bude něco podobnýho. Holt když už mm300 stojej 85tis, tak se springdrivem to musel jít nahoru. Kdyby byla ceníkovka podobně jako mm600 nebo SD Tuny, tak by se o nich dalo uvažovat. Takhle je to už moc.
Chumpus Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Jsou focený lehce z vrchu, takže úhel je naopak milosrdný.U japonce za kilo by asi každý očekával prvek, který maj mít japonci za kilo navíc oproti švýcarům za kilo - preciznost.Hele přemýšlel jsem, že bych obětoval půlku schůzky, abych nafotil každý index na makro, ale nějak mi to kvůli místní gerontoúderce (copyright wawrik) u makety bez strojku a s nefunkční lunetou nestálo za to.
Návštěvník Mitak Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Toto vlákno stačí navštívit fakt jen jednou za rok :-) Furt se tu řeší nelícující indexy :-) Tady se nic nezměnilo, snad jen ceny nahoru :-D Film Apocalypse Now! mám rád, novostaré želvy vypadají suprově, 4 litry bych za ně rozhodně nedal. Je to škoda, být to polovina, tak bych o tom uvažoval. Takhle si jen klepu na čelo a směju se debatě o nelícujících indexech :-D Čau za rok, těším se zas na ty indexy :-)
Americkej Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 věřím, že si nedovolej vypustit produkt za kilo s posunutejma indexama. To je zajímavý, do jaký cenový hladiny by Ti to přišlo OK?
EpsteinBarr Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 To, že by produktovka měla být stoprocentní, všichni víme. Ale asi bych zatím nehodnotil finální produkt, kterej ještě nikdo nedržel v ruce. Nad Seikem jsem ještě hůl nezlomil a věřím, že si nedovolej vypustit produkt za kilo s posunutejma indexama. Pokud to udělaj, tak už nebude omluvy. Ja si myslim, ze na svetovej vystave by predstaveny produkt mal byt dokonaly. Akoze ja skor pochopim, ze kus c. 2478, moze mat nieco odflaknute, ked prave pri jeho vyrobe zlyhala nejaka ptakovina a potom presne tento kus si kupi tuna doktor a bude ho reklamovat. To sa netyka len Seiko. Cele mesiace sa akoze leakuju fotky, sponuju fanusikov a vyrobcovia nedokazu na vystavu dodat model v absolutnom stave? Ved na tie novinky maju cely rok. Takto to vyzera, ze ich realne zacinaju robit mesiac pred vystavou. Ale tak zase nielen kriticky...moje dalsie hodinky budu Seiko, katalog je super, LX modely sa trafili do mojho vkusu.
kamilb Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 (upraveno) Tak to je super, že už jsi je měl taky v ruce. Jen mě teda mrzí, že ses neozval, mohli jsme zajít na pivo Vojto ty seš jak blbej a bereš to moc osobně.Psal sem že mě ta záplava novinek příjemně překvapila.U willarda jsem hned ve svém první postu k nim napsal že mi vadí ? NE jak sou udělané ale ta cenotvorbaNa wus se zavzdušňovali nad fotkama s užším řemenem, tady ten zbytek.Ty hodinky mi nejsou po chuti a ve světle toho ostatního - POVEDENÉHO mi přišli že je stvořili jen tak aby tam něco z té minulosti bylo a moc se s tím nepárali.Ale na to pivo bych šel, né že ne Tož tak. Upraveno 22. března 2019 uživatelem kamilb
McStinger Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Hele přemýšlel jsem, že bych obětoval půlku schůzky, abych nafotil každý index na makro, ale nějak mi to kvůli místní gerontoúderce (copyright wawrik) u makety bez strojku a s nefunkční lunetou nestálo za to. Tak to si ma ukľudnil. Ak má Seiko odfláknuté hodinky iba na produktových fotkách, rendroch a výstavných prototypoch, tak je všetko tak, ako má byť, vo všeobecne akceptovanom štandarde
Chumpus Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Vojto ty seš jak blbej a bereš to moc osobně.To byl vtip, vole Takto to vyzera, ze ich realne zacinaju robit mesiac pred vystavou.Ne, až po výstavě. Normální u všech firem. Třeba taková značka jako TAG Heuer má v katalogu malé obrázky čehosi, a pokud si to neobjedná dost lidí, tak to nevznikne.
kamilb Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 To byl vtip, voleTo mi nedělej, já si to hned beru osobně
sashator Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 To je zajímavý, do jaký cenový hladiny by Ti to přišlo OK?Zkus si to ještě jednou přečíst a zamyslet se nad tím. Není tam ani půl slova o tom, že u nižší cenový třídy je to v pohodě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se