bandicoot Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Achilles nikdy nedohoní želvu.Seiko tuhle vyvrácenou teorii reinkarnovalo v podobě, že nikdo nebude mít kompletní sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Jesteze jsou dostupne i v Brunei. Jdu napsat sultanovi at mi jedny posle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 SBDC079120,000 yen (tax excluded) SBXC025260,000 yen (tax excluded) SARW051130,000 yen (tax excluded) SSVW153100,000 yen (tax excluded) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 No, kašlať na GInzu. Máme tu dva nové prevratné modely, aké svet ešte nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Bych je už SPRD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 A já SPRC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 A stejně se stane PRD (s) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 PRC na to, nech si so svojim PR idú do P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) To je prostě půvab místních Seiko WARS (051) Upraveno 15. června 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 nechám Ti posledné slovo, mám upečený mozog. Som minule rozmýšľal, že len tak z prdele urobím prehľad turtle, ale kašlem na to. Nestíham tak rýchlo písať, ako v Seiku vypúšťajú nové farebné kombinácie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tak ta tvoje PRC - PR - P sekvence byla nejpovedenejsi. Zas jsem to aspon rozjel. Ja se tomu sice snazim branit, ale vsechny tyhle nesmysly (jasne, asijske limitky jsou svet sam pro sebe, ale uplne ignorovat jejich existenci nedovedu, neco se i povede) vrhaji stin i na ostatni produkci, zejmena v nynejsi emocionalne vypjate dobe zarezu eskaixek (minimalne pres Koscom uz nyni neobjednatelne, varka, co ma jeste prijit, je udajne rozebrana). Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 To bude nějakej pro mne nepochopitelnej vypočítavej hlad po levný investici.Skx jsem měl a vůbec ničím mě nenadchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Tak to mne bavily víc, jak nový želvy. Ale vyráběly se cca 23 roku, takže nějakej ten milion jich v oběhu bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Já nevim, technicky určitě ne a designově vůbec. Snad jen že pásly i na menší ruce, ale to neni naštěstí muj problém. Chápu, že to máme naštěstí každej jinak, ale Skx mi nenabídly celkem nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Houby investice, prostě se teď jen plno lidí, co je nikdy nemělo, rozhoupalo. Jsem si chtěl k pepsinám ještě koupit černý a tak se to dozvěděl. Mimochodem pro mě taky platí, že SKX>želva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 (upraveno) Tak zálesácke chroná sa vyfarbili. Matná petrolejová zelená z promo fotky sa zmenila na sunburst. To je dobre, vyzerá to vkusne. Upraveno 17. června 2019 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 V tom případě k nim vůbec nesedí ten khaki gumovy řemen...to je jak pěst na oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Je to hrozné... Na těch real foto je to jak z tržnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 To je dobre, vyzerá to vkusne. jo jo, petrolejovej sunburst s křiklavou žlutou a gumou barvy kravského lejna, to spolu náramně ladí SKX>želva: taky tak. už jen tvar pouzdra a taky tím, že se u SKX drželi osvědčených barevných variant a nevymýšleli pičoviny. ..ty želvy prasej čím dál víc, na ten cirkus už se nedá ani koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Zelvy mam tiez, ale z nejakeho 1976 alebo tak nejak, lezia v sufliku ako kus historie, raz za polrok ich rozbeham, ponosim dva dni a idu spät.SKX nosim s laskou a v jednom kuse. Je pravdou, ze ten kaliber je povedzme mierne zastaraly, ale u tychto hodniek beriem nejaku minutu odchylky za tyzden hore-dole.SKX>želva u mna jednoznacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se