seikó Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Tady je jedte par dalsich "real" fotek: https://thewatchobserver.ouest-france.fr/actualites-montres/seiko-5-sports-srpk17-lincontournable-reedition-de-la-premiere-5-sports-de-1968-ref-6106-8120/?utm_source=flipboard&utm_content=other Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Abych rekl pravdu, tak prvotni nadseni opadava. Ani ne tak kvuli indexum, ale obavam se ze nazivo budou trochu nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 V 8. 6. 2023 v 21:42, Jiří Sedlák napsal: 410 ojro je super. Za konečně opravdu věrné retro a ne další variaci na téma 5kx. Jak bude možnost, jdu do nich. Rozšířit Super, za päťky je to výborná cena. Je pravda, že už je to nejakých sedem rokov, čo som za prvé zimbe turtle dal 550. Za nové teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Hodinky jsou to pěkné, lákají mě, ale já to všechno nemůžu ani unosit. Co s tím? Máte nějakou radu? Specielně u Sieka poslední dobou chrlí nové modely na bázi starých osvědčených disajnů. Vezou se na retro vlně a ono to docela funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Rada? Nieco predat a potom kupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Přijde mi, že dost značek se teď probudilo a dává ven jeden model za druhým. Ať už je to Seiko s tímhle, menšíma 5kx, nebo Tissot s tím carbonovým pouzdrem, PRX automaty 35 mm, menší Bulovy Lunarky. Je z čeho vybírat My se máme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Len mame malo ruk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Já na ně u sebe určitě využití vidím, třeba když se jdu koupat někam kde hrozí riziko krádeže, raději si vezmu pětky než nějaký jiný drahý/vzácnější Seiko. O využití se vůbec nebojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Důvod něco koupit se vždycky najde! Třeba včera mi přišly tyhle kulačky. Potřeboval jsem je na chatu jako náhradu za starý, rozbitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 ak to tu este nie je: Seiko Prospex Speedtimer 1/100 Sec Solar Chronograph LINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 junaci, uz videl niekto na zivo tu limitku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 (upraveno) SJE093 https://www.seikowatches.com/global-en/products/prospex/special/1965_6L/index Upraveno 4. července 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 To už je velikost jak pro děti, tak na to mě neuloví :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Za mě super, kolik bude cena víme? To jsem nenašel, nebo přehlédnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Retail je 3700 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 V 4. 7. 2023 v 10:05, shewcza napsal: Za mě super, kolik bude cena víme? To jsem nenašel, nebo přehlédnul. Rozšířit 3700€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Živé foto noviniek Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 SJE093 jsou pekny, ale cena je WTF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 To jo, i s ohledem na to, že to je zase limitka po limitce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se